Security Professionals - ipfw add deny all from eindgebruikers to any

ASML & Politici

18-04-2019, 00:48 door Anoniem, 20 reacties
Beste politici, (als er al zijn die hier meelezen)

Ooit was er in Nederland een ultra centrifuge bedacht om uranium te verrijken. Eén van de wetenschappers die daar werkte was een Pakistaan. Die later vertrok naar Pakistan. En toen had Pakistan ineens ook een atoombom.

Er werken hier ook Amerikanen en Engelsen in onze tech. Die zullen ook wel eens een ideetje mee naar huis hebben genomen. Of "voor zichzelf begonnen zijn". In dat geval wordt er nooit gesuggereerd dat gelijk het hele land er achter zit.

Er lopen een paar Chinezen de poort uit met wat bouwtekeningen, en gelijk zit heel China er achter. Er zitten een paar Russen te klieren op Feesboek en gelijk zit heel Rusland erachter. De Samsung hept mazzel met een paar Chinezen die wat gepikt hebben en gelijk zit heel de Samsung erachter. Als het al niet heel Zuid Korea is.

Tegelijk, als de USA al mijn banbktransacties wil zien, gas licht en water en zo, dan likken jullie hol zoals er in het meest beste geval hol gelikt kan worden. Dan gaat mijn privee zo de oceaan over. Met applaus van het hele parlement er achteraan.

Vergeet niet dat Nederland een handels natie is. Van alle windstreken. De enigen die ooit nog met het Japanse keizerrijk handel mochten drijven. Vanaf een apart eilandje, maar de enigen met een poot binnen. Vergeet niet wat Nederland groot heeft gemaakt: Van alle markten thuis zijn.

Mijn indruk, jongens en meisjes van de politiek, is dat jullie enkel nog de Story lezen en de Telegraaf. En dan stemmen. Je zou net zo goed de Apenheul kunnen laten stemmen. Honderdvijftig gehakballen in een bak saus. Die hun eigen land niet eens kennen. En de historie als slimme handelsnatie al helemaal niet! Pissen op Chinezen en Russen, kakken op Koreanen, en dan onbeschermde #metoo zonder te klagen met de Amerikanen. Hoe diep kun je zakken.

Jullie hebben mazzel dat ik geen monarch ben, want ik zou het hele parlemereutel ontbinden en ze allemaal aan mijn zwaard rijgen. Je zou er niks aan missen.
Reacties (20)
18-04-2019, 10:10 door Anoniem
Zo, nu is er koffie !
18-04-2019, 10:23 door Anoniem
Politici zul je hier niet vinden, dus ik betwijfel of je bericht effectief is. Het libelle forum heeft nog ruimte over :]
18-04-2019, 10:40 door Anoniem
Mijn indruk, jongens en meisjes van de politiek, is dat jullie enkel nog de Story lezen en de Telegraaf.
Nee man, da's veuls te rechts, dan trekken de medeplucheklevers al snel een cordon sanitaire tegen je op.

Jullie hebben mazzel dat ik geen monarch ben, want ik zou het hele parlemereutel ontbinden en ze allemaal aan mijn zwaard rijgen. Je zou er niks aan missen.
Je bent vast niet de enige die dat denkt. En dat weten ze ondertussen zelf ook, al doen ze iedere keer geschokt en verbaast als iemand het hardop durft te zeggen. Ze zitten er voor zichzelf, niet voor het volk.

Het hoogste doel van een landspoliticus is om in het politieke luilekkerland genaamd Brussel terecht te komen. Dik betaald worden en geen drol uitvreten. En als je iedere dag nou maar even langs het parlement struint en een handtekening zet, nog een zakcentje extra! Vandaar dat zoveel mogelijk macht naar Brussel overhevelen vooral gezien wordt als een goede investernig in de (eigen gedroomde) toekomst.
18-04-2019, 10:43 door Anoniem
1. Heb je ook nog een punt om te maken of wil je gewoon een beetje ranten?
2. Wat heeft dit met security te maken?
18-04-2019, 10:54 door Anoniem
Helaas geldt dit voor elk besproken onderwerp in de 2e kamer…
Ze denken heel erg links of rechts…

- Klimaat
- Energie rekeningen
- Migratie
- etc...

