/dev/null - Overig

Mass censorship

10-04-2019, 13:26 door vreemdartikel, 40 reacties
Gedachten over dit artikel en over deze site "zerohedge" ? Is er nog wel media zonder politieke bias?

https://www.zerohedge.com/news/2018-03-14/london-mayor-tries-justify-mass-censorship-reading-mean-tweets


Het buzzword voor deze maanden is blijkbaar "mass censorship", je komt het overal tegen. Voorbeelden:

https://turkeyblocks.org/methodology/

https://www.sott.net/article/409545-Christchurch-Terror-Attack-Mass-Censorship-Mystery-Shooters-And-The-Globetrotting-Lone-Gunman


Dit begon allemaal in 2018 met Facebook:

https://www.wsws.org/en/articles/2018/04/11/face-a11.html


De vraag is of "mass censorship" een buzzword is geworden met politieke bias van links of rechts of beide.
Reacties (40)
10-04-2019, 13:27 door vreemdartikel
Voor mensen die denken dat ik een Alt Right supporter ben omdat ik zerohedge aanhaal: dat ben ik niet.

Voor alle duidelijkheid.

Ik zoek wat meningen en informatie van alle kanten.
10-04-2019, 15:58 door Anoniem
Dingen worden pas buzzwords als ze overal te pas en onpas worden gebruikt, zoals jij nu ook doet.
Pro-tip: Niet doen dus.
10-04-2019, 17:06 door Anoniem
We zijn opgevoed om censuur een vies woord te vinden, maar we zijn daar nogal ambivalent in, zo niet hypocriet. We vinden het als samenleving prima dat er veel tijd en geld besteed wordt aan het weren van radicaal islamitische ideeën, maar als er met een zelfde inzet gewerkt wordt aan het bestrijden van extreem rechtse haatpraat dan komen de free speech fundamentalisten vreemd genoeg wel in actie.
10-04-2019, 18:35 door Anoniem
Zerohedge was nooit zonder bias. Het is gewoon een nieuwsblog met een andere insteek dan wat je op je teevee ziet. Waar trouwens ook het een en ander aan buzzwords te vinden is. "Nepnieuws" wordt bijvoorbeeld ook te pas en te onpas gebruikt, maar dan weer niet als grote nepnieuwswaarschuwers zelf met nepnieuws blijken te zijn gekomen. Hmmmm.

Zoals ze vroeger wel zeiden "de krant is een meneer". Hoewel ik van de kranten tegenwoordig maar weinig meneers meer aan af zie. Worden dan ook volgeklad door "journalisten" van de journalistieke veterstrikschool.
11-04-2019, 10:29 door Anoniem
Door Anoniem: We zijn opgevoed om censuur een vies woord te vinden, maar we zijn daar nogal ambivalent in, zo niet hypocriet. We vinden het als samenleving prima dat er veel tijd en geld besteed wordt aan het weren van radicaal islamitische ideeën, maar als er met een zelfde inzet gewerkt wordt aan het bestrijden van extreem rechtse haatpraat dan komen de free speech fundamentalisten vreemd genoeg wel in actie.
Spreek voor jezelf.

Ik zie dat de ene helft als een wesp gestoken reageert op alle uitspraken van iedereen die tot "extreem rechts" gebombardeerd is door het establishment (terwijl als een "officieel linkse" partijbons hetzelfde zegt kraait niemand ernaar), en de andere helft is tot "extreem rechts" gebombardeerd omdat ze islamitische verheerlijking aan de kaak wilden stellen, of gewoon een beetje moe werden van het gedweep met "vluchtelingen".

Ga maar eens goed kijken wie er wat zegt en wie daar dan weer hoe op reageert.

Ook grappig: Dat "progressief" cq. "links" zo in bed is met hun knuffelimams, die op de keper beschouwd zelf toch behoorlijk rechts zijn... alleen dan niet "ons" lekker makkelijk demoniseerbaar rechts. "Links" ziet ze dan ook meer als een soort nobele wilden, want als je maar bruin genoeg bent kom je met "ies koeltoer" met verdomde veel weg. Ondertussen praten die onderling vooral in eigen taaltjes en is dus nauwlijks bekend wat ze onderling werkelijk zeggen.

En oh ja, als je het werkelijk over "free speech fundamentalisten" zou hebben, dan zouden die fundamenteel elke censuur afwijzen. Dus als ze dat niet doen zijn het geen "fundameltalisten".
11-04-2019, 11:07 door Anoniem
Mensen die onderscheid maken tussen zichzelf en anderen (dus niet speciaal op geloof, slimheid, huidskleur, afkomst, vermogen....., etc) zijn naar mijn mening stumpers, die nooit eens hebben nagedacht over wat ' leven' nou eigenlijk betekent. Ik besef dat ik hiermee onderscheid maak tussen mijzelf en deze stumpers, en dus precies zo stumperig ben als de stumpers :-)
11-04-2019, 12:54 door Anoniem
Door Anoniem: We zijn opgevoed om censuur een vies woord te vinden, maar we zijn daar nogal ambivalent in, zo niet hypocriet. We vinden het als samenleving prima dat er veel tijd en geld besteed wordt aan het weren van radicaal islamitische ideeën, maar als er met een zelfde inzet gewerkt wordt aan het bestrijden van extreem rechtse haatpraat dan komen de free speech fundamentalisten vreemd genoeg wel in actie.

Lees eens het boek DE PSYCHE VAN EEN MOL Paul IJsbrand Kraaijer.

Identitair Verzet en een aantal andere groepjes zijn hard bezig met recruiteren ook in de provincies zoals Zuid Limburg. Ook de actiegroepen op de Linkerflank hebben dezelfde modus operandi. Ik zag vorige week iemand met een IS vlaggetje.

Eng allemaal. De "gladiatoren" die hebben geen oog voor de details want die volgen obsessief anderen. ET go home.
11-04-2019, 18:01 door Anoniem
Door Anoniem: Ik zie dat de ene helft als een wesp gestoken reageert op alle uitspraken van iedereen die tot "extreem rechts" gebombardeerd is door het establishment (terwijl als een "officieel linkse" partijbons hetzelfde zegt kraait niemand ernaar), en de andere helft is tot "extreem rechts" gebombardeerd omdat ze islamitische verheerlijking aan de kaak wilden stellen, of gewoon een beetje moe werden van het gedweep met "vluchtelingen".

