image

VS wil socialmedianaam en e-mailadres van reizigers

vrijdag 30 maart 2018, 15:58 door Redactie, 39 reacties

De Amerikaanse autoriteiten zijn van plan om van bijna alle reizigers die een visum moeten aanvragen hun socialmedianaam, e-mailadres, telefoonnummer en allerlei andere gegevens te vragen. Dat blijkt uit een voorstel van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het gaat om een uitbreiding van de maatregel die vorig jaar al werd geïntroduceerd en alleen voor reizigers uit bepaalde gebieden gold. Overheidsfunctionarissen kunnen om de gegevens vragen wanneer ze vinden dat dit is vereist om de identiteit van iemand te bevestigen of een grondigere screening uit te voeren. Nu gaat de maatregel voor nagenoeg alle reizigers gelden die een visum moeten aanvragen. Zo moeten alle socialmedianamen worden opgegeven die in de laatste vijf jaar zijn gebruikt, alsmede telefoonnummers en e-mailadresssen.

De informatie zal worden gebruikt om de identiteit van iemand te bevestigen. Ook moeten reizigers straks laten weten of ze ooit een land zijn uitgezet of dat bepaalde familieleden zich met terroristische activiteiten hebben beziggehouden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken denkt dat de maatregel 710.000 immigranten en 14 miljoen niet-immigranten zal raken die een visum moeten aanvragen. Het voorstel is bij het Federal Register ingediend, waarna het publiek er 60 dagen op kan reageren.

Reacties (39)
30-03-2018, 16:04 door Anoniem
M-m-maar ik h-heb helemaal geen Facebook (25 jaar). En ik ben licht getint. Dat houdt dus waarschijnlijk in dat ik de VS niet meer inkom? Bedankt overlord Trump
30-03-2018, 16:05 door Anoniem
LOL en als je nu geen social media hebt zoals ik en vele anderen, dan kom je dus het land niet meer in?? Sterker ik zou niet eens naar dat doorgeslagen graf land meer willen.
30-03-2018, 16:20 door Anoniem
Zo moeten alle socialmedianamen worden opgegeven die in de laatste vijf jaar zijn gebruikt, alsmede telefoonnummers en e-mailadresssen

En als je die nou niet zou hebben? :-)
Kom je dan het land niet in?
30-03-2018, 16:31 door Anoniem
Wie wil er nou nog naar politiestaat USA!? Ik ga daar echt niet naartoe. Behalve dat ze alles van je willen weten kun je zonder reden opgepakt,neergeknald en met beetje pech de doodstraf krijgen. Als je toch wil gaan dan vlieg je beter naar Canada en vandaar desnoods met de huurauto vaeof te voet de grens oversteken.
30-03-2018, 16:38 door Anoniem
Zucht.

NEXT.
30-03-2018, 16:40 door Anoniem
Amerikanen die naar een EU-land reizen moeten dan ook maar een visum aanvragen en ook dezelfde info gaan opgeven,incl.politieke voorkeur, banksaldo,rekeningnummer,of ze een strafblad hebben,lid zijn van een (motor) bende, lid zijn vd KKK of ze Scientology aanhanger zijn en in die gevallen linea recta terug naar de States.bbnp
30-03-2018, 18:36 door Anoniem
e-mail adressen; wie weet elk weggooi adres nog dat tie heeft gebruikt?
wie kent elk telefoonnummer nog dat tie heeft gebruikt?
lache zeg.
30-03-2018, 18:50 door Anoniem
alle... van de afgelopen 5 jaar... Dat is dus inclusief je Hyves- en Myspace-account... Wie weet nu nog welke dat was? (want als je die vergeet te noemen, en de NSA weet 'm wel te vinden, is het vast achterhouden van informatie...
30-03-2018, 20:17 door Anoniem
Nou ik gebruik al helemaal die zooi niet,alleen whats app af en toe.
Geen twitter dus,facebook niet,ik heb daar niets mee,ik wil nog kunnen leven.
Ook hoeven ze in de states niet te weten hoeveel ik op mijn rekening heb staan,maar wat hebben ze nou aan een email-addres?.
zeker om de invullijst voor je visum te sturen.
30-03-2018, 21:52 door Anoniem
Ik wilde toch al niet naar de states en die kans wordt steeds kleiner
30-03-2018, 22:51 door Anoniem
Door Anoniem: LOL en als je nu geen social media hebt zoals ik en vele anderen, dan kom je dus het land niet meer in?? Sterker ik zou niet eens naar dat doorgeslagen graf land meer willen.

