/dev/null - Overig

Mrna

16-08-2021, 20:08 door Anoniem, 47 reacties
Het mrna synthetisch vaccin zal na de uitwerking van de 2e vaccinatie
voortaan ieder jaar een update krijgen (geen booster) elk jaar een update van
het synthetisch vaccine de mrna prik,wellicht verplicht tegen de verschillende corona varianten.

Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

The Matrix
Reacties (47)
16-08-2021, 23:26 door Anoniem
En chocolade melk komt van de bruine koe. Waar is de bron vermelding?
16-08-2021, 23:45 door Anoniem
Gelukkig heb je die van AZ en Jansen dan.

Wel veel moeite voor iets dat niets doet natuurlijk.
16-08-2021, 23:57 door Anoniem
Kortom gewoon een booster dus wat een berekening met gok element is welke mutaties je moet targeten. Al ga ik uit van dat je de thread als grap neer hebt gezet als een soort virologisch,serologisch WSUS infra.

Daarin tegen is self-targeting nanoparticles iets wat serieus aan terein aan winnen is op ontwikkeling gebied.
hxxps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30219514/

Dat gezegd hebbende ik heb niks erop tegen dat er meer mRNA toepassingen komen Dit is iets wat al jaren in ontwikkeling is al komt het meeste onderzoeks materiaal uit de richting van kanker onderzoek en rest was theoretisch maar te duur geacht.

Waar we wel voor moeten waken is dat er strenge regulering komt op toepassing, levering en ontwikkeling. Bij mRNA theoretisch is het mogelijk om dit soort boosters een kunstmatige expire date te geven door de dosis te reguleren zoals producenten ook apparaten ontwikkelen die als je niet heel extreem voorzichtig ermee bent vaak toevallig net na verloop van garantie stuk gaan.

Dat betekend een goudmijn voor de BigPharma want als niemand daar op kan controleren kunnen ze die techniek goed misbruiken. En gezien de lobby gaande nu al voor boosters is dit ook exact waar ze naar toewerken. Ze zouden het kunnen gooien op dat het veiliger is dat een lagere dosering gebruikt wordt zodat er minder kans is op complicaties tussen mutaties bij boosters zonder dat er ook maar werkelijk bewijs voor is te vinden want dat kan ook decenia duren en praktijk leert ons dat bijeffecten van vacinaties zelden langer duren dan enkele maanden voor het zich gaat manifesteren.

Je kan hiervoor onderstaande bron bijvoorbeeld bekijken. Al wel bijgezegd dit is dus met nog echte virus particles levende of dode en niet mRNA materiaal en we nooit dus garanties hebben dat mRNA dezelfde niveau afwijkingen creert maar gezien het lichaam en immuunsysteem niet veranderd is het een goede indicatie om vanaf de risico's theoretisch in te schatten met een fout marge. hxxps://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/concerns-history.html

Een lobby zou dat echter kunnen spinnen als dat het claim risico verlaagt en richting de burgers het effect van placebo, hysterie kan verlagen. Of ze kunnen het gooien op dat hierdoor de ontwikkeling kosten makkelijker gedekt kunnen worden zodat als er ooit weer een pandemie dreigt te ontstaan door een SARS-CoV-3 producenten meer durven te investeren in de onwikkeling en daarmee de tijd en verloren levensjaren aanzienlijk kan verkleinen.

En zo kun je nog wel meer smoesjes verzinnen waarom boosters zogenaamd nodig zijn voor grote bevolkings groepen ipv voor de extreem kwetsbaren uit economisch belang.
17-08-2021, 00:33 door Anoniem
Door Anoniem: Het mrna synthetisch vaccin zal na de uitwerking van de 2e vaccinatie
voortaan ieder jaar een update krijgen (geen booster) elk jaar een update van
het synthetisch vaccine de mrna prik,wellicht verplicht tegen de verschillende corona varianten.

Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

The Matrix
En je vraag was?
17-08-2021, 09:48 door Anoniem
Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...