Ga maar eens goed kijken wie er wat zegt en wie daar dan weer hoe op reageert.

Bedankt voor deze ongenuanceerde reactie die mijn gelijk aantoont. Degene die hier als een wesp gestoken reageert bent U, terwijl ik alleen maar claim dat de "free speech fundamentalisten" andere standaarden hanteren voor wat betreft de vrijheid van meningsuiting van radicale moslims en die van radicaal rechts. Dat U vervolgens volledig hysterisch aan de gang gaat over "islamitische verheerlijking" terwijl radicale moslims juist veel strenger gecensureerd worden dan radicaal rechts en daar geen haan naar kraait, benadrukt nog maar eens hoe scheef de verhoudingen liggen.

Ook grappig: Dat "progressief" cq. "links" zo in bed is met hun knuffelimams, die op de keper beschouwd zelf toch behoorlijk rechts zijn... alleen dan niet "ons" lekker makkelijk demoniseerbaar rechts.

Een hoop progressieven beweren al jaren dat de radicale islam een oerconservatieve politiek vertegenwoordigt die de eigen bevolkingsgroep als superieur ziet ten opzichte van alle anderen. Ik ben blij dat conservatief Nederland er ook langzaam achter aan het komen is dat het in wezen een spiegelgevecht aan het leveren is tegen haar radicaal rechtse broeders uit andere culturen.
11-04-2019, 19:46 door Anoniem
Massacensuur is gerelateerd aan massamedia.
Vroeger was alles veel meer lokaal gericht en had je een beperkt aantal journalisten die zich hier mee bezighielden
en een aantal roeptoeters met een (in feite onbewezen) mondeling verhaal met beperkte reikwijdte. Dat ging nog wel.
Daarbij voelden meer mensen zich vroeger ook meer verantwoordelijk voor elkaar.

Nu is de hele wereld toeschouwer door de grote vlucht van de massamedia mede door internet en internetbronnen
inclusief duidelijke filmpjes en foto's die door jan en alleman op bijna elke plek ter wereld en op elk moment kunnen worden gemaakt en tentoongesteld op internetbronnen, zodat de hele wereld het allemaal ongefilterd kan zien.
Journalisten kunnen in hun professionaliteit en goed fatsoen nog wel eens wat filteren of eerlijk erbij uitleggen,
maar een gemiddelde amateurvlogger doet dit meestal niet. Hier draait het vaker om de sensatie en om zichzelf.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor massacensuur. Ik noem er enkele:
- het volk of een bepaalde (kwetsbare) groep mensen niet onnodig ernstig willen shockeren
- geen voedingsbodem voor haatzaaien creeëren
- privacy van slachtoffers beschermen
- het volk niet op verkeerde ideeën willen brengen
- het volk niet op ideeën willen brengen die door de censurerende partij ongewenst zijn
- iets in de doofpot proberen te stoppen

Daarmee kan massacensuur zowel goed als slecht zijn.

Maar de toename van massacensuur in deze tijd heeft volgens mij dus alles te maken met de toename van de macht en kracht van de massamedia. Vooral ook door de wereldwijde toename van internet en internetbronnen op dit vlak.
Mensen zijn pas de laatste paar jaar begonnen hier wakker voor te worden,
dus massacensuur krijgt dan vrij plotseling veel meer aandacht.
11-04-2019, 21:28 door Anoniem
Censuur is een oud woord. Uit de tijd dat halve krantenpaginas zwart werden gemaakt. Met de hand. Om de vrije pers de mond te snoeren. Het ging dan om bekwame journalisten en schrijvers.

Tegenwoordig denkt menigeen gelijk het zelfde te zijn met een boer op facebook en een scheet in een comment formuliertje. En als dat dan (meestal om de gezelligheid te behouden) wordt weggehaald, dan wordt er ook gelijk censuur geroepen.

Dat komt omdat het onderwijs zo slecht is geworden dat men niet meer weet wat censuur is.
11-04-2019, 23:05 door Anoniem
Door "taalinflatie" blazen we het begrip "censuur" gemakkelijk te ver op.
"Censuur" is een woord dat we niet te lichtvaardig voor van alles en nog wat zouden moeten gebruiken.

Oorspronkelijk gaat censuur over de staat of over de georganiseerde religie die daadwerkelijk ingrijpt in een samenleving
en structureel macht uitoefent om te voorkomen dat bepaalde opvattingen of feiten worden gepubliceerd.

Censuur is dan ook voornamelijk bedoeld om de publieke opinie te beïnvloeden en te manipuleren,
en zodoende opstanden en rellen te onderdrukken en de status quo en de macht in handen te houden.
Voor vrije meningsuiting is er dan geen ruimte als dit tegen heersende opvattingen ingaat.

Maar vrije meningsuiting stopt natuurlijk altijd daar waar je andere mensen in enige vorm van hun vrijheid zou kunnen beroven. Dit heet geen censuur, maar is gewoon een kwestie van menselijk blijven, en dus respect voor elkaar houden.
12-04-2019, 07:35 door Anoniem
Door Anoniem: Bedankt voor deze ongenuanceerde reactie die mijn gelijk aantoont.
Kweenie hoor, maar wat mij betreft was de reactie genuanceerder dan het eerste bericht, dus of dat je gelijk aantoont voor meer mensen dan jezelf is wat mij betreft nog maar helemaal de vraag. Maar wees vooral blij met dat stukje zelfbevestiging.
12-04-2019, 10:25 door Anoniem
We zijn opgevoed om censuur een vies woord te vinden, maar we zijn daar nogal ambivalent in, zo niet hypocriet. We vinden het als samenleving prima dat er veel tijd en geld besteed wordt aan het weren van radicaal islamitische ideeën, maar als er met een zelfde inzet gewerkt wordt aan het bestrijden van extreem rechtse haatpraat dan komen de free speech fundamentalisten vreemd genoeg wel in actie.

