Privacy - Wat niemand over je mag weten

Adobe creative cloud

21-04-2021, 13:50 door Anoniem, 3 reacties
Ik heb recent een jaar licentie van adobe aangeschaft met mijn creditcard en wat blijkt nu is dat ik mijn eigen creditcard niet van het account mag halen, ook al heb ik een jaar vooraf betaald. Ze geven ook geen andere prepaid opties aan.
Is toch gek dat je je betaalmethode per se moet opslaan bij hun, wat nou als ze een datalek hebben...
Klantenservice van hun werkt ook niet mee.
Mogen ze dit wel doen zo?
Reacties (3)
21-04-2021, 18:21 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 21-04-2021, 18:21
Bij eBay moet je betalen via PayPal > Credit Card. Andere betalingsopties zijn er dacht ik ook niet voor zover ik mij herinner van een jaar terug want ik heb al een jaar geen Credit card en bijgevolg eBay - Paypal account meer.
Als Adobe geen andere betalingsmogelijkheden biedt lijkt mij dat gelijk aan eBay: onderdeel van de (betalings)voorwaarden waar je altijd mee akkoord moet gaan voorafgaande aan iedere zakelijke transactie die je wil uitvoeren, anders komt een zakelijke transactie strikt genomen niet tot stand.
21-04-2021, 18:28 door Anoniem
Deze post doelt meer op het feit dat ze je credit card gegevens opslaan na een aankoop, en je kan het niet verwijderen achteraf.
21-04-2021, 21:11 door Anoniem
Door Anoniem: Deze post doelt meer op het feit dat ze je credit card gegevens opslaan na een aankoop, en je kan het niet verwijderen achteraf.
Nee maar dit is volgens mij een "abonnement" dus dan kun je er weinig van zeggen, is net zo iets als dat je een machtiging
voor incasso geeft aan een bedrijf alleen kennen ze dat bijna niet in Amerika daar gaat alles via credit card.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.