En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna
17-08-2021, 10:47 door Anoniem
Jullie praten alsof jullie verstand van een vaccine hebben en zelf een vaccine kunnen maken.
17-08-2021, 11:40 door [Account Verwijderd]
Tja 't is wat. Ik bedoel: burger zijn, en mijn privéleven ook nog naar de vaantjes.
De dagelijkse last hoe vreselijk het is om een onderdeel te zijn van de samenleving, is ondraaglijk geworden. Het is veel gezonder dat iedereen gaat leven solitary as an oyster.
17-08-2021, 12:17 door Anoniem
Door Anoniem: Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...

En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna
Sleutelwoord in dezen is ADE oftewel Antibody-dependent enhancement. Door het natuurlijke immuunsysteem te boosten tegen een specifiek eiwit veranderd in feite het eigen immuunsysteem een beetje waardoor het iedere keer weer getriggerd moet worden tegen nieuwe varianten van hetzelfde eiwit terwijl, normaliter, het immuunsysteem door de B en T cellen dit zelf regeld maar als nadeel heeft dat mensen er ernstig ziek bij kunnen worden of dat het immuunsysteem zichzelf ook tegen het lichaam kan keren d.m.v. een cytokinestorm. Hierdoor zijn veel kwetsbaren op de IC terecht gekomen omdat hun immuunsysteem in feite niet stopte met aanvallen van het virus eiwit.
Het grote gevaar van immuniseren tegen een specifiek eiwit is dat dit het immuunsysteem verzwakt tegen andere virussen zoals Denque, RSV en de mazzelen, om een paar voorbeelden te noemen. Je ziet nu al een spike in het optreden van het RSV virus bij baby's, doorgegeven door hun ouders die daar zelf immuun voor zijn. Daarom wordt een booster, 3e prik, in Israel al verplicht gesteld omdat daar momenteel de ziekenhuizen volstromen met volledig gevaccineerden die niet bestand zijn tegen de Delta variant.
Saiilant detail is dat de reeds ingekochte vaccins allen nog op de Alpha variant zijn gebaseerd en in feite nuteloos tegen de Delta, of whatever variant er nog gaat komen, is.
Helaas door de opgebouwde afhankelijkheid zullen mensen, die gevaccineerd zijn, geen keuze meer hebben om te stoppen omdat hun immuunsysteem weinig zelf tegen nieuwe varianten kan doen en ze alsnog zeer ernstig ziek kunnen worden of wellicht zelfs dood kunnen gaan.
Als mensen een beetje beter bij biologie zouden hebben opgelet, althans zich niet alleen met de voortplanting hebben bezig gehouden, zouden ze bovenstaande moeten herkennen want het is echt geen hogere raketkunde om te snappen.
17-08-2021, 12:40 door Anoniem
mRNA vernietigd iedere keer een deel van je lichaamscellen.
Of beter gezegd: de door mRNA veranderde lichaamscellen worden uiteindelijk door je eigen immuunsysteem gedood,
en kunnen alleen maar weer worden aangevuld door celdeling van naburige gezonde lichaamscellen.
Er komt echter een einde aan het aantal keren dat een cel kan delen. Op den duur gaan er defecten ontstaan.

Nu is een mRNA-injectie voor een keer vermoedelijk niet erg (als het alternatief erger is),
maar als je het steeds opnieuw doet, wordt het risico op kanker steeds groter, en kan dit risico substantieel worden.
Want naar mate lichaamscellen vaker delen, kan er soms een defect ontstaan dat tot kanker kan leiden.
Op sommige wap-media is er nu al sprake van dat al die mRNA-geïnjecteerden kanker zullen krijgen.
Dat gaat me wat te ver. Maar elk jaar opnieuw een mRNA prik lijkt me niet gezond.