Je spreekt niet namens mij.
12-04-2019, 10:28 door Anoniem
Ondertussen praten die onderling vooral in eigen taaltjes en is dus nauwlijks bekend wat ze onderling werkelijk zeggen.

Goh, jij praat zeker nooit Nederlanders in aanwezigheid van mensen die geen Nederlands spreken. Schandalig, je eigen taal spreken. Zodat anderen (die niets te maken hebben met je prive gesprek) je niet kunnen volgen.

Weet je dat het onfatsoenlijk is, om gesprekken te gaan volgen, waar je niet aan deel neemt ? Het gaat jet *niets* aan, wat anderen onderling bespreken. Al dan niet in het Nederlands.

Verder staat het je op ieder moment van de dag vrij om ''taaltjes'' te leren; dat jij het niet kan volgen komt door je eigen gebrek aan kennis.
12-04-2019, 16:02 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Bedankt voor deze ongenuanceerde reactie die mijn gelijk aantoont.
Kweenie hoor, maar wat mij betreft was de reactie genuanceerder dan het eerste bericht, dus of dat je gelijk aantoont voor meer mensen dan jezelf is wat mij betreft nog maar helemaal de vraag. Maar wees vooral blij met dat stukje zelfbevestiging.

Wat is er ongenuanceerd aan mijn oorspronkelijke bericht dan? Ik claim daarin dat we nogal paniekerig doen over de vrijheid van meningsuiting van radicaal rechts, terwijl we het prima vinden dat radicale moslims subiet de mond gesnoerd wordt. Of je nu voor het censureren van haatpraat of voor absolute vrijheid van meningsuiting bent, het zal in beide gevallen lastig zijn om deze ongelijkheid zonder enige hypocrisie te verdedigen.

Ik snap dat het voor wie die schoen past niet leuk is om hypocriet genoemd te worden, maar in plaats van je eerste impuls te volgen en verontwaardigd je hypocriete houding te verdedigen, zou je het ook als een denkaanstoot kunnen zien. Ofwel moeten we radicale moslims net zo aardig behandelen als radicaal rechts zodat ze niet verder radicaliseren, ofwel is dat juist de verkeerde aanpak en moeten we radicaal rechts net zo behandelen als radicale moslims zodat die op hun beurt niet verder radicaliseren.
13-04-2019, 22:25 door Anoniem
@TS Wel, dankjewel voor die toch schokkende link van Zerohedge: https://www.zerohedge.com/news/2018-03-14/london-mayor-tries-justify-mass-censorship-reading-mean-tweets
Die gebeurtenis in VK was me totaal onbekend en is blijkbaar ook uit de media gehouden!...
Net als al die andere actuele dreigingen o.a. met al die teruggekeerde vreselijke en ziekelijke oorlogshitsers Clinton, weer op het toneel...met haar corrupte handlangers als Obama (...), Biden, het MIC, Poroshenko (UKR) en niet te vergeten die vreselijke bezeten oorlogsmaniak Bolton, brrr. Het worden beangstigende tijden, hopelijk zijn onze vertegenwoordigers op hun 'qui-vive' en slapen ze niet...
Ref: Lees en bekijk deze video hieronder en huiver...:
Video YouTube: Deep State and MSM Will Fight to the Death Against Trump – Paul Craig Roberts - https://www.youtube.com/watch?v=00odZZ1gqMA --- helemaal uitkijken graag, het is de tijd en de moeite waard en het is zeker niet fake maar echt en reëel.
P.S. Paul Craig Roberts is een van de betrouwbare en goede referenties en publieke sprekers die we nog hebben, god zij dank, er zijn er nog.
14-04-2019, 13:31 door Anoniem
@ anoniem van gisteren 22:25,

Zo ver zitten we al onder de knoet van geregeerd worden door satanische algoritmen. Ik scande eens een link naar Paul Craig Roberts en kreeg gelijk een captcha blokkering voor m'n kiezen, waar die normaal nooit komt.

Om de aard van de manipulatie en de vooringenomenheid van wat jij oorlogshitsers noemt te leren kennen, moet je eens een clickbait scanner installeren, zoals MBAM Clickbait filter. Die slaat zeker aan voor al dat soort websites. Verdiep je maar eens in de politieke voorkeuren van het kader van Google en Facebook bij voorbeeld, links marxistisch monopolistisch globalisten van multinationale corporaties, die al alles regeren van het Nieuwe Babylon (Amerika) via de naar Federaal EU strevende onverkozenen tot Mainland China aan toe.

De vijanden zijn de landen wiens systeembanken nog niet zijn overgenomen. Al dat soort landen zal ook oorlog aangedaan worden tot ze tevens kunnen worden geincorporeerd binnen de globale nieuwe wereldorde. Laat je daarbij niet afleiden door bitcoin, het volzetten van de Noorzee met windmolens, die na afschrijving na 20 jaar weer zullen worden doorverkocht naar voor gebruik in een derde wereldzee naar keuze (twee keer winst voor de zwaar verdienende investeerder), maar geen pulsvissen meer hoor...geen melkveeteelt en geitenteelt in de gedroomde nederlandse Hong-Kong achtige stadsstaatprovincie. Dag bloemen, dag vogels, dag vlinders, zei de voor zijn tijd profeterende Pipo de Clown reeds. Ze zijn nu al bijna weg. Meer biomassa, meer vegan, een blind en dom achternalopen van drammers en scheefdenkers.

J.O.
14-04-2019, 14:47 door Anoniem
Door Anoniem: Censuur is een oud woord. Uit de tijd dat halve krantenpaginas zwart werden gemaakt. Met de hand. Om de vrije pers de mond te snoeren. Het ging dan om bekwame journalisten en schrijvers.

Tegenwoordig denkt menigeen gelijk het zelfde te zijn met een boer op facebook en een scheet in een comment formuliertje. En als dat dan (meestal om de gezelligheid te behouden) wordt weggehaald, dan wordt er ook gelijk censuur geroepen.