Over 3 jaar hier. FB=democratie. Embrace it or else........
30-03-2018, 22:58 door Anoniem
Als je Belg of Nederlander bent moet je meestal geen visum aanvragen, dan heb je aan een ESTA genoeg.

Je kan je natuurlijk afvragen hoelang het nog gaat duren eer je dit alles ook verplicht gaat moeten opgeven bij een ESTA aanvraag, vorig jaar was het nog optioneel. Ik heb dit toen blanco gelaten.
31-03-2018, 03:07 door Anoniem
@anoniem 29/03 16:40
"Amerikanen die naar een EU-land reizen moeten dan ook maar een visum aanvragen en ook dezelfde info gaan opgeven,incl.politieke voorkeur, banksaldo,rekeningnummer,of ze een strafblad hebben,lid zijn van een (motor) bende, lid zijn vd KKK of ze Scientology aanhanger zijn en in die gevallen linea recta terug naar de States.bbnp"

Waarom zou je de burgerbevolking van de US slachtofferen? Non-VS burgers (waaronder wij) wordt dit opgelegd door VS politici. Waarom zou je vergelding zoeken op onschuldige VS-burgers? Op de visumaanvraag voor kandidaten uit de VS zou moeten gevraagd worden of iemand politicus is en zo ja dan hetzij een soortgelijke rotbehandeling geven, hetzij toegang weigeren maar ik zie niet in waarom een normale VS toerist die graag zijn geld bij ons wil komen uitgeven slachtoffer moet zijn van het feit dat zijn regering ons slecht behandelt. Het zou bovendien slecht zijn voor onze eigen toeristische sector.
31-03-2018, 03:27 door Anoniem
Weer een schandaal zojuist, helaas geen 1 april grap.

CEO Mark Zuckerberg distantieerd van mede CEO die levens wilde nemen

Memo binnen Facebook: Daarom zijn alle manieren waarop we proberen te groeien gerechtvaardigd. Daarbij heb ik het over alle twijfelachtige manieren waarop we contactinformatie verzamelen."

"We moeten meer mensen met elkaar verbinden. Dat kan slecht zijn als je er sceptisch naar kijkt. Misschien zal het ooit iemand zijn of haar leven kosten, omdat we die persoon in contact brengen met pestkoppen. Of misschien gaat er ooit iemand dood bij een terroristische aanval die met onze middelen is gecoördineerd."

https://www.nu.nl/internet/5200412/facebook-topman-wilde-zelfs-met-twijfelachtige-praktijken-groeien.html

“Having a debate around hard topics like these is a critical part of our process and to do that effectively we have to be able to consider even bad ideas, if only to eliminate them,” Facebook CEO Bosworth’s statement said.

Facebook-CEO Mark Zuckerberg bevestigt de echtheid van het bericht tegenover Reuters, maar distantieert zich van de uitspraken. "Boz is een getalenteerde leider die vaak provocerende dingen zegt", aldus Zuckerberg.

https://www.reuters.com/article/us-facebook-zuckerberg/zuckerberg-disavows-memo-saying-all-user-growth-is-good-idUSKBN1H602S?feedType=RSS&feedName=technologyNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FtechnologyNews+%28Reuters+Technology+News%29

https://www.buzzfeed.com/ryanmac/growth-at-any-cost-top-facebook-executive-defended-data?utm_term=.fymgXaBR8#.fneQLrRkO

Vraagje, dus het doden van onwetende mensen is voor hen een zakelijke dienstverlening? Waarom heet het als een burger dit doet moord met voorbedachte rade, en als een CEO het wil, gewoon slechts twijfelachtige beslissingen?
31-03-2018, 06:26 door Anoniem
Hoe kom ik er achter wat mijn socialmedianaam is?
31-03-2018, 07:36 door Anoniem
Door Anoniem: LOL en als je nu geen social media hebt zoals ik en vele anderen, dan kom je dus het land niet meer in?? Sterker ik zou niet eens naar dat doorgeslagen graf land meer willen.

Dan jij hebt niks te zoeken in een vliegtuig of ander modern, gemotoriseerde vervoer. Laat staan in de USA, een van de modernste landen!
31-03-2018, 09:32 door Anoniem
Voordat mensen zouden reageren (ik vond het bericht wel erg kort door de bocht redactie!), deze maatregelen gelden niet voor veel westerse landen, waaronder Nederland.

