Privacy - Wat niemand over je mag weten

VNO wil verplichte coronatests

07-11-2020, 12:38 door Anoniem, 7 reacties
De bobo's van VNO-NCW willen verplichte coronatests om weer 'vrijwel normaal' te leven.

'Door komende tijd in regio’s met veel besmettingen iedereen te testen kan het virus zónder complete regionale lockdowns met een grote klap snel in kaart worden gebracht en worden uitgedoofd', zegt VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen.

"Komt een besmettingshaard in beeld dan worden de mensen die daar wonen, werken of leren allemaal getest."

"Horeca, bioscopen, evenementen, theaters, etc. zijn nu weer gewoon open voor iedereen met een ‘groene’ testuitslag van die dag."

Whats's next, verplichte vaccinatie?

https://www.vno-ncw.nl/nieuws/ingrid-thijssen-testsamenleving-biedt-nederland-uitweg-uit-coronacrisis
Reacties (7)
07-11-2020, 13:16 door Anoniem
Correct.
07-11-2020, 13:31 door Anoniem
Dit soort topics horen toch meer thuis in /dev/null wat mij betreft.

Los daarvan was ook de reactie van GGD Hollands Midden relevant [0]:
Mensen die een sneltest hebben laten doen om uit te vinden of ze besmet zijn met het coronavirus, gaan er bij een negatieve uitslag te gauw van uit dat ze het virus ook helemaal niet bij zich dragen en dus geen risico voor anderen met zich meebrengen.

[0] https://www.omroepwest.nl/nieuws/4153980/GGD-Hollands-Midden-Met-sneltest-kun-je-niet-aan-quarantaine-ontsnappen
07-11-2020, 14:35 door [Account Verwijderd]
Whats's next, verplichte vaccinatie?

Als je dat soort randdebielen hun gaat laat gaan dan wel natuurlijk. Dat zijn heel enge mensen! Wat ze zich niet realizeren is dat "de periode van voor de complete waanzin" er al lang bestaat. Het enige wat je moet doen is de muilkorf afdoen.
07-11-2020, 14:49 door Anoniem
Alles om de dna van de menschen in kaart te brengen. Het zijn enge ontwikkelingen en er is schijnbaar niemand die zijn mond open durft te doen. Maar goed, wordt ook moe van de msm die alleen maar proefballonnen oplaat om de menschen alvast warm te stomen voor wat ze willen doorduwen.

Eerst 6 maanden roepen dat mondkapjes niet werken en nu loopt elk schaap er mee rond omdat men dan denkt dat het nieuwe maatregelen tegen houdt. Guess what? Er komen er alleen maar meer bij. Geen enkele maatregel heeft geholpen en de nieuwe maatregelen worden steeds extremer. Langzaam worden de teugels harder en harder aangetrokken en de meeste menschen vinden het gewoon normaal. Terwijl de IC weer langzaam leegloopt en de besmettingen weer minder worden. Dus wat doen ze dan? Verplicht iedereen testen zodat ze weer met cijfers kunnen gaan schermen. Maar dit betekent dus dat we elke dag getest moeten worden, want ben ik vandaag negatief kan ik zo maar morgen positief zijn.

En zeg eens eerlijk, wie test de testers? Zijn er wel countertests? En waarom wordt een overleden kankerpatient weggeschreven in de overlijdensakte als corona patient. Iets waartegen de nabestaanden nu aan het procuderen zijn.

Nee, het maakt allemaal niet meer uit jongens wat we doen. Er ligt een compleet stappenplan klaar en dat moet onderbouwd worden met cijfers en we weten allemaal wat we met cijfers kunnen doen. Die kan je typen zoals je zelf wilt want er is geen controle.

