Privacy - Wat niemand over je mag weten

Gemeenschappelijk vrienden Facebook probleem.

16-10-2017, 11:49 door Anoniem, 3 reacties
Past in privacy , denk ik. Eerst, ik weet hoe je in Facebook voor je vrienden alleen de gemeenschappelijke vrienden toont. "Alleen ik" in de settings. Probleem is - en puur uit nieuwsgierigheid - dat 2 vrienden er toch in slagen om niet zichtbaar te zijn Let's explain :
Gemeenschappelijke vrienden A, B, C, D en E. A, B, C zijn onderling zichtbaar maar D en E niet. Ik vind maar niet hoe ze er in slagen om dit te verwezenlijken. Facebook claimt in hun settings dat je gemeenschappelijke vrienden NIET kan verbergen.

Any thoughts?
Reacties (3)
16-10-2017, 13:23 door Anoniem
Any thoughts?

Jups, jij gaat over de privacy instellingen van jezelf. En niet over de privacy instellingen van je vrienden.
16-10-2017, 17:22 door Anoniem
Door Anoniem:
Any thoughts?

Jups, jij gaat over de privacy instellingen van jezelf. En niet over de privacy instellingen van je vrienden.

Alleen ik ( Only me) is de meest restrictieve instelling dat iedereen kan instellen. In dat geval zien vrienden alleen de gemeenschappelijk vrienden, niet vrienden zien geen vrienden en is de complete lijst alleen voor jezelf beschikbaar. Daarom stelde ik ook de vraag dat sommigen er in slagen om gemeenschappelijke vrienden te verbergen. Blijft een raadsel.
16-10-2017, 19:58 door Anoniem
Dit misschien?
Als je niet wilt dat je foto of bericht zichtbaar is voor de vrienden van de mensen die je tagt, kun je deze instelling aanpassen. Klik op de publiekselectie naast het verslag, selecteer Aangepast en schakel het selectievakje Vrienden van iedereen die is getagd uit.
https://www.facebook.com/help/211513702214269?helpref=faq_content&_fb_noscript=1
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.