image

Microsoft: Geneefse Conventie voor internet is dringend nodig

vrijdag 14 april 2017, 10:50 door Redactie, 6 reacties

Er moet dringend een Geneefse Conventie voor internet komen die burgers, techbedrijven, vitale infrastructuur en private sector tegen cyberaanvallen van overheden beschermt, zo stelt Microsoft. De softwaregigant kwam in februari al met het plan voor een digitale Geneefse Conventie en heeft de oproep nu herhaald. Aanleiding is een verklaring van de G7 over hoe landen zich in cyberspace moeten gedragen (pdf).

Volgens Microsofts Brad Smith is het positief om te zien dat de G7 hiertoe oproept, maar is het aan de andere kant ontnuchterend om te zien dat er niet tot actie wordt overgegaan. De verklaring van de G7 gaat volgens Smith niet ver genoeg. Zo wordt er gesproken over vrijwillige normen. Als het aan Smith ligt komt er een juridisch bindend raamwerk met regels voor landen. Daarnaast moet ook de techsector betrokken worden, aldus Smith.

"Alle normen, regels en overeenkomsten in de wereld helpen niet als een aanvaller niet aansprakelijk kan worden gehouden", zo laat hij weten. Microsoft heeft nu drie documenten gepubliceerd waarom de wereld een digitale Geneefse Conventie nodig heeft (1,2 en 3). Het gaat om een verzameling van bindende overeenkomsten tussen landen, gesteund door een akkoord van de techsector. Daarnaast moet er een onafhankelijke organisatie komen die kan bepalen wie er voor een cyberaanval verantwoordelijk is. Op deze manier is een Geneefse Conventie voor internet te realiseren, aldus Smith.

Reacties (6)
14-04-2017, 14:11 door Anoniem
Huh? Geen enkele inbreng gevraagd van hacktivistische organisaties als EFF, Bits4Freedom, TOR, Mozilla Foundation? Wederom "voor u, maar niet door u"? De rampzalige gevolgen van de 19e eeuwse Congressen van Wenen en Berlijn, de GATT en WTO-conferenties: leren die vaak sociopathische leiders van regeringen en multinationals nooit dat àlle belanghebbenden horen te participeren in de opmaak van bindende verdragen?
15-04-2017, 08:41 door Anoniem
Het enige waar Geneefse conventies toe hebben geleid is dat vooral ondemocratische entiteiten en terroristen ze voor hun eigen doeleinden misbruiken.
15-04-2017, 17:14 door Anoniem
Door Anoniem: Het enige waar Geneefse conventies toe hebben geleid is dat vooral ondemocratische entiteiten en terroristen ze voor hun eigen doeleinden misbruiken.

https://nl.wikisource.org/wiki/Categorie:Geneefse_Conventies

Alle artikelen 10x overschrijven, dan weet je tenminste waar je het over hebt.
15-04-2017, 18:32 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Het enige waar Geneefse conventies toe hebben geleid is dat vooral ondemocratische entiteiten en terroristen ze voor hun eigen doeleinden misbruiken.

https://nl.wikisource.org/wiki/Categorie:Geneefse_Conventies

Alle artikelen 10x overschrijven, dan weet je tenminste waar je het over hebt.

In alle VN instituten die zich bezig houden met de controle op het respecteren van de Geneefse Conventies zitten vertegenwoordigers van de ergste mensenrechtenschenders op hoge posities, terwijl terroristische entiteiten o.a. de Hezbollah, en de Hamas zich regelmatig op de Geneefse Conventies beroepen, terwijl ze deze zelf deze schenden.

http://www.foxnews.com/world/2017/04/07/un-rights-office-condemns-executions-3-in-gaza-strip.html

https://theintercept.com/2016/06/09/u-n-chief-admits-he-removed-saudi-arabia-from-child-killer-list-due-to-extortion/

Dus een Geneefse Conventie voor internet is een gotspe.
16-04-2017, 18:14 door Anoniem
Al toen deze Geneefse conventie wettelijk door Amerika en Rusland erkend werd, werden juist de meest verschrikkelijke wapens ontwikkeld.

