image

Consumententak Symantec omgedoopt tot NortonLifeLock

woensdag 6 november 2019, 11:58 door Redactie, 1 reacties

De consumententak van Beveiligingsbedrijf Symantec gaat voortaan als NortonLifeLock door het leven. Aanleiding is de overname van Symantecs bedrijfsdivisie door chipfabrikant Broadcom voor een bedrag van 10,7 miljard dollar. Broadcom is van plan om de zakelijke beveiligingsoplossingen van Symantec in de eigen portfolio op te nemen. De chipfabrikant gaat de producten van Symantec via de eigen kanalen aanbieden.

Symantec stelt dat de overname ervoor zorgt dat het zich volledig op consumentenproducten kan gaan richten, die voor een stabiele en voorspelbare omzet zorgen. Nu de naam Symantec is overgedragen aan Broadcom heeft het bedrijf voor zichzelf de naam NortonLifeLock gekozen. Volgens chief financial officer Vincent Pilette is de naamswijziging een belangrijke stap om een alleen op consumenten gericht bedrijf te worden.

NortonLifeLock richt zich op het beveiligen van apparaten tegen malware en andere dreigingen, bescherming tegen identiteitsdiefstal, online privacy en oplossingen voor ouderlijk toezicht. Het hoofdkantoor van NortonLifeLock is gevestigd in Tempe, Arizona. Het bedrijf claimt bijna 50 miljoen gebruikers te hebben.

Reacties (1)
06-11-2019, 16:37 door Hyper
Hm, had het gewoon Norton genoemd...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.