Informeer je wat beter voordat je met opmerkingen komt over 'Overlord Trump' en meer van dit soort gezwets. https://www.sunewshub.com/content/vs-wil-social-media-identiteiten-weten-bij-visumaanvraag
31-03-2018, 09:51 door Anoniem
VS is een mooi land.......alleen jammer dat er amerikanen wonen!
I.i.g, mij krijgen ze er niet naartoe.
31-03-2018, 09:52 door Anoniem
If a consular officer determines that a visa applicant warrants this additional scrutiny, the applicant will be instructed to provide the following information on Form DS-5535:

Travel history during the last fifteen years, including source of funding for travel;
Address history during the last fifteen years;
Employment history during the last fifteen years;
All passport numbers and country of issuance held by the applicant;
Names and dates of birth for all siblings;
Name and dates of birth for all children;
Names and dates of birth for all current and former spouses, or civil or domestic partners;
Social media platforms and identifiers, also known as handles, used during the last five years; and
Phone numbers and email addresses used during the last five years.
31-03-2018, 11:41 door Anoniem
Door Anoniem:
Zo moeten alle socialmedianamen worden opgegeven die in de laatste vijf jaar zijn gebruikt, alsmede telefoonnummers en e-mailadresssen

En als je die nou niet zou hebben? :-)
Kom je dan het land niet in?

waar komt deze sprong nou steeds vandaan? ze willen het hebben, als je het niet hebt dan geef je niks op.

ik vind het net zo overdreven als veel anderen verwacht ik, maar die stap van als ik geen social media heb dan mag ik er niet in (de eerste drie reacties) volg ik echt niet.
31-03-2018, 13:54 door SPer
Door Anoniem: Amerikanen die naar een EU-land reizen moeten dan ook maar een visum aanvragen en ook dezelfde info gaan opgeven,incl.politieke voorkeur, banksaldo,rekeningnummer,of ze een strafblad hebben,lid zijn van een (motor) bende, lid zijn vd KKK of ze Scientology aanhanger zijn en in die gevallen linea recta terug naar de States.bbnp
wij hoeven geen visum aan te vragen voor een reis naar de US of A .
31-03-2018, 14:35 door Anoniem
Next = de vraag om je pincode , kunnen ze die ook meteen leegroven !!!!!! je privacy roven ze al leeg !!!!!!!!
31-03-2018, 15:52 door Anoniem
1 april :)
31-03-2018, 15:55 door Anoniem
Door Anoniem: Next = de vraag om je pincode , kunnen ze die ook meteen leegroven !!!!!! je privacy roven ze al leeg !!!!!!!!

Daar is alles creditcard, visa, amex wat de klok slaat. Met die afwezige veiligheidsfeatures. Waarom zich daar niemand over buigt......... CC fraude in deze tijd is nog steeds eierkoeksimpel.
31-03-2018, 16:05 door Anoniem
Heel makkelijk, je geeft je social media namen niet op.
Natuurlijk kan dat alleen als je niet je echte naam gebruikt heb bij de social media.
31-03-2018, 17:44 door Anoniem
Als rusland dit zou doen of China, dan hadden wij gelijk sancties opgelegd en het land geboycot.
31-03-2018, 18:14 door Anoniem
Door Anoniem: Heel makkelijk, je geeft je social media namen niet op.
Natuurlijk kan dat alleen als je niet je echte naam gebruikt heb bij de social media.

Pas op voor guilt by association. Ze weten toch wie je bent, het gebruik van een alias is een rode vlag
31-03-2018, 22:14 door [Account Verwijderd]
Noord- Amerikanen zijn in mijn ogen altijd al een paranoïde volkje geweest. Kijk maar naar die burgerlijke wapenwedloop. Als je die tic ruim 100 jaar na de beëindiging van de 'staat van het wilde westen' nog steeds merendeels verdedigd ben je niet goed 'snic'.

Ik moet dan altijd denken aan die onsterfelijke scene met Michael Moore in zijn 'Bowling for Columbine' als hij aan de overkant van de Detroit River in Windsor (Canada) voelt aan de voordeur van iemand; deze gewoon kan openduwen, en de inwoner met een T-shirt waarop "I love NY" hem dan vriendelijk te woord staat. Michael zegt op het laatst: "By the way: thank you for not shooting me".
KOSTELIJK!

Maar nu dus dit weer... in the land of unimaginable dreams.
Zou het verbazingwekkend zijn als morgen ook een wangslijmvlies strijkje of een bloedmonster wordt geëist?
01-04-2018, 00:26 door W.T.
Het is opvallend dat de VS-moordbalans 20 tot 30 miljoen doden in 37 landen behelst vanaf 1945.

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03/vs-moordbalans-20-tot-30-miljoen-mensen-in-37-landen-sinds-1945/

Het feit dat het criminele tuig aldaar ter plaatse zo in elkaar zit rechtvaardigt volkomen bescherming tegen dat tuig.
01-04-2018, 01:10 door Anoniem
Door Anoniem: If a consular officer determines that a visa applicant warrants this additional scrutiny, the applicant will be instructed to provide the following information on Form DS-5535:

Travel history during the last fifteen years, including source of funding for travel;
Address history during the last fifteen years;
Employment history during the last fifteen years;
All passport numbers and country of issuance held by the applicant;
Names and dates of birth for all siblings;
Name and dates of birth for all children;
Names and dates of birth for all current and former spouses, or civil or domestic partners;
Social media platforms and identifiers, also known as handles, used during the last five years; and
Phone numbers and email addresses used during the last five years.
Wat een vragen. Ik kan me echt niet herinneren waar ik allemaal heen ben geweest de afgelopen 15 jaar. Welke social media accounts ik had. Of welke email adressen ik allemaal heb gebruikt. Ik zou het niet eens kunnen beantwoorden als ik het zou willen.
01-04-2018, 01:51 door Anoniem
"The land of the free" noemen ze dat. De grootste misvatting aller tijden. Vraag dit maar aan de zwarte bevolking aldaar. En als blanke Europeaan hoef ik er inmiddels ook niet meer heen. Ik voel me door die Yanks overal besnuffeld. Vies gewoon!

De VS is een prachtig land om op vakantie te gaan, alleen.... er wonen Amerikanen, en dat maakt het héél erg jammer. En daarom ga ik er NOOIT heen. Ik ga nog liever naar Noord-Korea. Daar vragen ze je tenminste niet om je Facebook accountnamen.

Tssss....
01-04-2018, 08:38 door -karma4 - Bijgewerkt: 01-04-2018, 08:39
Door Anoniem:
Door Anoniem: Heel makkelijk, je geeft je social media namen niet op.
Natuurlijk kan dat alleen als je niet je echte naam gebruikt heb bij de social media.

Pas op voor guilt by association. Ze weten toch wie je bent, het gebruik van een alias is een rode vlag

Inderdaad! Dat mag nooit, een alias gebruiken! Dus is vrijwel iedereen die hier op dit forum post zeer verdacht (want het barst hier van de aliassen en anoniemen). Bij veel sociale media is het bovendien gewenst dat je je echte naam opgeeft. Wanneer je dat niet doet... Tja.
01-04-2018, 10:43 door [Account Verwijderd]
Door W.T.:
https://ejbron.wordpress.com/

Nogal bedenkelijk om naar die site te verwijzen.

Teveel Blud und Boden (Blood and Soil) verheerlijkers vindt je daar. En het 'jargon' dat door de 'reaguurders' daar wordt gebruikt... om onpasselijk van te worden.

Je hoeft daar slechts een topic te openen, omlaag te scrollen voor de 'eminente reacties' en het woord kopvodde staat in geen tijd voor je neus.

Bah!

Ik heb ook bedenkingen tegen door deze of gene plaatselijke overheid pragmatisch doordrukken van multi-culturele aspecten daar waar flinke sociale spanningen heersen (achterstandsbuurten) of het een vernoodzakelijkte vorm van bevolkingsgroepstherapie moet wezen, maar ejbron vind ik een abject griezelig oppervlakkig clubje.
Topic in topic uit lees je daar reacties op artikelen die groezelig véél verder gaan dan de opmerking Het zou beter zijn als deze malloot nooit geboren zou zijn."
(Topic hier over chippen van pasgeboren baby's: https://www.security.nl/posting/556281/%22Hoe+mooi+zou+het+zijn+als+je+bij+de+geboorte+een+chip+krijgt%22
01-04-2018, 11:12 door Anoniem
Door Anoniem: @anoniem 29/03 16:40
"Amerikanen die naar een EU-land reizen moeten dan ook maar een visum aanvragen en ook dezelfde info gaan opgeven,incl.politieke voorkeur, banksaldo,rekeningnummer,of ze een strafblad hebben,lid zijn van een (motor) bende, lid zijn vd KKK of ze Scientology aanhanger zijn en in die gevallen linea recta terug naar de States.bbnp"