Zoals zenuwgas, biologische virussen waar niets tegen bestand is, nucleaire besmetting, en alles denkbaar op dit gebied toegepast voornamelijk ironisch genoeg op eigen militairen.

Wie kent niet die video's op Youtube van militairen die opmarcheren terwijl de paddestoel wolk van de atoombom op de achtergrond rijst ? Dit was allemaal verboden, of wie kent niet MK- ULTRA, mensen bewust LSD en andere soortgelijke substanties toedienen, of Vivisectie, zoals Unit 731, waarbij Jozef Mengele in het niets valt.

Of te denken aan de frontale lobotomie voor anders denkenkenden? Er komt iemand op bezoek, die steekt een schroevendraaier boven in je oogkas om je voorhoofd hersenen weg te malen met de schroevendraaier, volledig erkende wetenschap.

En anders de gedwongen electroschocks met 3 electroden in Nederland, of Insuline Coma therapie, de Geneefse conventie is de grootste misleiding ooit bedacht, met fantasie websites zoals www.amnesty.nl als gevolg.

Er zijn te veel mensen om op iedereen dit soort schendingen toe te passen, en er zijn teveel mensen om kenbaar te maken voor de minderheid op wie dit soort experimenten gebeurt, dat de meerderheid van de mensen nimmer zal geloven dat er iets gaande is.

Microsoft is zo schijnheilig, zeker naar het vervolgen van het meer dan 1 miljard mensen kennende China waar Microsoft producten worden gebruikt om ieder afwijkende te identificeren.

Op Youtube staan wel degelijk video's van mensen geidentificeerd met behulp van Microsoft als bijvoorbeeld Falun Gong lid, en hoe ze als skelet sterven zogenaamd omdat ze vrijwillig kiezen om niet meer te eten, en meer van dit soort dingen.

Microsoft is op IT gebied nu eenmaal de grootste macht op aarde, ik neem Microsoft niet kwalijk dat ze zich gedwongen voelen mee te werken, maar ieder woord van hen dat ze ooit de Geneefse conventie respecteren? Nee, daarvoor is het te laat.

Ik ben joods, en maak me nu al zorgen, in Nederland zijn er nu minder dan 29000 mensen van mijn ras over, terwijl dat door een heeel kleine fout zoals geloof vast leggen ooit in Nederland meer dan bijna 200000 Joden waren.

Zoek op Youtube eens: IBM and The Holocaust
maar ook: The most dangerous Game Part 1

En Microsoft was er om ons te verlossen van IBM en iedere concentratiekamp gevangene met een serienummer tatou weet dat het systeem van IBM dat nummer bepaalde.

En zo als verlosser gezien zal Microsoft zijn, er zijn geen woorden voor.
16-04-2017, 19:21 door karma4
Door Anoniem: ...
Microsoft is op IT gebied nu eenmaal de grootste macht op aarde, ik neem Microsoft niet kwalijk dat ze zich gedwongen voelen mee te werken, maar ieder woord van hen dat ze ooit de Geneefse conventie respecteren? Nee, daarvoor is het te laat.
Waar haal je die onzin vandaan. Apple IS een veel machtiger gebeuren, die schrijven onderhand rechters en staten voor wat te doen. ok Google is een goede tweede. IBM zit nog steeds overal in de bestuurskamers dienstverlening is lucratiever als je dan ook nog het nodige van eigen producten laat afnemen. Microsoft komt er veel bekaaider van af een dekstop is niet zo onderscheidend. Waar je echt bang voor moet zijn is OSS daar zitten al die grote commerciële jongens achter in een soort verbond.

Als je de geneefse conventie verketterd verketter je enkel iets wat zich tegen kwaad probeert te verzetten. Dat het niet lukt is wat anders. Dat soort misplaatste oorzaak aanwijzen als er een verband aangeduid wordt wat jij nu doet. Het was dat waarmee de massa bespeeld werd. Dat je het niet zelf herkend is kwalijk.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.