/dev/null - Overig

Zeg maar 1

30-01-2018, 20:42 door Anoniem, 8 reacties
Reacties (8)
24-11-2018, 18:52 door Anoniem
Cyber monday
Black friday
Thanksgiving,..
Ja dat krijg je ervan.

En bedankt!
25-11-2018, 13:29 door Anoniem
Black Friday
Lazy Sunday
Bloody Monday
Russian Trolls Every day
25-11-2018, 15:57 door Anoniem
Waar de wetgever tekort schiet en de opspoorder en handhaver geen tijd, is er gelukkig nog de vrije pers.

In Rio de Janeiro moet je ook niet openlijk met je gouden Rolex om in de steegjes naar een Febo gaan lopen zoeken. Dat weten gelukkig steeds meer mensen, en dan hoeven er dus ook minder handen opnieuw aangezet te worden op kosten van de reisverzekering.

Publiciteit, en vooral onafhankelijke media blijven belangrijk. "Word of mouth" gaat altijd nog veel sneller dan ambtenaren, aangiften en rechtszaken.
25-11-2018, 16:29 door Anoniem
As woensdag
Witte donderdag
Goede vrijdag.
Wounded Knee
26-11-2018, 11:20 door Anoniem
Het is net als met babbeltrucs en andere "aan de deur" oplichtingspraktijken, ik vraag me altijd af of het slachtoffer echt wel in het voorgespiegelde verhaaltje gelooft of gewoon bang is voor het dreigende in de situatie. Zo'n man van 52 die ineens een paar dames tegenover zich heeft, kan best een ondertoon van dreiging voelen "doe net of je ons gelooft en geef geld want anders..." en vul dat "want anders" maar eens in (geweld, chantage, we weten waar je woont, we klagen je aan, we maken je bij iedereen belachelijk, etc).
Je hoeft niet altijd een geweer te tonen om dreigend op iemand over te komen.

En hier achter je toetsenbord is het makkelijk om dapper te zijn, maar als mensen plompverloren je huis zijn binnengestapt en niet weg willen, wie weet waar ze toe in staat zijn? Dan wil je ze toch zo snel mogelijk weer weg hebben, en ze vooral niet boos maken?

En het prettigste is dan toch om jezelf wijs te maken dat je erin gelopen bent, niet dat je het bijna in je broek deed omdat het dreigend voelde maar je achteraf niet goed uit kan leggen waarom.
26-11-2018, 14:11 door Anoniem
Door Anoniem: As woensdag
Witte donderdag
Goede vrijdag.
Wounded Knee

Is het jou ook al opgevallen dat er een opleving is van internettrollen in de bijbelbelt? In Amerika heeft dit geleidt tot een (bijna maar toch net niet) civiele oorlog tussen oppositionele bevolkingsgroepen. Een gevalletje bijna maar gelukkig net niet. Ik "bid" niet voor ze maar ik schrijf feitjes op die ik netjes bijhoudt voor het geval dat ik De Heer ooit nog eens tegenkom... maar in ons leven zal dat niet gebeuren. Dus wij kunnen rustig slapen met de gedachte dat we alleen onze computers horen te beveiligen en ons bij de feiten horen te behouden.
26-11-2018, 19:33 door Anoniem
Wat is erger? Internettrollen of Windows 10? Ik bedoel, wil je op je eigen oplettendheid dn vaardigheid getest worden om bij te leren, of het omgekeerde?
26-11-2018, 21:16 door Anoniem
Door Anoniem:

Is het jou ook al opgevallen dat er een opleving is van internettrollen in de bijbelbelt?

De bijbelriem heeft haar eigen favoriete oplossing daarvoor.
Filtering en christelijke privider.

https://www.christelijknieuws.nl/news/6451/Internetprovider-Solcon-introduceert-Solcon-Mobiel
https://www.refoweb.nl/vragenrubriek/20271/filter-van-kliksafe-filternet-of-solcon/
https://www.nd.nl/nieuws/nederland/openbare-scholen-willen-christelijk.307636.lynkx

Instellen maar
https://www.filternet.nl/

Al denk ik niet dat het helpt als er live twee leuke dames aan de voordeur staan bij opa met de vraag of ze even binnen mogen komen.
Dat vereist een anderssoortige vuurmuur, maar waar je die kan krijgen?
Gamma?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.