Soms vind ik het vreemd dat er geen middenwegen bestaan. Alles is zo zwart/wit ingevuld.
18-04-2019, 11:59 door [Account Verwijderd]
Jullie hebben mazzel dat ik geen monarch ben, want ik zou het hele parlemereutel ontbinden en ze allemaal aan mijn zwaard rijgen. Je zou er niks aan missen.

Ja ja, en de roverheid ... #vomit
18-04-2019, 13:07 door Anoniem
Vergat ik nog te melden aan de politici (en zeker het wikipedijaajen waard voor de niet volledig autochtone kamerleden maar ook de jongere slachtoffers van de onderwijsvernieuwing die autochtoon zijn en in zo een blauwe stoel zitten):

Delfts Blauw is totaal en compleet gejat van de Chinezen! Al die tegeltjes, klompjes, molentjes en tulpenvazen. Lullig, maar ik ben nog nooit bij een Chinees wezen eten die een paar euro op de babi pangang gooide wegens gepikte bedrijfsgeheimen. (En nog een euro extra omdat babi pangang weer een gepikt bedrijfsgeheim van de Indonesiërs is!)

Je hoort de Chinezen nooit zeiken over wat we bij hun allemaal gepikt hebben. Wel eens van buskruit gehoord? Ik bedoel maar.

Chinezen zijn zakenmensen. Wij waren dat vroeger ook. Het parlement van nu lijkt meer op een niet ingeënt kinderdagverblijf.

Dat heeft natuurlijk alles met secutity te maken heeft. Want als je dat verband niet ziet, wat maak je je dan nog druk over security?
18-04-2019, 13:45 door Anoniem
Ah ja. De tulpen zijn gejat van de Turken. En de worteltjes van de Perzen. Die laatste eet heel de wereld in de kleur oranje. Terwijl de originele wortel in vele kleuren voorkomt. Op de oranje kleur is doorgekruist. Om wereldwijd het huis van oranje te promoten. En Holland. Betere marketing dan coca cola want zelfs in een bord Chinees eten zitten oranje wortels. Geen groene, witte of paarse.

(Geloof je me niet, wiki er maar eens op!)

Het hele land is trouwens gejat uit de erfenis van Philips de Tweede van Spanje.

Maar goed. Beter goed gepikt dan slecht gemaakt. Hang nog maar een paar rood wit blauwe vlaggen erbij in die kamer. Die de architecten veel te megalomaan vindt. Het moet bescheidener. Dan valt het ook minder op hoe stom ze zijn die er nu zitten. In die blauwe stoeltjes. Valse bescheidenheid noemden we dat vroeger. En dat is geintitutionaliseerd door een buikspreekpop als premier te benoemen. Die in de nieuwe domheid af en toe "doe es normaal man" kwaakt. En dan gaat lunchen.
18-04-2019, 13:51 door [Account Verwijderd]
Aan de wannabee Monarch: Er is zo'n 350 jaar geleden een zekere Charles I geweest die ook regelmatig een parlement ontbond totdat men hem letterlijk een kopje kleiner maakte. Denk je dat als je anarchie voorstelt door de toenemende polarisatie aan te scherpen dat jij buiten schot blijft?

Gooi die illusie inclusief je imaginaire zwaard maar totaal overboord!

Heel sec gesteld: In mijn ogen ben je de zoveelste maatschappijtrol die tracht in Nederland de zaak steeds erger op scherp te zetten.

Nog harder gesteld: Pleur toch op man en kom me niet afzakken met je recht op vrije meningsuiting!
18-04-2019, 14:37 door Anoniem
Door Anoniem: Soms vind ik het vreemd dat er geen middenwegen bestaan. Alles is zo zwart/wit ingevuld.
Dat zou best eens (min of meer) expres zo kunnen zijn opgezet. Als je naar ons grote lichtende voorbeeld de VS gaat kijken, met hun effectieve tweepartijenstelsel waar beide partijen op slechts minieme details na zeer vergelijkbare standpunten uitdragen (maar dat mag je echt niet zeggen!) dan doen we hier min of meer hetzelfde maar met een paar smaken meer voor de diversiteit. Voor het uitgevoerde beleid maakt de kleur van het kabinet gek genoeg heel weinig uit. Dus waarom nog stemmen? Geen politicus binnen de gevestigde orde die je dat kan uitleggen. Behalve dat stemmen "toch echt wel heel belangrijk is" want als niemand meer gaat stemmen is z'n eigen pluchen baantje niet meer geloofwaardig.