Waarom zou je de burgerbevolking van de US slachtofferen? Non-VS burgers (waaronder wij) wordt dit opgelegd door VS politici. Waarom zou je vergelding zoeken op onschuldige VS-burgers? Op de visumaanvraag voor kandidaten uit de VS zou moeten gevraagd worden of iemand politicus is en zo ja dan hetzij een soortgelijke rotbehandeling geven, hetzij toegang weigeren maar ik zie niet in waarom een normale VS toerist die graag zijn geld bij ons wil komen uitgeven slachtoffer moet zijn van het feit dat zijn regering ons slecht behandelt. Het zou bovendien slecht zijn voor onze eigen toeristische sector.
Politici worden verkozen door burgers, in jou voorstel pak je ook gewoon alle politici ongeacht of ze voor of tegen het voorstel zijn. Wat betreft het geld van de Amerikaanse toerist, dat is iets wat je als overheid kunt becijferen. Is onze 'privacy' meer waard dan geld wat verdienen?

Hoe dan ook, we doen wel weer moeilijk over het gegeven informatie aan de overheid, terwijl het gros van de mensen zonder morren hun leven, ziel en zaligheid met Facebook en consorten.
01-04-2018, 16:08 door karma4
Door W.T.: Het is opvallend dat de VS-moordbalans 20 tot 30 miljoen doden in 37 landen behelst vanaf 1945.
https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03/vs-moordbalans-20-tot-30-miljoen-mensen-in-37-landen-sinds-1945/
Het feit dat het criminele tuig aldaar ter plaatse zo in elkaar zit rechtvaardigt volkomen bescherming tegen dat tuig.
Met een saldo va 30.000 per jaar in eigen land hebben ze er in 50 jaar ook 15 miljoen. Dat is enkel in het eigen land als gevolg van het wilde westen NRA-disease wapen cultuur.
01-04-2018, 19:04 door Anoniem
Door karma4:
Door W.T.: Het is opvallend dat de VS-moordbalans 20 tot 30 miljoen doden in 37 landen behelst vanaf 1945.
https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03/vs-moordbalans-20-tot-30-miljoen-mensen-in-37-landen-sinds-1945/
Het feit dat het criminele tuig aldaar ter plaatse zo in elkaar zit rechtvaardigt volkomen bescherming tegen dat tuig.
Met een saldo va 30.000 per jaar in eigen land hebben ze er in 50 jaar ook 15 miljoen. Dat is enkel in het eigen land als gevolg van het wilde westen NRA-disease wapen cultuur.

Er is GEEN ENKEL probleem met vuurwapens in de USA. Qua moorden zit de USA in de middenmoot van alle landen ter wereld.
Als je moorden met een vuurwapen onderzoekt vallen er twee zaken op: Steden met een streng vuurwapenbeleid hebben een schokkend hoog aantal moorden met een vuurwapen. Het overgrote deel van de moorden met een vuurwapen wordt geplaagd door zwarte mannen.

Bekijk deze 6 minuten video: https://youtu.be/pELwCqz2JfE
voordat je je ongeinformeerde linkse snavel opentrekt.
01-04-2018, 23:51 door [Account Verwijderd]
Door Anoniem:
Door karma4:
Door W.T.: Het is opvallend dat de VS-moordbalans 20 tot 30 miljoen doden in 37 landen behelst vanaf 1945.
https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03/vs-moordbalans-20-tot-30-miljoen-mensen-in-37-landen-sinds-1945/
Het feit dat het criminele tuig aldaar ter plaatse zo in elkaar zit rechtvaardigt volkomen bescherming tegen dat tuig.
Met een saldo va 30.000 per jaar in eigen land hebben ze er in 50 jaar ook 15 miljoen. Dat is enkel in het eigen land als gevolg van het wilde westen NRA-disease wapen cultuur.

Er is GEEN ENKEL probleem met vuurwapens in de USA. Qua moorden zit de USA in de middenmoot van alle landen ter wereld.
Als je moorden met een vuurwapen onderzoekt vallen er twee zaken op: Steden met een streng vuurwapenbeleid hebben een schokkend hoog aantal moorden met een vuurwapen. Het overgrote deel van de moorden met een vuurwapen wordt geplaagd door zwarte mannen.

Bekijk deze 6 minuten video: https://youtu.be/pELwCqz2JfE
voordat je je ongeinformeerde linkse snavel opentrekt.

