De overheid zal op maandag 2 december opnieuw een NL-Alert controlebericht versturen zodat mensen kunnen controleren of hun mobiel goed staat ingesteld. Twee keer per jaar laat de overheid een NL-Alert controlebericht uitzenden. Op de meeste telefoons is NL-Alert automatisch ingesteld.
Via NL-Alert informeert de overheid burgers over noodsituaties in de omgeving. Om zoveel mogelijk mensen te alarmeren en informeren wordt NL-Alert ook via andere kanalen verspreid. Zo was NL-Alert op 3 juni voor het eerst te zien op 1200 digitale reclameschermen. Sinds december vorig jaar worden NL-Alerts ook getoond op vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro.
Het NL-Alert controlebericht dat op 3 juni werd verstuurd werd door ruim 11,7 miljoen mensen van 12 jaar en ouder ontvangen. NL-Alert moet mogelijk samen met crisis.nl, calamiteitenzenders, geluidswagens en sociale media het huidige luchtalarm gaan vervangen. De beslissing hierover is echter uitgesteld naar eind 2020, zo maakte minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid onlangs bekend.
Je bent niet ingelogd en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.
Hij zegt echt een hele hoop, maar er zijn een tweetal punten die ik er uit wil halen: 1. Je telefoon staat pas echt uit als de ...
Als hostingbedrijf krijgen wij steeds vaker klachten dat een website van een klant ten onrechte persoonsgegevens publiceert of ...
Nederland is vandaag een nieuwe internetprovider rijker die zegt zich te zullen inzetten voor privacy, veiligheid en vrijheid. ...
CTF/Challenge Developer
Wil jij ook werken bij het leukste securitybedrijf van Nederland en je coding skills in te zetten voor het ontwikkelen van de nieuwste security challenges voor onze klanten en evenementen zoals bijvoorbeeld #CTC2019 en #ECSC2019?
Wanneer het over cyberaanvallen gaat worden vaak termen als geavanceerd of geraffineerd gebruikt, maar in de praktijk blijkt ...
Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Deze link kun je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters.
Je hebt je succesvol aangemeld. Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden. Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd.