Privacy - Wat niemand over je mag weten

commercie samen met overheid viert hoogtij

01-07-2018, 10:44 door Totolcontrol, 11 reacties
De nederlandse overheid beschermt zijn bevolking totaal niet De bevolking wordt verkwanselt ! Er zit totaal geen rem op het plaatsen van overal camera Alles mag maar Alles moet maar. Alles wordt gefilmd Nieuwe iPhones die je emoties vast leggen vingerafdrukken in data bases vastleggen Welke imbeciel wil dat ? De ontwettende mensheid ! Je bent "slim " als je met je IPhone betaald. Je bent "slim"" als je allerlei dingen regelt met je iPhone. Alles wordt in kaart gebracht en gecontroleerd O O O wat "slim "! En de overheid die dat stimuleert om total control over de mensheid te willen hebben. Heel Brussel is daar voor opgezet. Door carriere jagers. Die hun eigen moeder nog zouden verkopen . Ze lopen als Sinterklaasen onze huizen als cadeautjes weg te geven. Onveilige iPhones in Europa met een frequentie die in andere landen niet eens wordt toegelaten ! Stralingen die kankerverwekkend zijn. ( denk aan het roken dat werd vroeger ook gestimuleerd .... was ook ongevaarlijk ....) Er wordt zoveel geld aan de telefoons camera wifi " verdient. Dat je er kanker van krijgt wordt door de commercie stil gehouden. De hele mensheid financiert zijn eigen spionage apparaat > de iPhone. Je IBAN code is je telefoonnummer Banken die je dwingen om een Iphone te gaan gebruiken anders kan je niet bankieren. Overal camera s in de auto s , in de telefoon aan de huizen. Het is voor schijn-veiligheid Terwijl BRUSSEL TOTAL CONTROL over de mensheid heeft / krijgt . Zijn we allemaal
dombo s geworden ? Wordt er niet meer nagedacht.KOOP NIET EEN NIEUWE IPHONE ! Waarom zou je, je gezicht laten vast leggen ? Je vingerafdrukken ? ( Denk aan Roots ). In hoeveel data bases komen allemaal wel niet je gegevens ? Omdat de handig zou zijn ? Voor wie .........!
Reacties (11)
01-07-2018, 12:02 door Anoniem
Vergeet niet ook nog adem te halen.

Ik heb het zelf ook niet zo op de overheid maar je stukje lezen hield ik geen hele regel vol. Probeer eens iets met een inleiding, een doortimmerd argument opbouwen, en een conclusie? Een ding per paragraaf, een logische verbinding tussen de paragrafen, en een overtuigend punt als resultaat?
01-07-2018, 13:06 door Anoniem
@Totolcontrol,

Wel met je eens, maar je vergeet het belangrijkste, we doen dit echt wel eventjes zelf.

Ik kom uit de stal van de veel te vroeg gestorven resource hacker en later searchlore guru, F.R.A.V.I.A. en werd al vroeg lid van het anti-spyware-offensief (ASO). Later, want je kunt onmogelijk het hele scala overzien of daar gopd op inspelen, ben ik me gaan toeleggen op vrijwillig 3rd party cold reconnaissance website security analyse en fouten jagen, met de nadruk op onveilige front-end code (JavaScript, jQuery, PHP-gerelateerde CMS etc.).

Steeds zag ik grote spelers als Google, facebook, maar vooral ook Microsoft hun monopolie-greep op de digitale infrastructuur verstevigen en uitbreiden. Ook een belangrijke rol speelde de behoefte van surveillance imperium nummer 1 met hun allianten.

Op zeer subtiele wijze wordt alles uitgevoerd tot we met zijn allen opgesloten zitten in een heel subtiel voor ons bedachte dwangbuis (matrix).. Men hoeft er niet meer de deur voor in te trappen, want smart meters en smart apparaten hangen al in huis of zitten in ons zak of om onze pols. Verder gedragen we ons als kikkers, die maar niet uit het steeds heter wordende badje willen springen.

Belangrijk daarnaast is het verdeel en heers principe en de subtiele manieren om de coherentie en saamhorigheid uit de burgerij te verwijderen (links marxistische overname tactieken, nu komend uit USA en niet alleen uit mainland China en de EU en doordat de Russische Federatie niet meer Sovjet Unie van eertijds is, de demonisering daarvan.

Begrijp me niet verkeerd ik ben niet pro Russsische Federatie, maar hang ook de globalistische gedachte niet aan en ben tegen het terugwerpen van het individu op zichzelf, zodat deze gemakkelijker in te kapselen is, het gezin en de groep zijn immers altijd te sterk gebleken voor de "forces that be". Ze willen de maatschappij bij de zomen aanpakken en langzaam ontrafelen om hun nare gang te kunnen gaan.

Het totaal vercommencialiseerde Internet met een terugtredende overheid, die eigenlijk niet eens meer baas is in eigen land (EU) zijn de gevolgen van iets waar we te lang blind voor waren. Afkoppelen dus van dit monster,

Jodocus Oyevaer
01-07-2018, 21:20 door Anoniem
Door Anoniem: @Totolcontrol,

Wel met je eens, maar je vergeet het belangrijkste, we doen dit echt wel eventjes zelf.

.... Afkoppelen dus van dit monster,

Jodocus Oyevaer

Soms moet je kern even weglaten om tot de essentie te komen

"vergeet het belangrijkste"
"wel eventjes zelf"
"Afkoppelen dus van dit monster"

Ware inzichten, Doen!
Geen zorgen, wij discuzeuren hier wel verder voor je.
02-07-2018, 11:06 door Anoniem
Alles wordt gefilmd Nieuwe iPhones die je emoties vast leggen vingerafdrukken in data bases vastleggen Welke imbeciel wil dat ? De ontwettende mensheid !

LMFAO. Indien jij, uit eigen vrije wil, een iPhone koopt, en vervolgens informatie deelt met Apple, dan is dat de schuld van de overheid ? Voor welke zaken in je leven draag jij zelf verantwoordelijkheid ?

Je IBAN code is je telefoonnummer Banken die je dwingen om een Iphone te gaan gebruiken anders kan je niet bankieren

Of ben jij het zelf, die de keuze maakt om een iPhone te gebruiken, als ook de keuze om op die iPhone een bankier app te installeren ? Hoezo word je daartoe gedwongen. Of ontken je simpelweg iedere vorm van eigen keuze en verantwoordelijkheid ?

Lachwekkend verhaal. En nee, ik heb geen iPhone. Dat is een bewuste keuze.
02-07-2018, 11:09 door Anoniem
KOOP NIET EEN NIEUWE IPHONE ! Waarom zou je, je gezicht laten vast leggen ? Je vingerafdrukken ?

Ehm. Je kan de iPhone ook gebruiken *zonder* biometrische checks. Je kiest er zelf voor om een iPhone te kopen, en je kiest er zelf voor wel/niet je gezicht vast te laten leggen, en wel/niet je vingerafdrukken vast te laten leggen. Kwestie van configuratie.

Afkoppelen dus van dit monster

Of gewoon zelf verantwoordelijkheid nemen voor de vraag hoe je een telefoon (al dan niet iPhone) configureert. In plaats van te gaan huilen over functionaliteit welke *optioneel* is.
02-07-2018, 13:34 door Anoniem
Er wordt zoveel geld aan de telefoons camera wifi " verdient. Dat je er kanker van krijgt wordt door de commercie stil gehouden.

Jij hebt dus geen mobiel ?? Of je bent zo inconsequent dat je wel een mobiel hebt, maar tegelijkertijd anderen doodleuk vertelt dat ze er kanker van krijgen ?
02-07-2018, 14:18 door Tha Cleaner
Door Totolcontrol: De nederlandse overheid beschermt zijn bevolking totaal niet De bevolking wordt verkwanselt ! Er zit totaal geen rem op het plaatsen van overal camera Alles mag maar Alles moet maar. Alles wordt gefilmd Nieuwe iPhones die je emoties vast leggen vingerafdrukken in data bases vastleggen Welke imbeciel wil dat ? De ontwettende mensheid ! Je bent "slim " als je met je IPhone betaald. Je bent "slim"" als je allerlei dingen regelt met je iPhone. Alles wordt in kaart gebracht en gecontroleerd O O O wat "slim "! En de overheid die dat stimuleert om total control over de mensheid te willen hebben. Heel Brussel is daar voor opgezet. Door carriere jagers. Die hun eigen moeder nog zouden verkopen . Ze lopen als Sinterklaasen onze huizen als cadeautjes weg te geven. Onveilige iPhones in Europa met een frequentie die in andere landen niet eens wordt toegelaten ! Stralingen die kankerverwekkend zijn. ( denk aan het roken dat werd vroeger ook gestimuleerd .... was ook ongevaarlijk ....) Er wordt zoveel geld aan de telefoons camera wifi " verdient. Dat je er kanker van krijgt wordt door de commercie stil gehouden. De hele mensheid financiert zijn eigen spionage apparaat > de iPhone. Je IBAN code is je telefoonnummer Banken die je dwingen om een Iphone te gaan gebruiken anders kan je niet bankieren. Overal camera s in de auto s , in de telefoon aan de huizen. Het is voor schijn-veiligheid Terwijl BRUSSEL TOTAL CONTROL over de mensheid heeft / krijgt . Zijn we allemaal
dombo s geworden ? Wordt er niet meer nagedacht.KOOP NIET EEN NIEUWE IPHONE ! Waarom zou je, je gezicht laten vast leggen ? Je vingerafdrukken ? ( Denk aan Roots ). In hoeveel data bases komen allemaal wel niet je gegevens ? Omdat de handig zou zijn ? Voor wie .........!