"Het overgrote deel van de moorden met een vuurwapen wordt geplaagd door zwarte mannen."

Ik vind deze verschrijving om te gieren van het lachen!
02-04-2018, 14:43 door karma4
Door Anoniem: ...
Als je moorden met een vuurwapen onderzoekt vallen er twee zaken op: Steden met een streng vuurwapenbeleid hebben een schokkend hoog aantal moorden met een vuurwapen. Het overgrote deel van de moorden met een vuurwapen wordt geplaagd door zwarte mannen.
...
Bekijk deze 6 minuten video: https://youtu.be/pELwCqz2JfE
voordat je je ongeinformeerde linkse snavel opentrekt.
I houd met liever met onderbouwde gegevensanalyse bezig dan een duidelijk gemanipuleerd iets. Je hebt vast van Cambridge analytica gehoord. Manipulatie met zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken is vrij normaal de NRA is er sterk in. Gewoon even nadenken met statistische kennis. Je zult altijd een voorbeeld vinden zeker met grotere aantallen di ver buiten de gemiddelden liggen. Deze zijn geen bewijs dat de grote lijn van de echte aantallen niet zou kloppen, integendeel met een normale verdeling moet dat voorkomen. De totale cijfers zijn via het census bekend. Je kunt uitstekende de verschillende staten als totaal bekijken.
Van alle mass shootting in de VS staat me bij dat het blanken waren. De VS is nogal racistisch aangelegd. KKK en politie die arrestanten bij voorkeur zwart neerschiet halen het nieuws. Als dat vanuit de andere kant (zwart) zou gebeuren dan kreeg je nogal heftige reacties.

Shapiro heeft behalve zijn data analyse geen andere direct binding https://www.kdnuggets.com/2012/12/new-poll-gun-violence-vs-gun-ownership.html Australie is de beste vergelijking https://www.theguardian.com/us-news/2016/mar/15/so-america-this-is-how-you-do-gun-control

Er zijn genoeg mensen zeer oud geworden met stevig te roken en te drinken. Volgens jou is dat het bewijs dat veel roken en drinken gezond is. Als we met YouTube in stijl willen blijven https://www.youtube.com/watch?v=a-o9pwWUzz0 een storing in het frontale tweede amendement in de nonsensicale cortex.
03-04-2018, 16:01 door Anoniem

I houd met liever met onderbouwde gegevensanalyse bezig dan een duidelijk gemanipuleerd iets. Je hebt vast van Cambridge analytica gehoord.

Je hebt geen onderbouwing voor jouw bewering van manipulatie.

Manipulatie met zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken is vrij normaal de NRA is er sterk in.

Ook hier ontbreekt de onderbouwing.

Van alle mass shootting in de VS staat me bij dat het blanken waren.

Het overgrote deel van alle moorden in USA worden door zwarte mannen gepleegd. Feit.

De VS is nogal racistisch aangelegd. KKK en politie die arrestanten bij voorkeur zwart neerschiet halen het nieuws.

Als je met racisme affirmative action, het VOORRTREKKEN van zwarte Amerikanen bedoeld dan heb je gelijk. Dat zou direct moeten stoppen omdat het zwaar discriminerend is.

Als dat vanuit de andere kant (zwart) zou gebeuren dan kreeg je nogal heftige reacties. 

Tenzij de massa media dit bewust niet vermelden vanwege politiek correct willen zijn.


Shapiro heeft behalve zijn data analyse geen andere direct binding https://www.kdnuggets.com/2012/12/new-poll-gun-violence-vs-gun-ownership.html 

AD hominem, telt niet. Jouw overzicht spreekt Shapiro's argument niet tegen. Hij haalt echter de oorzaken erbij, jij vergeet dat.

Australie is de beste vergelijking https://www.theguardian.com/us-news/2016/mar/15/so-america-this-is-how-you-do-gun-control

waar de politie ongewapende burgers adviseert hun spullen mee te geven met de bende zwarte overvallers. Australie faalt hier. Zie ook: https://www.dailywire.com/news/27439/6-facts-show-gun-control-not-answer-amanda-prestigiacomo

Er zijn genoeg mensen zeer oud geworden met stevig te roken en te drinken. Volgens jou is dat het bewijs dat veel roken en drinken gezond is.

Stroman argument telt niet. Het gaat hier over zwarte mannen die enorm veel moorden met vuurwapens plegen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.