image

Notoire internetoplichter door politie opgepakt

woensdag 26 oktober 2016, 15:40 door Redactie, 1 reacties

De politie heeft een notoire internetoplichter opgepakt die ervan wordt verdacht slachtoffers voor 218.000 euro te hebben opgelicht. Het gaat om een 52-jarige man die tijdens zijn voorlopige hechtenis voor een ziekenhuisopname was geschorst, maar er vervolgens vandoor ging zonder zich bij justitie te melden.

De man werd in juni van dit jaar aangehouden wegens internetoplichting. Volgens de politie heeft de man in heel Nederland slachtoffers gemaakt door op verkoopsites advertenties voor betonplaten te plaatsen. Nadat slachtoffers het gevraagde geld hadden overgemaakt werden de goederen niet door de man geleverd. In totaal deden 61 slachtoffers aangifte bij de politie. Zij zouden voor 218.000 euro zijn opgelicht. Onlangs kreeg de politie informatie dat de oplichter weer actief zou zijn. De recherche deed direct nader onderzoek, wat vandaag tot de aanhouding van de man leidde.

Reacties (1)
26-10-2016, 19:53 door [Account Verwijderd]
Dezelfde vos als in 2009 waarschijnlijk, op dat moment 46 jaar oud. Ik dacht dat de AVRO toen aan deze indertijd al onverbeterlijke betonplaten oplichter aandacht besteedde. (Hij heeft inderdaad dus een kop van beton)
Enge lui. Bah!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.