image

Apple stopt ondersteuning iTunes op Windows XP en Vista

dinsdag 27 februari 2018, 09:20 door Redactie, 2 reacties

Vanwege verschillende "beveiligingsaanpassingen" die zullen worden doorgevoerd gaat Apple vanaf 25 mei stoppen met de ondersteuning van iTunes op Windows XP en Vista. Gebruikers van deze besturingssystemen, die ook niet meer door Microsoft worden ondersteund, kunnen dan geen gebruik meer van de iTunes Store maken. Dit houdt in dat gebruikers geen nieuw materiaal via de iTunes Store kunnen aanschaffen of eerder aangeschaft materiaal opnieuw kunnen downloaden.

Na 25 moeten gebruikers op Windows 7 of nieuwer overstappen als ze hun eerder gekochte muziek, podcasts en video's willen downloaden of nieuw materiaal zoeken. Apple gaat vanwege de aangekondigde beveiligingsaanpassingen ook de ondersteuning van de eerste generatie van Apple TV stoppen. Alleen Apple TV generatie 2 of nieuwer kan straks de iTunes Store nog bereiken. Wat de beveiligingsaanpassingen precies inhouden heeft Apple niet bekendgemaakt.

Reacties (2)
27-02-2018, 10:04 door Anoniem
iTunes zou gewoon geheel op de schop moeten. Wat een draak van een programma.
27-02-2018, 13:18 door [Account Verwijderd]
Door Anoniem: iTunes zou gewoon geheel op de schop moeten. Wat een draak van een programma.

Begrijp niet dat iemand dat nog gebruikt. Inderdaad vreselijke software met al dat wazige gesynchroniseer. Bovendien werkt het alleen op een Mac soepel, op Windows is het traag en op Linux draait het niet. Geef mij maar Spotify Premium...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.