image

FBI: Amerikaanse verkiezingsdatabases gehackt

maandag 29 augustus 2016, 13:52 door Redactie, 1 reacties

Buitenlandse hackers zijn er vorige maand in geslaagd om toegang tot twee databases voor de Amerikaanse staatsverkiezingen te krijgen, zo heeft de FBI bekendgemaakt. De waarschuwing verscheen in een recent gepubliceerd "Flash alert" dat in handen van Yahoo News kwam.

Volgens bronnen gaat het om de verkiezingsdatabases van de staten Arizona en Illinois. In het geval van Illinois moest het kiezersregistratiesysteem eind juli voor een periode van tien dagen worden gesloten, nadat de aanvallers de gegevens van 200.000 stemgerechtigden hadden buitgemaakt. Bij de aanval op Arizona zouden de aanvallers malware op het registratiesysteem hebben gekregen, maar zouden er geen data zijn gestolen. In de melding geeft de FBI de ip-adressen van de aanvallers weer en vraagt aan andere verkiezingsraden om te controleren of deze adressen niet in hun logs voorkomen, wat mogelijk ook op een aanval zou kunnen duiden.

Reacties (1)
29-08-2016, 15:05 door Anoniem
Net zoals het Eurovisie Song Festival complot wat de ronde gaat: De uitslag van de winnaars ligt al vast maar is te kopen, denk ik zelf ook wel dat stemmen tegenwoordig niks uitmaakt.

Bush won met een minderheid van stemmen zelfs, en Gore vroeg geen hertelling. (Had veel grote oorlogen kunnen voorkomen is mijn mening.)

China: 1 partij
Usa: 2 partijen

Kosten voor Clinton campagne bijna een half miljard dollar, honderden miljoenen.

Geen idee wat de kosten bij Trump zijn.

Vanwege dat geld wordt misschien wel een wederdienst verwacht.

Zoals Bill Gates en het Microsoft Antitrust Lawsuit gestart door Clinton toen Bill Gates openbaar vertelde machtiger te zijn dan de president van Amerika. Bill stortte 40 miljoen dollar in Bush zijn fonds. Op voorwaarde dat alle Antitrust zaken tegen Microsoft gestopt zouden worden. En dat Bill Gates niet meer dagenlange verhoren hoefde te ondergaan door een gespecialiseerd FBI team.

Het was de enige keer dat Bill Gates publiekelijk huilde, Bill Clinton had zijn hartje gebroken.

Er zijn honderden uren aan verhoor tapes met William Henry (Bill) Gates in de hoofdrol. Op dit moment niet meer beschikbaar voor inzage.

Ik had liever gezien dat Bill Gates het presidentschap voor Gore had gekocht. Bush vader was CIA directeur en heeft nooit gehoord van mensenrechten o.a. en oorlog is goed denk wijze.

Met als resultaat dat Duitsland 1 miljoen vluchtelingen opnam in 1 jaar. Nederland nam 58 duizend vluchtelingen afgelopen jaar op. 60 miljoen mensen in het Midden Oosten zijn onderweg als vluchteling. De USA en ook hun eigen regering heeft het hele Midden Oosten kapot gemaakt met dagelijkse tapijten als bommen van de luchtmacht en defensie leveranciers.

Maar, de olie is spotgoedkoop inkopen toch duur bij de benzinepomp. En met de Federal Reserve uitleggende dat Bush de oorlog noodzakelijk vond vanwege olie, geciteerd doir Alan Greenspan als: Ik vertel wat eigenlijk iedereen al wist. De oorlog gaat om olie.

Europa draagt de lasten in de vorm van miljoenen vluchtelingen.

911 heeft wel een rol gespeeld uiteraard. Uiteindelijk liet Bush 4 miljoen mensen vermoorden en of uithongeren.

Minister Ben Bot van Nederland zei toendertijd over Bush, het is een godsdienst waanzinnige die me toevertrouwde dat God tot hem (Bush) kwam om democratie naar het Midden Oosten te brengen.

Ook Nederland draagt de gevolgen van de oorlog. Het was een tragisch zakelijke deal met een kettingreactie.

Ook wel 'The Butterfly Effect' genoemd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.