image

Advertorial: Een gedegen privacy strategie is noodzakelijk om aan de wetgeving te voldoen! #hoedan?

maandag 2 september 2019, 10:15 door Redactie

AVG, AVG, AVG en nog eens AVG. Sinds 25 mei 2018 lijkt het onderwerp AVG nog het enige te zijn waar u zich als organisatie mee bezig moet en mag houden. En hoewel het juist is dat de AVG een belangrijk onderdeel is geworden van de moderne bedrijfsvoering, is het van belang om het onderwerp te bezien vanuit het bredere perspectief waar het onderdeel van uitmaakt, namelijk de bescherming van de privacy van werknemers en klanten.

Op woensdag 18 september organiseert Heliview de eerste lustrum editie van het Data Privacy congres. Hét jaarcongres dat privacy tastbaar en toegankelijk maakt. Het programma stelt de thema’s technologie, organisatie en vertrouwen dit jaar centraal. Een gedegen privacy strategie is noodzakelijk om aan de wetgeving te voldoen en helpt bovendien om het vertrouwen van klanten, burgers en stakeholders te winnen en te houden.

Image

Ervaringen van de Toezichthouder

Het programma staat bomvol praktijkcases, een inspirerende talkshow over de thema's technologie, organisatie en vertrouwen, hands-on break-out sessies en expertsessies. Zo zal Cecile Schut, Directrice Systeemtoezicht, Beveiliging en Technologie bij Autoriteit Persoonsgegevens tijdens haar keynote sessie u mee nemen langs ervaringen met het toezicht op de privacy sinds de inwerkingtreding van de AVG. Dit doet ze aan de hand van onder meer binnengekomen klachten van betrokkenen en vragen van verwerkingsverantwoordelijken, functionarissen gegevensbescherming en branche-organisaties.

Talkshow met privacy experts

In een 'Wereld Draait Door' setting, onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt, discussiëren; Rence Damming (Chief Information Security & Privacy Officer, Pon), Elske Feenstra (Data Protection Officer, Vodafone Ziggo) en Huib Gardeniers (Bestuurslid, Vereniging Privacy Recht) over de drie thema’s van het congres: Technologie, Organisatie & Vertrouwen. Schroom niet en neem deel aan het gesprek.

Jaarcongres Data Privacy

Met meer dan 150 vakgenoten is dit congres dé ontmoetingsplek waar inhoud en netwerken bij elkaar komen. De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zorgt voor interessante gesprekken, die leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen voor samenwerking.

Security.nl nodigt u persoonlijk uit!

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het Data Privacy congres op woensdag 18 september in Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Eindgebruikers kunnen kosteloos deelnemen. Interesse? Meld u zich dan op tijd aan op privacy.heliview.nl. Het aantal toegangsbewijzen is beperkt.

Bekijk direct alle informatie over het congres en het uitgebreide programma op privacy.heliview.nl

Neem kosteloos* deel aan het Data Privacy congres op woensdag 18 september 2019. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van data security, AVG en data privacy.

*Deelname is alleen kosteloos voor (senior) specialisten werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie

Gebruik voor het aanmelden de volgende relatiecode: 2CZ6G5QH of klik op deze link.