Privacy - Wat niemand over je mag weten

Het begint met een Corona app.....

09-06-2020, 09:01 door [Account Verwijderd], 6 reacties
.... maar bij Interpol zijn ze al vast aan het onderzoeken hoe ze burgers verder hun privacy kunnen afnemen.

https://www.linkedin.com/posts/anita-hazenberg-b0b48516_is-your-police-organisation-considering-how-activity-6663040380965130242-q8Vk
Reacties (6)
09-06-2020, 09:54 door Anoniem
Wordt ook tijd trouwens, want het overgrote deel van burgers zijn crimineel. En echte crimminelen houden
zich wel uit het vizier. Dus daar zullen ze het wel niet voor doen, maar ja vroeger had je de bijbel om mensen
te knechten nu hebben ze iets veel beter namelijk de app.
10-06-2020, 11:49 door Anoniem
De genomen maatregelen en nu het snel doorvoeren van een noodwet voor het zogenaamde "anderhalve meter abnormaal" kan de bewindslieden niet snel genoeg gaan. De onbewust veroorzaakte chaos bij de demonstratie op de Dam verstoorde bijna het feestje van het binnenkort binnenlopen van de elite ten koste van onze basale grondrechten (het huisrecht en recht op vergadering). Waar blijft Amnesty International in deze strijd of is de strijd al gestreden en laten we ons allemaal als makke schapen de totalitaire anderhalve meter maatschappij inloodsen. We demonstreren hier niet tegen, we stellen ons nog niet eens vragen. We gedragen ons als onmondige kleuters.

Zijn sociale afzondering, contact-vermijding, knuffelboetes en strafbladen goed voor onze algemene weerstand en onze algemeen geestelijk welbevinden? Mogelijk is het de bedoeling die zo snel mogelijk totaal af te breken, zodat de vaccinspruit erin kan en wellicht wel afgedwongen moet worden toegediend? Tel uit je winst.

Ik had Nederland en de Nederlandse artsen toch wat verstandiger en dapperder gedacht. Je hoort nauwelijks tegengeluid, maar de waarheid kan niet tot zwijgen worden gebracht. Luister naar het verhaal van Renate Schoone, arts-psychiater op nederline dot nl en je hoort precies dat wat we maar niet krijgen te horen via de gebruikelijke nieuwskanalen.

We moeten zelf onze vrijheid weer opeisen, anders krijgen we die nooit meer terug. Luister naar de Ombudsman; onze grondrechten komen in gevaar. Wanneer gaat men toegeven dat het grotendeels om iets bovenproportioneel opgeblazens is gegaan en komen de politici met excuses voor het aangedane leed aan de nazaten van de in totale eenzaamheid omgekomen 80+-ers?

Waarom mag de Nederlander niet zelf kiezen of hij wel of niet bezoek wil, of ie wel of niet dood wil gaan, zelfs met of zonder Corona? Wanneer gaan we weer normaal doen? Wie legt dit eens uit? Hebben we last van herrijzend fascisme? We zouden allemaal erg boos moeten zijn.

Jodocus Oyevaer
10-06-2020, 17:56 door Anoniem
De Playstore is als een zandbak...

Gelukkig houden de aliens het gespuis scherp in de gaten.
10-06-2020, 20:16 door Anoniem
Waarom mag de Nederlander niet zelf kiezen of hij wel of niet bezoek wil, of ie wel of niet dood wil gaan, zelfs met of zonder Corona? Wanneer gaan we weer normaal doen? Wie legt dit eens uit? Hebben we last van herrijzend fascisme? We zouden allemaal erg boos moeten zijn.

Jodocus Oyevaer
Omdat er een epidemie aan de gang is en dit nog steeds dreigt.
"Zelf beslissen of je bezoek krijgt" betekent daarom tegelijk ook:
"zelf beslissen dat niet alleen jijzelf, maar ook anderen maar meer risico moeten lopen om ook corona op te lopen".
Het is immers behoorlijk besmettelijk: bezoek kan je besmetten en u kunt vervolgens weer anderen besmetten.

Anders gezegd: onze eigen vrijheid dient te beginnen bij de vrijheid van de ander!!!
Niet alle mensen snappen dat, en daarom is het maar goed dat er een overheid is die regels oplegt.
Dit doen ze niet om het mensen moeilijk te maken, maar om in dit geval mensen te beschermen tegen deze venijnige ziekte.

Hoewel ze ook wel eens oogkleppen op hebben voor de realiteit, want ze hadden het beter kunnen doen.
Maar voordat we gaan katten en nutteloos complotdenken: ga er maar aan staan!
Er komt plotseling ook zoveel op een overheid af bij zo'n epidemie wat op grond van weinig gegevens al snel moet worden geregeld...
10-06-2020, 22:40 door Anoniem
Het begint met een nietszeggend artikel en de complottheorieën vliegen al weer rond!
10-06-2020, 23:09 door Anoniem
@ anoniem van 20:16

Snel geregeld, anderhalve meter maatregelen, protestgangers in Den Haag bijeendrijven en verbaliseren en een strafblad geven en later een demonstratie op de Dam met duizenden deelnemers zonder consequenties voor deelnemenden door laten gaan. Wist de "Amsterdamse Burgermoeder" soms iets meer?

Hoe is dat naar de gewone burger toe uit te leggen? Als er geen gevolgen komen hoe houd je de angst er dan nog in en hoe verantwoord je een noodwet voor minimaal een jaar of als er geen vaccin komt wellicht voor onbepaalde duur. De gevolgen van de maatregelen zijn wreder dan wat men er mee nastreeft te beschermen.

Maar ja als je alles van je globale overheid gelooft en niets in twijfel trekkken wil, krijg je zo iets, net als destijds met die "weapons of mass destruction", die er achteraf ook nooit bleken te zijn geweest. "Wie niet voor ons is, is tegen ons " werd toen gezegd door de Amerikaanse president en een andere mening werd al niet meer getolereerd.

Doe eerst eens een eerlijke evaluatie, maar zo iets dat wordt vooraf vooral tegengehouden. Voor je het weten zijn we met z'n allen ergens in gerommeld, wat je niet weten wil en niet kan geloven ook. Allemaal dezelfde angsttunnel in, mondkapje voor en bibberen maar, dan kun je al niet meer rationeel denken. Dan leef je na een poosje al niet meer in een democratie maar onder een medisch schrikbewind, geholpen door alle bruikbare idioten, die onomstotelijk vasthouden aan het verhaal dat gebracht wordt of moet worden.

En is het anders of blijkt het anders te zijn dan is dat de schuld van Russisch en ander nep-nieuws. Maar ja, sommige mensen zullen nooit wakker worden, die blijven (voor)geprogrammeerd "woke" of worden dik voor hun mening betaald.
Voor de smeer likt ook hier de kat de kandeleer.

J.O.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.