image

Helft gebruikers Malwarebytes heeft geen andere virusscanner

donderdag 8 december 2016, 16:17 door Redactie, 4 reacties

Hoewel Malwarebytes Anti-Malware vaak als aanvullende beveiligingsoplossing wordt gezien heeft meer dan de helft van de gebruikers geen andere virusscanner of security suite op de computer geïnstalleerd. Dat heeft bedenker Marcin Kleczynski bij de lancering van versie 3.0 bekendgemaakt.

Volgens het beveiligingsbedrijf was Malwarebytes Anti-Malware altijd ontwikkeld als aanvullende beveiliging, om de malware te vinden die virusscanners doorlaten. "Daarom noemen we ons zelf Anti-Malware in plaats van anti-virus", aldus Adam Kujawa, directeur van Malwarebytes Labs. Met de lancering van Malwarebytes 3.0 hebben gebruikers echter geen andere oplossing meer nodig, aldus Kleczynski. Daarbij moet worden opgemerkt dat alleen de betaalde versie real-time bescherming biedt. De gratis versie moet nog steeds handmatig worden gestart. De nieuwste versie is volgens Kleczynski volledig van de grond af opgebouwd.

Reacties (4)
08-12-2016, 17:24 door Anoniem
Gebruik nu al jaren Malwarebtes Premium i.c.m Kaspersky Internet Security. En ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik echt een virus op mijn computer heb gekregen al vindt ik een 3th party firewall altijd wel fijn.
09-12-2016, 08:42 door Anoniem
Ik heb hem inmiddels aangeschaft, hij loopt super!
Snel, komt goed uit de resultaten, en de anti-ramsomware functie spreekt mij erg aan.
09-12-2016, 09:32 door john west
Natuurlijk prijzen ze hun producten,maar eerst wil ik een vergelijkende test zien.
09-12-2016, 09:43 door Anoniem
Door Anoniem: Gebruik nu al jaren Malwarebtes Premium i.c.m Kaspersky Internet Security. En ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik echt een virus op mijn computer heb gekregen al vindt ik een 3th party firewall altijd wel fijn.

Werkt twee kapiteinen op een schip wel?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.