Dat komt omdat het onderwijs zo slecht is geworden dat men niet meer weet wat censuur is.

Vroeger had je nog journalisten die onafhankelijk nieuws brachten, nu is alles (ALLES, op 1 van de 10 Nederlandse kranten, en die wordt dan weggezet als roddelblad) geregiseerd in lijn met wat politiek correct is. Politieke correctheid is een vorm van sociale groepcohesie opdringen, het is een "massa mindcontrol" techniek, de simpelste uit de truukendoos. Het gebruik van "magic tricks" op de populatie hoeft echt niet overgelaten te worden aan een handje vol geselecteerde, voorgeprogrammeerde en begeleide Academici. Ik snap dat het speciaal voelt als je je een beetje elitair kan opstellen maar je bent een slaaf en niet meer of minder dan die "boer" die voor dezelfde kas werkt alleen onder een ander duiveltje. Het is bizar dat hoogopgeleidde mensen zichzelf speciaal Wanen terwijl boeren dingen vaak sneller doorhebben. Heet het daarom boerenverstand? Of zijn de slimme geesten gewoon "slim gepraat" met complimentjes en certificatjes binnen "ons netwerk" want daarbuiten is alles ongeinformeerd, profaan, vijandelijk.... neen, daarbuiten ligt de waarheidsvinding, "ons netwerk" is namelijk een soort gevangenis van de intellectueel samen met de andere "intellectuelen" die van oudsher Policor "top-down" (toen er nog een academische hierarchie was, tot zeg maar de y2k internet explosie) moesten opdringen aan de lagere lagen in de bevolking. Die hierarchie is totaal doorbroken door de groei van het internet (een boer kan immers nieuwtjes delen op Facebook zonder de staatkundig en rechtsgeldige zogenaamd beschermde "eretitel" journalist) daarom zijn de grote bovenbazen ook druk bezig geweest het internet onder controle te brengen. Dat is ze goed gelukt. Ga er maar vanuit dat er niets op het web staat dat de NSA niet echt wil. Ook vanuit Europa is er druk. Facebook ligt onder vuur en vandaag lagen ze weer plat. Op het moment dat er gesprekken rondgaan over Wikileaks keys. Ze kunnen alle socialmedia platgooien om een valse reden mochten ze dat willen of wat te denken aan "mediabeperking pre-verkiezingstijd". EU verkiezingen.
14-04-2019, 15:15 door Anoniem
Door Anoniem: @ anoniem van gisteren 22:25,

Zo ver zitten we al onder de knoet van geregeerd worden door satanische algoritmen. Ik scande eens een link naar Paul Craig Roberts en kreeg gelijk een captcha blokkering voor m'n kiezen, waar die normaal nooit komt.

Satanische algoritmen? Dat is nog eens een goed idee om het gepeupel onder de knie te houden.
14-04-2019, 15:20 door Anoniem
Ondertussen een dreiging vanuit de ruimte:

https://www.businessinsider.com/gnss-hacking-spoofing-jamming-russians-screwing-with-gps-2019-4

Geen aliens, nee, die heb ik reeds gevangen in mijn hoofd en weer uitgepoept.

Als ze het coordineren kunnen op dag X niet eens politie of ambulancemedewerkers hun lokaties vinden.

Dom getrained zeg maar met de Tom Tom. Iets wat ik altijd al voorzien had.
14-04-2019, 18:54 door Anoniem
Topicstarter hier is Nostradamus

Nieuwe wet in het Verenigd Koningrijk, klikken op sites als cryptome.org / hackersites kan 15 jaar gevangenisstraf opleveren:


The proposed changes to UK law around viewing terrorist content online are intended to strengthen an existing offense of possessing information likely to be useful to a terrorist, under section 58 of the Terrorism Act 2000

A new maximum penalty of 15 years in jail will also apply to terrorists who publish information about members of the armed forces, police and intelligence services for the purposes of preparing acts of terrorism, it added.

The Home Office says the law will only apply to those found to repeatedly view online terrorist material to try to avoid criminalizing those who click a link out of curiosity or accidentally.

While a defense of “reasonable excuse” would still be available to academics, journalists or others who may have a legitimate reason to view such material, according to The Guardian.


Je moet dus weer ouderwets academisch geschoold zijn om extreme content te bezoeken. Hieronder vallen niet alleen religieuze sites maar een beetje alles wat je kunt bedenken inzake Cyberwar.

Dit kan mogelijk te maken met de arrestatie van Wikileaks Julian Assange en het vrijkomen van 94 Gigabyte aan data (verzekeringsbestanden uit 2016 en daarvoor) waar aan een deadman switch of ander mechanisme gekoppeld zou zijn.

Omdat niet bekend is wat er in die leaks naar voren gebracht zou kunnen worden, is het voor het volk (internetters) bij voorbaat al strafbaar gesteld hier informatie over op te vragen, tenzij je een academisch geschoolde journo bent die voor de staat werkt en niet zoals The Guardian, die eerder onder toeziend oog van de politie harddisks moest vernietigen.
Dit delegitimeert ook "ethisch hackers" die op een gegeven moment onder de journalistieke pluim van vaste gasten van DWDD, Pauw, Jinek tafelgasten moeten vallen, of mensen die een mogelijke toekomstige leerstoel Cyberwar mogen volgen.

Terrorcontent is nu nog islamitisch terreur maar de transitie naar "cyber" en vervolgens "space was al eerder aangekondigd.
Het lijkt er mij op dat het internet zoals we het kenden terug gaat naar een soort Teletext plus.


Niet VK- maar EU gerelateerd: https://www.wired.co.uk/article/wired-awake-200818

"Monday briefing: EU to propose a full ban on online terrorist content-
The EU will propose a legal ban on terrorist content to replace current voluntary measures, DeepMind's AI has taken over Google's data centre cooling, the patent on teledildonics has expired"

Het eerste artikel gaat over soortgelijke wetten binnen de EU. Info over het oude voorstel hier: https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/soteu2018-preventing-terrorist-content-online-regulation-640_en.pdf


Over satanisch gesproken: een zwart algoritme zonder oath is geen zwart algoritme. Het zijn woorden denk je vast. Dit is de nieuwe Yahoo Consent requirement: ( via consent.yahoo.com )


Before you continue...