Want hoe ontstaat kanker?
Normaal regelt het lichaam de celdeling goed. In elke cel zit informatie die bepaalt wanneer de cel moet gaan delen en daar weer mee moet stoppen. Deze informatie zit in de kern van elke lichaamscel. Het wordt doorgegeven van ouder op kind. Dit erfelijk materiaal heet DNA. DNA bevat verschillende stukjes informatie die genen worden genoemd.
Ongecontroleerde celdeling
Elke dag zijn er miljoenen celdelingen in uw lichaam. Tijdens al die celdelingen kan er iets mis gaan. Door toeval, maar ook door schadelijke invloeden. Bijvoorbeeld door roken of te veel zonlicht. Meestal zorgen reparatiegenen voor herstel van de schade.
Soms werkt dat beschermingssysteem niet. De genen die de deling van een cel regelen, maken dan fouten. Bij een aantal fouten in dezelfde cel, gaat die cel zich ongecontroleerd delen. Zo ontstaat er kanker.
https://kwfinforl.wordpress.com/wat-is-kanker/
Hieruit volgt dat de extra celdelingen die gebeuren ten gevolge van een mRNA vaccinatie risicoverhogend werken.
Daarin moeten we niet overdrijven: zonlicht (UV-licht) werkt ook risicoverhogend voor huidkanker.
Maar dit betekent niet dat je alle zonlicht dan maar moet vermijden.
Alleen er zijn wel grenzen. Dat moeten we ons volgens mij ook realiseren bij mRNA injecties.
Het is daarom waarschijnlijk niet gezond om maar raak te prikken met mRNA vaccins.
17-08-2021, 12:57 door Anoniem
Door Anoniem: Jullie praten alsof jullie verstand van een vaccine hebben en zelf een vaccine kunnen maken.
Waarom zou dat niet kunnen ? Mischien hebben sommige hier een cariere switch gemaakt.

Ik heb vroeger laboratorum techniek, histopathologie gestudeerd en gewerkt met gezondheidsproducten ontwikkelen via A vogel als stage en daarna basis virulogie gevolgd en toen specialisatie in kanker onderzoek waar ik voor tijdens operaties biopsies heb onderzocht van operatie patienten of er na voor overledenen via het netwerk van de voormalige Sophia Isala klinieken.

Daarna omdat het vreseljk monotoom lopende band werk was mede besloten een carierre switch te maken en via ICT2it (de huidige IT afdeling van Isala) door wat recommendations in de IT gerold waar ik A al bekend stond gezien het mijn vorige werkgever was en B ik de klinieken goed kende en C ik bewezen kennis had op IT gebied via vrijwilliger werk. Uit eindelijk ben ik gezet in een Computer Emergency Responce Team (CERT) waar je noodsituaties moest oplossen uitval van apparatuur tijdens operaties alarm centrale onderhoud etc. En daarna meer richting de commerciele sector gegaan waar ik dan weer niks over ga prijsgeven omdat het boring word en sommige hier connecting te dots kunnen doen als ik meer werkgevers prijsgeef en daar heb ik zelf geen enkele behoefte aan.


Kan ik dit allemaal uit mijn duim zuigen? Uiteraard maar dat geldt voor alles op deze fora gezien er maar heel weinig hier iets prijsgeven als bewijs van actief kennis gebied. Ik ga hier ook niet mijn competentie matrix of portfolio met referentie contacten neerdonderen. En waarom zouden we? Men is hier hopelijk toch wel bekwaam genoeg om niet blind iets te geloven of meteen af te schuiven als onzin. Kritisch denken een van de beste kwaliteiten die je kan bezitten in welke sector je ook zit.

nu.nl heeft bijvoorbeeld zo zogenaamde verificatie procedure waarin je je beroep kan vastleggen maar als je de onzin leest die de zogenaamde verifierde daar soms uitkramen ook in hun kenisgebied snap je al gauw dat een certifcaat of paycheck echt niet een toegevoegde waarde is op een openbaar platform.

