/dev/null - Overig

veiligheid drinkwater

27-02-2017, 04:46 door jeroen1511974, 4 reacties
Ben sinds kort erachter gekomen dat er cellulose(een suiker en tevens een bindmiddel) aan het drinkwater wordt toegevoegd, Mensen missen het enzym om cellulose omtezetten in energie. Een oplossing is Alfa Liponzuur met vitamines K1 en K2 in te nemen... Weet iemand andere oplossingen??
Reacties (4)
27-02-2017, 08:20 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
27-02-2017, 08:29 door Anoniem
@jeroen (TS) ik zou eens kijken of je de dihydrogenmonooxide driver kan installeren als je de waterkaart in je desktop zet. Werkt helaas alleen met Linux. Windows? Probeer dan de AMD variant eens, iets langzamere cellulose verwerking maar is meer hittebestendig. En als dat niet werkt, zet hem uit en weer aan.
27-02-2017, 09:00 door PietdeVries - Bijgewerkt: 27-02-2017, 09:01
Op Niburu hebben ze vast een oplossing voor je water probleem. Ik denk dat kristallen je kunnen helpen!

Overigens, volgens Wikipedia: Katoen en watten zijn nagenoeg zuivere cellulose.
27-02-2017, 09:11 door Mysterio
Okeeee... Cellulose is onoplosbaar in water, een koolhydraat (geen suiker!) die met behulp van bacteriën in de (endel)darm een beetje omgezet kan worden in suiker maar voornamelijk in uhm... gas. Daarnaast en wellicht belangrijker komt het voor in zo goed als al het plantaardig voedsel.

Maar ik snap het probleem niet. Er wordt geen cellulose aan het drinkwater toegevoegd (zo wel, bronnen graag), de enige bron die ik kan bedenken is dat er op sommige plekken wordt gefilterd met matten die grotendeels uit cellulose bestaan. Denk aan watten en katoen. Dit zou je kunnen vervangen door kunststof filters, maar ja, dan krijg je weer plastic in het drinkwater. Dan maar cellulose.
Cellulose kan ook eigenlijk geen kwaad. Dus dat kan niet het probleem zijn. Is jouw vraag dan wellicht van biologische aard? Hoe kan den mensch cellulose omzetten in energie zodat we voortaan geen boterhammetjes maar boomstronken kunnen eten? Dat is eenvoudig: evolueer in een koe of termiet, groei er een paar magen bij met waar een aantal micro-organismen zich prettig voelen, muteer wat knaagtanden erbij en je kunt een heel bos opeten. Of ontwikkel een drankje met het enzym of de bacteriën en wordt rijk.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.