Engadget is now part of the Oath family. We (Oath) and our partners need your consent to access your device, set cookies, and use your data, including your location, to understand your interests, provide relevant ads and measure their effectiveness. Oath will also provide relevant ads to you on our partners' product
14-04-2019, 18:55 door Anoniem
@Anoniem van vandaag 13:31
Heb die specifieke website links van Zerohedge en van Youtube eens laten controleren met het SmartScreen-filter van Microsoft en ze zeggen dat ze niet gerapporteerd zijn als onveilig maar dat is natuurlijk niet 100%, het adres moet dan ook nog gecontroleerd worden en kan dan eventueel alsnog gerapporteerd worden, dat wijst de praktijk dus wel uit.
Met mbam (Malwarebytes) heb ik al enkele keer rare ervaringen gehad en gebruik het nu niet meer, misschien hebben ze de neiging op hun beurt te monopoliseren, ook in softwarebeveiliging is de concurrentie bikkelhard...
Zo gaat dat soms met die sinds tijden 'Aanbevolen' referenties, DriverMax was ook zoiets, die gaf ooit zelfs malware aan in een of andere 'custom scan'!
Over de 'Google slaafjes' is hier al eens iets gezegd:
https://www.security.nl/posting/591084/Klein+bedankje+%40+Google
Die andere bekende publieke spreker Pat Condell legt het ook goed uit: The Anti-American Dream, alhier noemen ze dat de zogeheten 'weg met ons' doctrine.
https://www.youtube.com/watch?v=-Uz19w7tf1U
En die zeg maar beruchte globalisatie krijgt nu wereldwijd zelfs tegenwind wegens uit de hand gelopen en oncontroleerbare misbruiken.
14-04-2019, 18:56 door Anoniem
VreemdArtikel (topicstarter) in het Brits Parlement vandaag. Aanpassing van sectie 58 van de Terreur Act 2000 zal het klikken op sites waar extremistische content staat (hoi Wikileaks) ook verbieden met een max. celstraf van 15 jaar.
14-04-2019, 18:59 door Anoniem
Door Anoniem: @ anoniem van gisteren 22:25,

Zo ver zitten we al onder de knoet van geregeerd worden door satanische algoritmen. Ik scande eens een link naar Paul Craig Roberts en kreeg gelijk een captcha blokkering voor m'n kiezen, waar die normaal nooit komt.

J.O.

Hoi JO,

Die AI is in elk geval niet afkomstig van Google (DeepMind) maar misschien de competitie die ook de Qanon beweging met nonsense berichten en anti-Google berichten runt?

https://www.defenseone.com/technology/2018/07/google-deepmind-researchers-pledge-lethal-ai/149819/

"Google DeepMind Researchers Join Pledge Not to Work in Lethal AI"

Goed nieuws uit het Google kamp!
14-04-2019, 22:54 door Anoniem
@ anoniem van 18:59 heden,

Volkomen in lijn met wat de Russen beweren, dat het kamp, dat met de beste AI op de proppen komt, de cyberrace zal gaan winnen.

Sommige staten kennen al AI burgers. Denk aan het beest dat zal opstaan uit de woestijn volgens de islamitische eschatologie. Hoe wist de profeet (VZMH), dat dit eens zou staan te gebeuren. Dit ver voordat wij er zo dicht voor staan met de kleine en de grote tekenen nog voor de deur.

Ik hou me bezig met website analyse en ben een adept van de veel te vroeg overleden F.R.A.V.I.A. de aanvankelijke resource hacker en latere searchguru purist. Hij was wars van alle ads & smut online. Beweerde dat een goede "zoeker" absoluut gevaarlijker kan zijn dan een hacker. Alles valt op het Internet te vinden, maar hoe vind je het en waar hebben ze er gordijnen ervoor gehangen, vloor die info dan? Hij leerde de kunst van "luring" een zogenaamd digitaal spierinkje uitgooien om een vette makreel te kunnen vangen.

Op de infrastructuur zien we enorme onveiligheid, deels opzettelijk gemaakt, vaak gecontinueerd via incompetentie en door "verdommelijking". Via een educatiesysteem dat eerder belemmert, dan het opvoedt en onderricht. Wat heb je aan de helft van formules en beperkte technologisch inzicht met het exclusieve en effectieve voorbehoud voor aan de "sturenden"?

Allerlei cosmetische maatregelen, https maar nog zonder htst preloading vaak, zonder noodzakelijke security headers, data
in de cloud op open buckets, met regelmatige grote data-breaches, die weer info proliferatie veroorzaken of een effectievere surveillance mogelijk moeten maken.

Steeds meer werken naar een zogenaamd Internet dat meer en meer op interactieve ad-tracking commerciele TV gaat lijken. Steeds minder interactie mogelijkheden voor de eindgebruiker, steeds meer verkokering binnen het eigen zorgvuldig opgebouwde model, als een soort van directe behoeftebevrediging en afleiding van onwenselijke nieuwsgierigheid.

En nog proberen een compartimentsdenken te scheppen, zodat bij een ongewenste gedachte er een denkblokkade zal ontstaan als reactie hierop. Wie kan het hiertegen nog opnemen? En laat dat nu juist de achterliggende bedoeling zijn.

J.O.
15-04-2019, 01:56 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: @ anoniem van gisteren 22:25,

Zo ver zitten we al onder de knoet van geregeerd worden door satanische algoritmen. Ik scande eens een link naar Paul Craig Roberts en kreeg gelijk een captcha blokkering voor m'n kiezen, waar die normaal nooit komt.

J.O.

Hoi JO,

Die AI is in elk geval niet afkomstig van Google (DeepMind) maar misschien de competitie die ook de Qanon beweging met nonsense berichten en anti-Google berichten runt?

https://www.defenseone.com/technology/2018/07/google-deepmind-researchers-pledge-lethal-ai/149819/

"Google DeepMind Researchers Join Pledge Not to Work in Lethal AI"

Goed nieuws uit het Google kamp!