Door Kapitein Haddock: Ja ja, en de roverheid ... #vomit
#dat #hekje #past #toch #echt #beter #bij #twitter

Dus of je het hier maar gewoon met hele zinnen wil proberen, dat leest toch echt makkelijker.


Door Brainpresser: Denk je dat als je anarchie voorstelt door de toenemende polarisatie aan te scherpen dat jij buiten schot blijft?
Het is gewoon niet waar dat het enige mogelijke alternatief voor wat we nu hebben anarchie zou zijn.

Heel sec gesteld: In mijn ogen ben je de zoveelste maatschappijtrol die tracht in Nederland de zaak steeds erger op scherp te zetten.
Het probleem met die inslag is dat je daarmee alle mogelijkheid van verbetering al vantevoren uitsluit, en zulke dingen roept niemand uit tevredenheid. Oftewel, je doet zelf nul moeite de boel minder op scherp te zetten.

Nog harder gesteld: Pleur toch op man en kom me niet afzakken met je recht op vrije meningsuiting!
Ik denk dat'ie dat wel heeft. Jij hebt dat net zo goed, en daarbij hoef je niet te lezen wat'ie te zeggen heeft noch hoef je erop te reageren. Waarom zou jij wel het recht hebben wat te zeggen maar hij niet?
18-04-2019, 15:06 door Anoniem
Maak je geen zorgen, er zijn andere diensten in Nederland met veel meer informanten en ogen dan de 2 "diensten" die jij kent.

Ik ga er van uit dat mensen op allerlei manieren in de gaten worden gehouden en niet alleen via hun smartphone. De mensen die het minst te vrezen hebben van surveillance zijn de mensen die alles in de cloud zetten, Facebook, smartphone. Vroeger (40 jaar geleden) had je hier al lijsten van burgers die moeite deden zich te verbergen, geen tel. nr in de telefoongids.

Mijn ervaring als je voelt (ja voelt) dat je in de gaten wordt gehouden dan is dat waarschijnlijk ook zo is meestal correct.

Privacy bestaat niet meer. Security ook niet.
18-04-2019, 15:15 door Anoniem
Was die Paki 'lek' niet bewust, omdat India een bedreiging vormde? Ik meen eens zoiets gelezen te hebben. India is tegenwoordig een nucleare macht onder de BRICS landen.

Dat maakt Pakistan weer een 'vriendelijk' land. De Pakistanen kopen surveillance middelen in bij de NSA (chipcards tevens ID) maar doen ook handjeklap met China die facial recognition systemen levert voor op straat.

Ik denk dat de Pakistaanse ISI verdeeld is tussen die twee markten en er is zoveel controle in Pakistan, ook sociale controle, dat er niets gebeurt wat geen toeval is. Je moet die zandbak Baluchistan niet meerekenen.

Die aanslag op de Chinese ambassade is dan een uitzondering, je kunt niet alles voorkomen blijkbaar. Zelfs niet met de beste technologie.
18-04-2019, 15:25 door Anoniem
Door Brainpresser: Aan de wannabee Monarch: Er is zo'n 350 jaar geleden een zekere Charles I geweest die ook regelmatig een parlement ontbond totdat men hem letterlijk een kopje kleiner maakte. Denk je dat als je anarchie voorstelt door de toenemende polarisatie aan te scherpen dat jij buiten schot blijft?