Ik zie het allemaal wel. Ik lees geen msm meer, maar techsites zoals deze. Maar wat ik jammer vind is dat ook dit soort sites ook druk bezig is met corona. En op zich begrijpelijk, want het heeft ons leven zo erg veranderd. Maar vergeet ook niet te genieten van wat we nog mogen en kunnen. Want stress is de grootste boosdoener voor een zwak immuunsysteem.
07-11-2020, 16:17 door Anoniem
@ donderslag,

Juist, m'n beste, zoals jij je opstelt. Heel veel waardering voor. "Enge mensen" schrijven anderen voor wat ze moeten doen en denken (afgezien van het "normale"). Als men toevallig een ander standpunt huldigt of wil beslissen over eigen lijf en leden bijvoorbeeld, vatten ze al vlam. Zo gaat het ook in de discussie. Je bent dan of aluhoedje of complotdenker en zo meer. Je wordt gelijk door trollen en doordrammers af geserveerd.

Er liggen zo nog heel wat leuke Sinterklaascadeautjes op de globale bevolking te wachten en van de veroorzakers van de ellende gaan er maar weinig "in de zak" naar Spanje.

Daarom vonden de oude Griekse denkers democratie eigenlijk helemaal niet zo'n jofel idee, vooral als een kleine elite gaat voorschrijven wat 99% van de rest moet gaan denken en doen en op straffe van... (verplicht, want anders .....), ook als zitten er een hele reeks van tegenstrijdigheden en onlogische kanten aan hun verhalen.

Niet normaal of het nieuwe normaal ontaardt natuurlijk in iets waanzinnig, want alle waanzin is niet normaal. Het gewone boerenverstand lijkt uitgeschakeld. Statistieken, daar kan mee gerotzooid worden. Want er bestaan immers statistieken en allerlei andere leugens, waar je mee "bewijzen" kunt, wat je maar wil bewijzen, naar gelang het de 1% beter past.

Zeer rare tijden, daar leven we in nu en weet waar dit alles op uitdraait?

Jodocus Oyevaer
07-11-2020, 17:20 door MathFox
Het plan van de VNO-NCW is gebaseerd op de manier waarop China (en andere landen in het verre oosten) de epidemie onder de knie hebben gekregen. VNO-NCW vergeten een aantal (essentiële!) andere punten van de Chinese aanpak te melden:
1) Strikte compartimentering: steden en gebieden werden afgesloten
2) Strenge handhaving van quarantaine en isolatie regels

En ja, als het virus op harde wijze onderdrukt is kan de gewone economie weer gaan draaien, behalve:
a) Geen buitenlandse reizen zonder quarantaine bij terugkeer. (Of je moet uit een even "veilig" of veiliger gebied komen)
b) Bezoekers uit het buitenland gaan in quarantaine.
Consequentie van b) is ook dat grenswerkers moeten kiezen voor gezin of werk en dat arbeidsmigranten ook niet zomaar op familiebezoek kunnen.

En we moeten nog uitzoeken hoe internationaal vrachtvervoer veilig kan.
08-11-2020, 10:42 door Anoniem
Door Anoniem:
Eerst 6 maanden roepen dat mondkapjes niet werken en nu loopt elk schaap er mee rond omdat men dan denkt dat het nieuwe maatregelen tegen houdt. Guess what? Er komen er alleen maar meer bij. Geen enkele maatregel heeft geholpen en de nieuwe maatregelen worden steeds extremer. Langzaam worden de teugels harder en harder aangetrokken en de meeste menschen vinden het gewoon normaal. Terwijl de IC weer langzaam leegloopt en de besmettingen weer minder worden.

Grappig dat je zelf geen verband ziet tussen deze twee zaken...

Nog steeds heb ik nergens een verklaring gelezen waarom de “msm” en “roverheid” en “1%” (dacht dat dat motorbendes waren, maar goed) deze pandemie hebben veroorzaakt.

Informatie verzamelen van meerdere bronnen is goed, maar bedenk wel hoe betrouwbaar een bron is.
Zo gaat er bijvoorbeeld op diverse sites rond dat kindervaccinaties autisme veroorzaken. Gebaseerd op onderzoek van 1 arts. Dit onderzoek is vervolgens meerdere keren herhaald en ongeldig gebleken. Genoemde arts is gebrouilleerd en uit zijn ambt gezet. Echter dat lees je nergens...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.