En Non-Lethal? Verdienen ze daar wel geld mee dan?
15-04-2019, 09:12 door Anoniem
Meer info over het VK van nu:
https://www.demorgen.be/buitenland/britse-regering-ontslaat-filosoof-roger-scruton-de-favoriete-boeman-van-links-engeland-b7ea1067/?referer= 13-04-2019
https://nl.gatestoneinstitute.org/7955/groot-brittannie-moslims 2 mei 2016
https://www.groene.nl/artikel/voor-mij-is-de-britse-islam-een-succesverhaal door uitgerekend een vrouw geschreven, Yvonne Zonderop 4 mei 2016
https://www.standaard.be/cnt/dmf20180622_03576773 Ik ben bang ooit uitgewezen te worden 23 juni 2018
https://nl.wikipedia.org/wiki/Verenigd_Koninkrijk 8 apr. 2019
https://nl.wikipedia.org/wiki/Londen 21 feb. 2019
https://nl.wikipedia.org/wiki/Regering_van_het_Verenigd_Koninkrijk 24 juli 2017
https://wikikids.nl/Verenigd_Koninkrijk 18 nov. 2018
https://www.tijd.be/dossier/europareeks/sajid-javid-nieuwe-britse-binnenlandminister/10007153.html 30 april 2018
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/sajid-javid-moet-orde-op-zaken-stellen-als-nieuwe-britse-minister-van-binnenlandse-zaken~b2ccd0b9/ 30 april 2018 De zoon van een Pakistaanse immigrant is nu minister van BiZ. in het VK, dat feit zullen de klokkenluiders Tommy Robinson en Julian Assange nu dus wel geweten hebben. Ook een nogal schokkend voorbeeld van de nu zogeheten 'omgekeerde kolonisatie'...Het VK van nu lijkt een gevaarlijke plek geworden voor no-nonsense en waarheidlievende mensen. Zo begrijpen we de rechtloze toestanden in het VK en de aanslepende Brexit als pure 'survival', ook cultureel, toch echt nodig toch al een stuk beter en zie ook Calais...
16-04-2019, 00:58 door Anoniem
Door Anoniem: Topicstarter hier is Nostradamus

Over satanisch gesproken: een zwart algoritme zonder oath is geen zwart algoritme. Het zijn woorden denk je vast. Dit is de nieuwe Yahoo Consent requirement: ( via consent.yahoo.com )

@ 14-04-2019, 18:54 door Anoniem

Nostradamus, Nostradam. Even 24 uur terug in de tijd om de post te editen. Of kan dat niet?
16-04-2019, 01:21 door Anoniem
Door Anoniem: Topicstarter hier is Nostradamus

Nieuwe wet in het Verenigd Koningrijk, klikken op sites als cryptome.org / hackersites kan 15 jaar gevangenisstraf opleveren.

"Julian Assange, Wikileaks and The Notre Dame Prophecy"
https://www.jessicaadams.com/2019/04/16/how-nostradamus-predicted-the-notre-dame-fire/

Hmm *poof* en genoemde Wikileaks refs zijn weg ;) Of heeft iemand anders betere zoekmethodes voorhanden? Volgens ons Hans Teeuwen had Nostradamus trouwens zo'n strakke groene broek ("da stond um goed").


Groetjes

Magic
16-04-2019, 01:49 door Anoniem
Vorige poster...https://www.newsweek.com/notre-dame-fire-aqsa-mosque-1397259?utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=NewsweekTwitter


Jerusalem's Al-Aqsa Mosque Fire Burns at the Same Time As Flames Engulf Notre Dame Cathedral in Paris

Kortsluiting in de moskeej.
16-04-2019, 08:13 door Anoniem
De hele maatschappij is tegenwoordig doorspekt van de politieke bias. Toetsteksten, waar men een schrijfopdracht krijgt om uit te leggen waarom vleesvervangende produkten noodzakelijk zijn geworden.

Men zal soja-zalm moeten gaan eten en insekten. Waarom moet het dan ook eigenlijk nog naar zalm smaken?

Het groenlinkse denken walmt bij de onderwijsinstituten in de grote steden de schoorsteen uit en dat is al decennia zo.
Zie wat voor een land het ons heeft gebracht?

De drammerij van de klimaatgekkies via de linkse kerk binnen het onderwijssysteem, terwijl aan de andere kant niet-christelijke onderhoudsbouwers aan de Notre-Dame worden verhoord n.a.v. van de brand,. Een symbool voor de teloorgang van het judeo-christelijk Europa. Steeds meer oppositie, steeds meer protest, steeds meer tegenstellingen, steeds meer chaos, steeds meer een niet meer herkennen van de eigen leefomgeving.

Het bovenstaande zou dus weggecensureerd moeten worden als niet in overeenstemming met de opgelegde visies.

Maar geen inhoudelijke discussie voeren over de technische deplorabele toestand van het Internet, het ongelimiteerde gegraai van Big Tech, de onbegrensede datahonger van de drie- en vier letterdiensten, die hiermee soms nog afgedwonen via "gag order" en "spreekverboden" hand in voet leeft. Geen best policies, niet genoeg security expertisie bij developers en maintainers - een waar moeras waarin de internationale graaier zich senang voelt.

Het zal erger worden, het zal nog bijkans onleefbaar worden. Waar gaan we heen?

J.O.
16-04-2019, 13:12 door Anoniem
Ook grappig: Dat "progressief" cq. "links" zo in bed is met hun knuffelimams, die op de keper beschouwd zelf toch behoorlijk rechts zijn... alleen dan niet "ons" lekker makkelijk demoniseerbaar rechts.

Ga alstjeblieft naar een of andere politieke website ofzo, en laat ons met rust met dit gejammer. Totaal niet geinteresseerd in dit soort politieke discussies, op een IT beveiligingsforum.
16-04-2019, 14:00 door Anoniem
Door Anoniem: De hele maatschappij is tegenwoordig doorspekt van de politieke bias. Toetsteksten, waar men een schrijfopdracht krijgt om uit te leggen waarom vleesvervangende produkten noodzakelijk zijn geworden.