Adem in, adem uit, adem in, adem uit....

Blijkbaar is de Enter toets ook door de commercie verdwenen.

Voor de rest, is wel alles met je goed? Misschien moet je er eens met iemand over praten? Of anders, er bestaan hier ook hoedjes voor, misschien is dat een goede oplossing voor je?
02-07-2018, 14:58 door Anoniem
Voor de rest, is wel alles met je goed? Misschien moet je er eens met iemand over praten? Of anders, er bestaan hier ook hoedjes voor, misschien is dat een goede oplossing voor je?
Typische reactie van een dictator " kan zo wel links als rechts zijn", als je het er niet mee eens bent dan ben je geestelijk
niet in orden.
Hitler had hier werkkampen voor Stalin het Goelag archipel.
Ik ben bang dat het monitoren met smartphone's wel tegelijk die kant uit gaat, en ja je bent niet verplicht om
zo'n ding te kopen maar ze proberen wel alles om je zover te krijgen.
02-07-2018, 15:50 door Anoniem
Typische reactie van een dictator " kan zo wel links als rechts zijn", als je het er niet mee eens bent dan ben je geestelijk
niet in orden. Hitler had hier werkkampen voor Stalin het Goelag archipel.

Als iemand je een vraag stelt, associeer je hem met Hitler, of Stalin. Typerend voor de waanzin die je over ons uit stort.

Ik ben bang dat het monitoren met smartphone's wel tegelijk die kant uit gaat, en ja je bent niet verplicht om
zo'n ding te kopen maar ze proberen wel alles om je zover te krijgen

Jups, gemeente belt me dagelijks met de vraag of ik al een smart phone heb. Alsof jij zelf niet bepaalt wat je koopt. En of je bijvoorbeeld wel/niet gebruik maakt van biometrische identificatie en dergelijke.

Ik heb overigens ook genoeg ergernissen over die apparatuur, en de zucht naar het vergaren van informatie via smart phones en dergelijke. Maar je rant hier is aardig lachwekkend.
02-07-2018, 16:02 door Tha Cleaner
Door Anoniem:
Voor de rest, is wel alles met je goed? Misschien moet je er eens met iemand over praten? Of anders, er bestaan hier ook hoedjes voor, misschien is dat een goede oplossing voor je?
Typische reactie van een dictator " kan zo wel links als rechts zijn", als je het er niet mee eens bent dan ben je geestelijk
niet in orden.
Hitler had hier werkkampen voor Stalin het Goelag archipel.
Ik ben bang dat het monitoren met smartphone's wel tegelijk die kant uit gaat, en ja je bent niet verplicht om
zo'n ding te kopen maar ze proberen wel alles om je zover te krijgen.

Als je Hitler en of Staling er bij betrekt, dan zegt dit eigenlijk genoeg. Je hebt werkelijk geen idee waarover je praat als je deze vergelijkingen maakt en heb eigenlijk professionele hulp nodig.
02-07-2018, 16:18 door Anoniem
Hitler had hier werkkampen voor Stalin het Goelag archipel.

Tip: Gooi Pol Pot en Mao er ook nog bij in je argumentatie, om je stelling kracht bij te zetten. Wekt vast heel veel indruk (bij mensen die even ver heen zijn als jijzelf) !
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.