Nou kom maar eens over de brug dan... met wat feitelijke info, zegt men. De ongeinformeerde 'burger' weet niet wat er speelt soms in zijn eigen straat dus 'anarchie' is een makkelijk label en labels daar zijn wij autistisch goed in. Zwart-wit denken. Polarisatie is namelijk gewenst om de boel op scherp te stellen. Moslim-Christen, Links-Rechts, Anarchist-Overheid, het is allemaal een geen deel van de agenda? Voor de slachtoffers, zeg maar de gehersenspoelde linkse AFA of rechtse groepjes of de fundamentalistische moslims of fundamentalistische anarchisten, die weten niet beter. De zijn zo gemaakt en hebben hulp nodig om gewoon weer zichzelf te kunnen zijn. Dat is de-escalatie. Maar in tijden van een kapitalistisch probleem van wereldformaat (de groei) is "vrede" geen oplossing. Dit spel wordt al sinds de tijd van Napoleon die 2 partijen tegen elkaar uitspeelde met inlichten aan weerszijden gespeeld. Het is zielig dat de burger hier het dupe van wordt, want het is inderdaad zo dat als je je uitspreekt tegen of over het ene, dat de andere daar weer misbruik van maakt tenzij de burger weet hoe hij dit schaak kan zetten.
18-04-2019, 15:32 door [Account Verwijderd]
Door Anoniem:
Door Anoniem: Soms vind ik het vreemd dat er geen middenwegen bestaan. Alles is zo zwart/wit ingevuld.
Dat zou best eens (min of meer) expres zo kunnen zijn opgezet. Als je naar ons grote lichtende voorbeeld de VS gaat kijken, met hun effectieve tweepartijenstelsel waar beide partijen op slechts minieme details na zeer vergelijkbare standpunten uitdragen (maar dat mag je echt niet zeggen!) dan doen we hier min of meer hetzelfde maar met een paar smaken meer voor de diversiteit. Voor het uitgevoerde beleid maakt de kleur van het kabinet gek genoeg heel weinig uit. Dus waarom nog stemmen? Geen politicus binnen de gevestigde orde die je dat kan uitleggen. Behalve dat stemmen "toch echt wel heel belangrijk is" want als niemand meer gaat stemmen is z'n eigen pluchen baantje niet meer geloofwaardig.


Door Kapitein Haddock: Ja ja, en de roverheid ... #vomit
#dat #hekje #past #toch #echt #beter #bij #twitter

Dus of je het hier maar gewoon met hele zinnen wil proberen, dat leest toch echt makkelijker.


Door Brainpresser: Denk je dat als je anarchie voorstelt door de toenemende polarisatie aan te scherpen dat jij buiten schot blijft?
Het is gewoon niet waar dat het enige mogelijke alternatief voor wat we nu hebben anarchie zou zijn.

Heel sec gesteld: In mijn ogen ben je de zoveelste maatschappijtrol die tracht in Nederland de zaak steeds erger op scherp te zetten.
Het probleem met die inslag is dat je daarmee alle mogelijkheid van verbetering al vantevoren uitsluit, en zulke dingen roept niemand uit tevredenheid. Oftewel, je doet zelf nul moeite de boel minder op scherp te zetten.

Nog harder gesteld: Pleur toch op man en kom me niet afzakken met je recht op vrije meningsuiting!
Ik denk dat'ie dat wel heeft. Jij hebt dat net zo goed, en daarbij hoef je niet te lezen wat'ie te zeggen heeft noch hoef je erop te reageren. Waarom zou jij wel het recht hebben wat te zeggen maar hij niet?

Ontwijk toch niet de hete brij waar het om draait!

Pogingen om de polarisatie in de maatschappij te voeden nemen toe. En dit zijn pogingen daartoe. Altijd begint er hier weer iemand met Sociale Academie studiejaar 1 eerste trimester 1971 praatjes over recht op vrije meningsuiting om het scherp van de snede anno 2019 te bagatelliseren. Ik word hier zo hopeloos van. Je kunt bij het recht op vrije meningsuiting ook kanttekeningen plaatsen door te stellen dat je over de grens gaat van wat binnen de perken van vrije meningsuiting als acceptabel wordt gezien als iemand hier - hoewel in overdrachtelijke zin, naar ik mag hopen! - dreigt met korte metten maken met ons parlement.
Als jij dat acceptabel vindt als norm, is er straks iemand die dit normatief vind, zoals onze minister president..... die al het woord tuig onverbloemd in de mond neemt.

Als je die normvervaging acceptabel vindt, en dat is het gevolg van- en bescherm je het met 'schermen met' het recht op.... moet je vooral blijven hameren op dit zeer interpretabel 'recht op vrije meningsuiting', waarmee de modderstroom polarisatie van tendentieus tot onstuitbaar groeit.
18-04-2019, 15:44 door Anoniem
Ik heb het idee dat Brainpresser hier een agenda dient van tenminste 1 kant. Het liefst woon ik niet in een gepolariseerde wereld (elke dag vechten, vind je dat echt leuk?) maar in eentje van eenheid.