Men zal soja-zalm moeten gaan eten en insekten. Waarom moet het dan ook eigenlijk nog naar zalm smaken?

Het groenlinkse denken walmt bij de onderwijsinstituten in de grote steden de schoorsteen uit en dat is al decennia zo.
Zie wat voor een land het ons heeft gebracht?

De drammerij van de klimaatgekkies via de linkse kerk binnen het onderwijssysteem, terwijl aan de andere kant niet-christelijke onderhoudsbouwers aan de Notre-Dame worden verhoord n.a.v. van de brand,. Een symbool voor de teloorgang van het judeo-christelijk Europa. Steeds meer oppositie, steeds meer protest, steeds meer tegenstellingen, steeds meer chaos, steeds meer een niet meer herkennen van de eigen leefomgeving.

Het bovenstaande zou dus weggecensureerd moeten worden als niet in overeenstemming met de opgelegde visies.

Maar geen inhoudelijke discussie voeren over de technische deplorabele toestand van het Internet, het ongelimiteerde gegraai van Big Tech, de onbegrensede datahonger van de drie- en vier letterdiensten, die hiermee soms nog afgedwonen via "gag order" en "spreekverboden" hand in voet leeft. Geen best policies, niet genoeg security expertisie bij developers en maintainers - een waar moeras waarin de internationale graaier zich senang voelt.

Het zal erger worden, het zal nog bijkans onleefbaar worden. Waar gaan we heen?

J.O.

Het is pas onleefbaar als de buren, overburen, bakker om de hoek en 99% van de bevolking het onleefbaar vind. De mening van een persoon of een groepje is relatief onbelangrijk, dat probleem ligt dan aan hunzelf of het wordt ze misschien aangedaan (slachtoffer situatie). Ik zelf zie dat er niets aan de hand is in Nederland behalve mensen die wat proberen te manipuleren links en rechts (een valse paradox) maar dat valt nog reuze mee vergeleken met de USA onder T.

"judeo-christelijk Europa" de judeo hebben ons allang verlaten want die werden het eerst aangevallen. De christenen-moslim paradigm is een valse paradigm, slim bedacht net zoals ISIS, net zoals het valse links-rechts paradigm. Daarna komt het valse paradigm tussen christen-Marsmannetjes misschien wie weet. Je weet dat het allemaal onzin is wat ze verzinnen.

Gewoon links (of rechts) laten liggen en gewoon recht vooruit met je eigen ding en je van niemand wat aantrekken. Ik vraag mij dan af "hoe profiteer ik hier van" en dat moet je bij alles doen eigenlijk. Daarom heb ik deze post met 6 alineas ingekort en ben ik ook de komende periode van dit forum af.
16-04-2019, 18:27 door Anoniem
Hier nog een interessant stukje astrologie, voor wie daarin gelooft of erin geïnteresseerd is natuurlijk.
https://www.jessicaadams.com/2019/04/16/how-nostradamus-predicted-the-notre-dame-fire/
bron: Bing
16-04-2019, 19:16 door Anoniem
Door Anoniem: Hier nog een interessant stukje astrologie, voor wie daarin gelooft of erin geïnteresseerd is natuurlijk.
https://www.jessicaadams.com/2019/04/16/how-nostradamus-predicted-the-notre-dame-fire/
bron: Bing

Je voegt niets nieuws toe. Ik heb de thread gelezen en alles van vandaag bijgelezen maar ik zie niks " speciaals."
16-04-2019, 20:52 door Anoniem
Re @ 00:58 daar valt het woord 'satanisch algoritme'
Re @ 01:21 daar zie je het nu 'verboten' op zijn duits woord 'Assange', hij wist te véél he, of misschien en dat kan niet, of weet ik veel...
Re @ 14-04-2019 18:54 daar hebben ze het over het nu eveneeens 'verboten' op zijn duits van dat 'cryptome.org' in het beetje 'mesjogge' geworden VK van nu, zo gaat dat en wat wil je, ze zijn daar bijna 'overwoekerd' he...
@ 19:16 Zie de 3 posten hierboven en wat wil je eraan toegevoegd zien eigenlijk, het gaat over astrologie he en daar is geen lievemoederen of toevoegen aan bedoeld, je neemt het zoals het is of je verwerpt het idem dito, elk zijn gedacht, maar het is wel mooi en verleidelijk ook...Je moet zelfs opletten er niet in te trappen, lijkt wel soort berucht eigentijds stap voor stap opgedrongen 'pseudo-communisme'!
https://nl.wiktionary.org/wiki/pseudo-
16-04-2019, 22:35 door Anoniem
In dit hoor en wederhoor gaan we vast steken in een soort van welles nietes spelletjes.
Zoals steeds kan men eigenlijk niet anders reageren als met boeh verus bah geroep.

Feit was, dat voor de tijd van het Internet het nieuws geredigeerd werd door een beperkt aantal grote persbureau's,
die het nieuws overal aanleverden.
Alle presidenten bijvoorbeeld van de naties van het westerse kamp lazen dezelfde Engelse teksten voor.
Overal verspreidde Reuters dezelfde corrcte bla-bla-bla en niemand betwijfelde een syllabe ervan.
Er bestond niets buiten wat men op TV had aanschouwd, de nieuwe beeld-religie.

Zalig derhalve zijn de onwetenden & "innocence is a blessing for the many."
en later werd dat dan netjes elke zondag na 1 uur 's middags becommentarieerd door wijlen G.B.J. Hilterman.
Als jongetje luisterde ik braaf en zo werd mijn wereldbeeld voorgegoten.
Verkregen uit de Grote Oosthoek en via de Elsevier.

Nu poogt men weer terug bij een gelijkaardige toestand te belanden,
door het Internet slechts speelplaats te maken voor 6 grote globaal opererende persbureaus.
Alles daarbuiten wordt bestempeled tot nepnieuws, alt-zus-en-zo, of verwerpelijk.
Big Tech uit Silicon Valley moet daarbij helpen dit te kunnen realiseren.

