Privacy - Wat niemand over je mag weten

De totale mediacontrole annex censuur lijkt zich te bevestigen, zie dit artikel

25-04-2017, 21:50 door Anoniem, 2 reacties
Reacties (2)
26-04-2017, 00:17 door Anoniem
Deze man heeft zijn grootste fortuin vergaard, zoals hij in een interview verklaarde in zijn "geluk'sjaar 1944.

Paar maatjes groter als eertijds Menten, maar met hetzelfde 'bruine' sop overgoten. Een soort globale evenknie van de Amsterdamse verhuisfirma P. uit de oorlog in Amsterdam, een dienst, die leeggekomen 'jodenklappers' vakkundig leegde.

Nu bij de EU bezig om weer vaste grond aan de voet te kunnen krijgen in Midden-Europa, waar men hem al meer dan zat is (Hongarije).

Wat ons in 1940 overviel is eigenlijk nooit meer weggegaan. Soros, de man achter de verschillende kleurenrevoluties, ook in het land van de blauwe hemel boven de goudkleurige korenvelden (Ukraina), en vriend van lieden daar met een "zwart verhemelte".

Groot-manipulator via diverse denktanks & stichtingen en nu ook meester in het onder controle brengen van het nieuws op Internet en voor de MSM. Bij het reguliere nieuws is dat alvrijwel gelukt, daar 6 grote persbureau's u voorzien van het ware en enige goedgekeurde volop nep nieuws. Alternatief geluid moet en zal nu ook uitgebannen moeten worden. Dat is het doel waarnaar zij streven en zelfs nu openlijk en zonder te verblikken of verblozen.

Faceboek ik ben er nooit op in gegaan. Account sluiten en na 12 dagen is die sh*t is van je digitale schoenen. Wegwezen, daar alstublieft. In Rusland is Soros overigens al "uitgekinderd" en hij verdient hier eigenlijk niet beter.
26-04-2017, 12:24 door PietdeVries
Wat een vage post dit. Een click-bait titel en dan een enkele link als hele post. Dan daaronder door dezelfde schrijver nog wat wazige aan elkaar geplakte statements vol type- en schrijffouten. Nergens komt naar voren wat er nou mis is en waarom iemand die ruim 85 jaar oud is nou straks mijn Facebook bepaalt.

Maar goed - toch weer in getrapt dus. The trolls have been fed, ik stel voor 't topic maar te sluiten.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.