image

Is Internet security dodelijk voor E-business?

dinsdag 13 mei 2003, 15:49 door Redactie, 2 reacties

De afweging tussen performance en security wordt steeds eenvoudiger naar mate security technologie vaker geintegreerd wordt in de systemen van ondernemingen, maar het zal nooit helemaal verdwijnen. En dat is volgens sommigen een probleem voor het electronisch zaken doen. Door security maatregelen kan het via een langzame verbinding vrij lang duren voordat een aankoop gedaan is. En hoe langer het duurt, des te eerder klanten zullen afhaken. Volgens anderen vinden mensen het niet erg om te wachten, aangezien men meer "veiligheids" bewust is geworden. (E-commerce Times)

Reacties (2)
13-05-2003, 18:36 door Zon4jou
Kwestie van klok en klepel?
Ik heb nog nooit gemerkt dat het toepassen van een firewall en ids, in combinatie met een goed geconfigureerde server tot performanceproblemen kan leiden.
14-05-2003, 07:15 door Anoniem
GEEN scurity is dodelijk voor e-business ... security dient integraal onderdeel van de e-business oplossing te zijn en daar dient ook op te worden geschaald ... dan zijn er geen performance problemen ! ... performance problemen komen door slechte deployments en lage software kwaliteit v/d meeste e-business applicaties .
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.