/dev/null - Overig

[Verwijderd]

22-04-2017, 20:55 door Timber1966, 5 reacties
[Verwijderd]
Reacties (5)
22-04-2017, 22:00 door Anoniem
Bij dit soort zaken is het altijd lastig te achterhalen voor (ons) mede security.nl-bezoekers waar het ligt, en je te helpen met alleen vermoedens en vage symptomen.

Waarom denk je dat iemand dit doe? Wat maakt jou een interessant doelwit voor dit soort praktijken? Help ons de situatie te begrijpen (Het blijft nu nog vaag) en dan kunnen wij jou helpen.

Alvast wat vragen: Hoe surf je op het internet? Wifi, bekabeld, etc? Als wifi: is deze WPA2 beveiligd, met een sterk wachtwoord dat alleen jij kent? Deel je je verbinding met anderen? Zijn je OS, Browser, etc up to date? Gebruik je een AV-Pakket, en zo ja, welke, en is die up to date? Vindt die niks op je systeem? Heeft iemand anders toegang tot jouw computer, of toegang tot je accounts doordat je zwakke wachtwoorden gebruikt?

Het ligt er natuurlijk ook maar aan wat je zelf aanvaardbaar vindt. Als jij iets aanvaardbaar vindt om online te posten, maar anderen totaal niet: dan is het natuurlijk niet zo gek dat daar en en ander weg-gemodereerd of genegeerd wordt. Daar is dan niks raars aan.

Concrete gegevens helpen ons jou te helpen.
22-04-2017, 22:35 door Anoniem
Hm, een typo in je titel geeft aan dat je teveel koffie of speed gebruikt, of om een andere reden met verhoogd enthausiasme reageert, en niet rustig even nakijkt of alles wat je rond-typt wel helemaal in orde is.

Pinterest is toch zo'n foto-dinges website? Wat zij naakt vinden en jij kunst, is naakt. omdat zij het vinden. en het hun dinges is.

Wat maakt jou zo interessant dat meerdere mensen (want dat is nodig om dit allemaal te kunnen) er een dagtaak aan hebben om je te sarren?

Check even in de spiegel of je niet gewoon bang bent om er niet echt toe te doen. zoals de meeste mensen over 200 jaar volledig vergeten zijn. Als die meningen van je op heel het internet... exact even interessant als de mijne.

Als je niet op internet gevolgd wilt worden, start dan met lezen en stop met reageren.
23-04-2017, 00:40 door Anoniem
Weet wanneer je berichten met het Internet deelt, je eigenlijk deze in het openbaar met het gehele Internet deelt.

Dat houdt in dat hetgeen je niet met anderen wil delen, je ook niet in het openbaar op het Internet moet plaatsen.

We zitten in een fase, waarin alle officieel nieuws dat verspreid wordt, gecontroleerd wordt door drie grote persbureau's.
Dus alle nieuws komt uit een en dezelfde gecontroleerde propaganda-koker. Een onafhankelijke journalist, die eens iets buiten het gecontroleerde nieuws plaatst in een krant, is een zeldzaamheid aan het worden voor de reguliere media.

Zo zijn we heel langzaam en ongemerkt in een situatie belandt, waar het Internet eigenlijk niet meer onafhankelijk en vrij is.
Tenminste dat dit steeds minder wordt en dat heel subtiel en geleidelijk. Men wil het onder controle.

En de situatie wordt allengs erger. Zie maar naar hoe er niet meer geadverteerd wordt door de grote bedrijven bij alternatieve nieuwsvideo's op YouTube, zodat de onafhankelijke nieuwsverspreiders geen inkomsten meer krijgen.

De bedoeling is dus ook deze zogenaamde "nog vrije" onafhankelijke nieuwsverspreiding onder controle te krijgen voor het nieuws dat overheid en commercie graag verspreid willen zien (vnml. propaganda) en al het andere wordt geweerd en gecensureerd of verdraaid.

Er is nu al "fake nieuws" controle op de sociale media en Google is ook een paar keer betrapt door middel van bepaalde algoritmen bepaald nieuws ineens flink te laten zakken in de rankings en zo uit het zicht te halen.

Zorgelijke ontwikkelingen. Hoe jij persoonlijk in dit gehele plaatje past, weet ik niet precies en waarom de bellen ergens zijn gaan rinkelen ook niet.

Het is ook bekend dat sommigen op sommige plaatsen op het Internet alleen de eigen postings zien en alle andere bezoekers niet. Zo kom je er pas laat achter dat je ontboezemingen geweerd worden. Je zit gevangen binnen je eigen tunnelvisie en je ziet je eigen meningen bevestigd.

Je zou bijna nu gaan denken aan de voorspellingen van Brave New World en Animal Farm en of die langzaam aan het uitkomen zijn. Als dit allemaal zo is, gaan we zorgelijke tijden tegemoet voor het vrije Internet, zoals we dat lange tijd hebben gekend.
23-04-2017, 07:20 door Anoniem
Waarschijnlijk hebben ze meer dan genoeg gehad van jouw reacties.
Ik zou het ook wissen als reacties van een bepaald persoon bijvoorbeeld constant
de oorzaak is van ellende op mijn forum.
Het is een reactie op jouw actie, dus kijk eerst eens kritisch naar je eigen posts.
23-04-2017, 10:19 door Anoniem
Facebook ban, Pinterest verwijderd, reacties die gemod worden...wel heel toevallig allemaal. Het lijkt me niet dat als jij je aan de regels houdt dat het genoemde dan daadwerkelijk word uitgevoerd.

Maat goed, zonder de daadwerkelijke berichten kunnen ook wij dit lastig inschatten. Je kunt wel even nadenken of je berichten/foto's aanstootgevend zijn, discriminerend, rascistisch, oproepen tot geweld etc etc...bedenk je ook dat ook minderjarigen jouw berichten en foto's (dan wel via via) kunnen zien.

Voordat we alle technische volg-mogelijkheden gaan nalopen, loop eerst even jezelf (lees; je comments en reden van bans) na (niet negatief bedoeld). Ik ken genoeg mensen die vaak op het randje van toegestaan zitten, en die zijn nog nooit geband en worden zelden weg-gemodereerd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.