image

Versleutelde e-maildienst ProtonMail onthult optie voor gezinnen

dinsdag 31 januari 2017, 13:15 door Redactie, 1 reacties

De versleutelde e-maildienst ProtonMail heeft een optie voor gezinnen onthuld zodat gebruikers met een eigen domein meerdere ProtonMail-accounts kunnen aanmaken. Naast gratis accounts biedt ProtonMail ook een betaalde dienst voor gebruikers die ProtonMail via hun eigen domeinnaam gebruiken.

Met de nieuwste versie van ProtonMail kunnen deze betalende gebruikers meerdere accounts met eigen inboxes onder hun domeinnaam of domeinnamen aanmaken. "Dit is met name handig voor gezinnen of organisaties die willen dat hun leden een eigen mailbox en e-mailadres hebben dat verschilt van protonmail.com", zo laat de versleutelde e-maildienst weten. De gratis versie van ProtonMail is beperkt tot 150 berichten per dag en 500MB opslagruimte.

Daarnaast zijn er nog twee betaalde abonnementen die eigen domeinnamen ondersteunen, meer opslagruimte en te versturen berichten bieden, alsmede een uitgebreidere helpdesk. De kosten hiervoor bedragen 5 dollar en 30 dollar per maand, waarbij het duurdere abonnement vooral voor gezinnen en organisaties is bedoeld. Sinds de Amerikaanse verkiezingen en het nieuws over de hack van Yahoo is het aantal gebruikers sterk gegroeid.

Reacties (1)
31-01-2017, 22:50 door Anoniem
Is het niet verstandiger sinds de verkiezingen of misschien altijd al sowieso amerikaanse TLD vormen de vermijden?

Dus geen protonmail onder een com domain?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.