Sommige mensen krijgen (tijdelijke) verlichting door een kant te kiezen van eenheid... de mensen die aan hun lot worden overgelaten, ik bedoel "autonoom zijn en gewoon willen werken" die worden anarchistisch genoemd.

Let maar op. Het gaat komen, iedereen moet gaan een "kant" kiezen binnen afzienbare tijd. Maar mijn ervaring is dat niemand je gaat uitleggen wat die "kanten" zijn. Raar maar waar.

Het is heel simpel overigens... mensen informeren zorgt dat ze aan jouw kant staan. Of doe je soms dingen die niet door de beugel kunnen en wil je ze niet informeren? Dan kunnen ze je ook niet helpen. Dan blijf je verder peddelen.

Ondertussen weet de (gemaakte) vijand de een na de andere grote spreker en influencer te strikken. Maar hier, oh wee oh wee mogen niks zeggen ook niet als het ons helpt want geheim enzo... hebben asymetrische oorlogsvoering niet begrepen.

Daarom maar alles bannen, blocken, doden en "democratie spelen" maar met oogkleppen op wordt je van rechts ingehaald en misschien ook links en misschien wel alletwee tegelijkertijd! En dat doet pijn want is het de waarheid waarvan je weet dat het waar is maar gewoon niet wilt veranderen.

Zie de vluchtelingencrisis in 2015 terwijl al 2 jaar bekend was dat ze zouden komen in grote getale.... 28 landen totaal onvoorbereid. En wat gaan we nu doen? Ja, ehh op onze stoel blijven zitten en iedereen met kritiek de mond snoeren en als anarchist en terrorist betitelen maar als we worden ingenomen dan lopen we wel over... deden ze in 1945 ook namelijk. Met een showcase Nuremburg procesje voor het publiek.

Als je wil polariseren? De vijand zit waarschijnlijk naast je of in je hoofd. Je ziet het groter plaatje niet met alle "Intel" waar je toegang tot hebt want je verzuipt erin. Zelf strijd ik nergens meer voor en voor niemand behalve mijn eigen zaakje. Dat maakt alles opeens super ongecompliceerd.

Fakenews en asymetrische oorlogsvoering zal allleen maar toenemen. Let op de verkiezingen in India. Daar zijn al verschillende schandalen geweest in de campagne van Modi. Hier op Tv dus onze propaganda. Maar ik weet zeker dat fakenews door iedereen bedreven wordt en die het niet zelf bedrijft die gaat onbewust mee in de fakenews van anderen.

Om wakker te worden van dit proces is educatie nodig, dat moet je nu nog zelf doen. Mij heeft het zeker 5 jaar gekost om de rotzooi van me af te schudden En er komt nog meer rotzooi want mensen zijn tegenwoordig hongerige wolven die voor een habbekrats of zelfs gratis moeten ploeteren en er komen nog meer hongerige wolven bij. Geef ze niets te eten.
18-04-2019, 15:46 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 18-04-2019, 16:44
Door Anoniem:
Door Kapitein Haddock: Ja ja, en de roverheid ... #vomit
#dat #hekje #past #toch #echt #beter #bij #twitter

Dus of je het hier maar gewoon met hele zinnen wil proberen, dat leest toch echt makkelijker.

Nee (en #nee).
18-04-2019, 15:51 door Anoniem
Door Anoniem: Beste politici, (als er al zijn die hier meelezen)

Ooit was er in Nederland een ultra centrifuge bedacht om uranium te verrijken. Eén van de wetenschappers die daar werkte was een Pakistaan. Die later vertrok naar Pakistan. En toen had Pakistan ineens ook een atoombom.

Er werken hier ook Amerikanen en Engelsen in onze tech. Die zullen ook wel eens een ideetje mee naar huis hebben genomen. Of "voor zichzelf begonnen zijn". In dat geval wordt er nooit gesuggereerd dat gelijk het hele land er achter zit.