Maar de djinn weer terug in de wrijflamp te krijgen valt niet mee.
Met welk 1000 en 1 nacht sprookje wil je dat bereiken?

Algoritmen en upload filters en EU wetgeving moeten zorgen voor de nodige nieuwe "Globale Gleichschaltung".
Wat A.H. militair niet lukte, krijgt men 75 jaar na dato economisch binnen het oude continent voor elkaar.

Nog steeds is de leidraad "divide et impera" (verdeel en heers).
Daarom de kunstmatig gevormde oppositie conservatief versus groen-links neo-marxisme, met alles voor de multinationals. Daarom moeten politieke partijen elkaar in een evenwichtsdans houden en kan niemand de grootste worden,
want dat bedreigt het systeem van de status-quo (denk maar aan wat gebeurde rond Fortuyn,
toen dat evenwicht dreigde te worden verstoord).

Denk nu aan de demoniseringsmachine versus Baudet, zelfs oude politieke mastodonten menen
ook een duit in het zakje te moeten doen om het loerend Baudet gevaar te bezweren).

Technisch op de cyber-infrastructuur bevinden we ons in een flagellanten concours,
die de Big Tech Dataslurpers door kan laten graaien.
Een stap vooruit (https everywhere) en weer twee achteruit (cloudonveiligheid via open buckets,
onveilige PHP CMS-sen, excessieve info proliferatie, vulnerabilities & exploits galore).

Ga er maar aanstaan er iets mee te willen aanvangen.
Ordo ab chao, Orde dus uit vooraf bewust geschapen chaos,
maar welke orde staat ons uiteindelijk dan te wachten?

We zullen het wel zien, we zullen het wel beleven.
Iemand hier die het ook zo aanvoelt?

Een diep menselijke behoefte, we streven allemaal naar dat kleine stukje bevestiging.
Mooi is dat eigenlijk, als die behoefte nog bij je aanwezig is.

Dank voor het verschaffen van zo'n geweldig IT security forum.
Heel veel dank.

J.O.
16-04-2019, 22:36 door Anoniem
Door Anoniem: Re @ 00:58 daar valt het woord 'satanisch algoritme'
Re @ 01:21 daar zie je het nu 'verboten' op zijn duits woord 'Assange', hij wist te véél he, of misschien en dat kan niet, of weet ik veel...
Re @ 14-04-2019 18:54 daar hebben ze het over het nu eveneeens 'verboten' op zijn duits van dat 'cryptome.org' in het beetje 'mesjogge' geworden VK van nu, zo gaat dat en wat wil je, ze zijn daar bijna 'overwoekerd' he...
@ 19:16 Zie de 3 posten hierboven en wat wil je eraan toegevoegd zien eigenlijk, het gaat over astrologie he en daar is geen lievemoederen of toevoegen aan bedoeld, je neemt het zoals het is of je verwerpt het idem dito, elk zijn gedacht, maar het is wel mooi en verleidelijk ook...Je moet zelfs opletten er niet in te trappen, lijkt wel soort berucht eigentijds stap voor stap opgedrongen 'pseudo-communisme'!
https://nl.wiktionary.org/wiki/pseudo-

Wil je soms zeggen dat er bepaalde entiteiten of bedrijven hier op dit forum en Wilders Security bezig zijn om te boel te manipuleren?
16-04-2019, 23:55 door Anoniem
Maar gestript van alle politieke bias. Is er dan eigenlijk niet een technologische inspanning te ontdekken, die het Internet, zoals we dat kennen en zeker dat wat we gekend hebben, voorgoed wil laten verdwijnen? Ik denk van wel in zekere zin. En dat noemen we met een sterk woord Internet censorship of info manipulatie ten behoeve van de happy few.

Denk aan de EU copyright stok om de hond te kunnen slaan, met aan de andere kant de bescherming van Big Tech en surveillance staat interessen, maar de afgenomen vrijheid van het product, u, alleman en ik, door upload copyright filters, die wel vrij streng zullen staan afgesteld. De grote publicist wrijft zich alvast volop in de handen. De gevestigde orde kan gerust zijn, hun belangen zijn veilig gesteld.

Dan kunnen we terug naar implementatie, naar JavaScript zwakheden, issues, best policies, die niet toegepast worden,
certificaat zwakheden, onvoldoende aanpakken van cybercrime. Dat is de inhoudelijke technologische representatie van het gecodeerde moeras, the swamp voor de datagraai krokodillen.

Security blijft dus sluitpost. De security mensen met relevante kennis hebben niets in te brengen bij degenen, zoder relevante kennis, die geloven in dozenschuivers en one-click-oplossingen brengers. Maar die laatsen zijn juist vaak wel de managers, die ertoe doen en dde uiteindelijke ecision makers. Behalve waarvoor gelobbied wordt, meer datagraai profijt en betere tax ontwijking verandert er geen z*k, zoals ik het in de laatste 14 jaar bij statische cold reconnaidssance website security analyse zie gaan. Hoogstend een cheat sheetje ernaast. Vaak niets als niet meer ondersteunde losse code-sch*ten.

Behalve wat cosmetisch gedoe en praatjes voor het happy go lucky klikkende product, niet echt minder data breaches, niet minder grote cybercriminele campagnes, minder spam, scam, fraude, kwaadaardige iFrames, niet minder cloaking, niet minder obfuscatie, script injectie enz. enz.

Wat gaan we daar aan doen of is niemand bereid om er iets aan te doen omdat het voor de 1% tegen de rest van de 99% op deze manier toich al wel zeer lekker gaat? Iemand? Niemand heeft dit nog eens echt aan mij uitgelegd, wat hier achter zit. Wat willen de "forces that be" dan eigenlijk? Hoe willen ze hun monopolie vast blijvenhouden en uitbreiden? Echt ten koste van alles?

luntrus
18-04-2019, 21:03 door Anoniem
@18-04-2019, 20:36 door Anoniem
Wel, dat moet je best zelf uitzoeken.
En met Wilders Security heb ik niets te maken.
Uw vraagstelling lijkt ook beetje vreemd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.