Er lopen een paar Chinezen de poort uit met wat bouwtekeningen, en gelijk zit heel China er achter. Er zitten een paar Russen te klieren op Feesboek en gelijk zit heel Rusland erachter. De Samsung hept mazzel met een paar Chinezen die wat gepikt hebben en gelijk zit heel de Samsung erachter. Als het al niet heel Zuid Korea is.

Vergeet niet dat Nederland een handels natie is. Van alle windstreken. De enigen die ooit nog met het Japanse keizerrijk handel mochten drijven. Vanaf een apart eilandje, maar de enigen met een poot binnen. Vergeet niet wat Nederland groot heeft gemaakt: Van alle markten thuis zijn.

Je hebt gelijk met alles wat je zegt maar denk niet stereotype dat Chinezen voor China spioneren omdat ze Chinees zijn. Dat is uiterst simpel geredeneerd. Op de Chinese TV (de westerse) verschijnen steeds meer Westerlingen die programma's maken. En mensen kunnen ook nog onbewust spreekbuis zijn van een actor.

Die buitenlanders die naar Nederland komen worden zeker door de molen gehaald maar ze betrappen dat is pas een kunst!

Voor een buitenlandse dienst is het veel makkelijker Nederlanders in te palmen om in Nederland te spioneren. Die moet je ook de gaten houden vooral als ze regelmatig op zakenreis gaan. Ook naar derde landen.

Als je het zo bekijkt kun je eigenlijk niemand vertrouwen.
18-04-2019, 16:11 door Anoniem
De toekomst zal wel uitwijzen wie gelijk heeft en wie niet. Mensen die hun medemens ("landsgenoot") niet informeren maar bespionieren hebben in de regel niets goeds in de zin. Dit is geen subtiele hint maar een historisch feit zie de WO2, DDR, USSR et cetera. De tijd van Amerika en Europa 1960-1980 komt niet terug maar geniet vooral nog van de vrijheid die er nu is ook in Nederland. Ik wel elke dag. Simpele dingen zijn een feestje. Hou me aan niemand op. Ik ben van het forum dag!!
18-04-2019, 18:37 door Anoniem
De hele bovenstaande draad hangt van speculatie aan elkaar.
Ik kan er dus weinig speculaas van maken. ;)

Waar ik ook geen pepernoot van snap, is waarom Interwebz world wide web
maar vol blijft zitten met onveiligheid, niet gepatchte kwestbaarheden, niet geupdate software,
tracking, obfuscation, excessieve server info proliferatie, shodan IP CVE overzichten
om uit te buiten, XSS-DOM sources en sinks, ontbrekende security headers,
DNS spoofing, scam, heel veel spam, fraude, mining scripts, ransomeware,
kwaadaardige scanners, onveilige connecties, open buckets, en de rest van deze hele litanie.

Simpele vraag, waarom verandert hier niets? Iis veiligheid altijd sluitpost en zit de rekening dus altijd onder in de zak?
Doen de mensen met de relevante kennis er niet toe en degenen,
die het hardste graaien, hoeven weer vervolgens nergens verstand van te hebben.
Alleen dan het vaststellen van hun steeds riantere bonus en de stakeholders tevreden houden.
Big Tech, multinationals en overheden zorgen wel dat dit zo blijft - forever & ever.

Dus alles wat hier geschreven wordt over gevaren en kwaadaardige code, zwakke infrastructuur,
brakke propriety code is paarlen voor de zijnen, want er verandert toch niets
en het is vervolgens "data bussiness as usual".

Waarom hebben we het eigenlijk nog over de uitgeklede schim, die we security noemen?

luntrus
22-04-2019, 23:43 door Anoniem
Oh en het schijnt dus dat Huawei een echt staatsbedrijf is. Wie had dat gedacht?
We zullen het nu wel moeten gaan uitsluiten van het mee uitrollen van 5G
en anders krijgen we geen inlichtingen meer uit de VS.

Is dit nu feitelijk zo met die staatsacteurs of komt dit wel heel goed uit?
Bijna waren de handteke ningen bij KPN al gezet en wat doet T-mobile?
Intel inside of AMD E1: wil je door de hond of de kat gebeten worden.

Zoek je locatie eens bij je Wifi-adres via obvi.us of bij de publieke wifi-database van www.mylnikov.org
Ergo, waar zou je je druk over maken, alles is immers toch al gelekt!

#sockpuppet
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.