En voor mij opschepperij wordt verweten dat is absolutie niet mijn intentie want ik heb daar geen behoefte aan en ik weet zeker dat hier annoniemen of geregistreerde gebruikers tussen zitten met een veel meer indrukwekkend resume dan ik ooit nog ga bereiken die ik graag als mentoor had gehad. Maar hopelijk highlight het wel waarom je nooit aannames moet maken zonder de feiten op tafel te hebben en als je die niet kunt verifieren dan stay openminded maar kritisch. Dat is mijn persoonlijk advies doe er mee wat je wilt.
17-08-2021, 13:57 door Anoniem
Het mrna synthetisch vaccin zal na de uitwerking van de 2e vaccinatie voortaan ieder jaar een update krijgen (geen booster) elk jaar een update van het synthetisch vaccine de mrna prik,wellicht verplicht tegen de verschillende corona varianten.

Geef eens een inhoudelijke onderbouwing, met bronnen, bij je bewering. Indien je dat niet kan, kan je dan dit forum niet vervuilen met uit de duim gezogen onzin ?
17-08-2021, 14:41 door Anoniem
nu.nl heeft bijvoorbeeld zo zogenaamde verificatie procedure waarin je je beroep kan vastleggen maar als je de onzin leest die de zogenaamde verifierde daar soms uitkramen ook in hun kenisgebied snap je al gauw dat een certifcaat of paycheck echt niet een toegevoegde waarde is op een openbaar platform.
En belt nu.nl dan met je werkgever in dat te verifiëren?

Dus om onzin in een reactie te voorkomen wordt de inhoud geloofwaardiger als diegene er zijn beroep bij zet. Of moet ik zeggen: erbij verzint?
17-08-2021, 16:12 door Anoniem
Door Anoniem:
nu.nl heeft bijvoorbeeld zo zogenaamde verificatie procedure waarin je je beroep kan vastleggen maar als je de onzin leest die de zogenaamde verifierde daar soms uitkramen ook in hun kenisgebied snap je al gauw dat een certifcaat of paycheck echt niet een toegevoegde waarde is op een openbaar platform.
En belt nu.nl dan met je werkgever in dat te verifiëren?

Dus om onzin in een reactie te voorkomen wordt de inhoud geloofwaardiger als diegene er zijn beroep bij zet. Of moet ik zeggen: erbij verzint?
Nee je stuurt een bewijs in van je contract openbare bedrijfspagina of linkedin door. Iets wat ik dus zelf niet aanraad.
hxxps://www.nu.nl/nulab/6112758/wil-jij-ook-zon-expertlabel-op-nujij.html

Of het er geloofwaardiger op wordt? Wel laat ik zo zeggen ik heb zogenaamde experts gezien die andere afbranden in verhitte discussies waar kennis en vaardigheid echt bedroevend te noemen was en waarbij de anonieme of niet specialist inteligenter uit de hoek kwam. Een arts die discussie voerde over verkoudheid waarbij hij, zij het beweerde dat je ziek kon worden door langdurige airco te gebruiken. (kun je zelf zo opzoeken of dat klopt) Of een leraar die klaagde over dat hij, zij, het minder loon ontving dan een vrachtwagenchaffeur (terwijl je de loonschalen gewoon kan inzien) Om maar even twee random voorbeelden te noemen.

Niet bij alles uiteraard er zitten ook vast hele goede experts tussen maar het toont wel aan dat je dit soort zaken altijd met korel zout moet nemen. Ook uit privacy overwegingen kunnen de bezoekers niet zien hoe de verificatie is gedaan en wie het werkelijk is dus tja. Je zou zo een simpele bedrijfssite op kunnen tuigen vervolgens via stroopop principe jezelf credentials aanrijken en voila je staat geverifieerd als CTO bij een groot bedrijf. Mijn advies beschouw het als een gimmick.
17-08-2021, 16:13 door MathFox
Door Anoniem:
Het mrna synthetisch vaccin zal na de uitwerking van de 2e vaccinatie voortaan ieder jaar een update krijgen (geen booster) elk jaar een update van het synthetisch vaccine de mrna prik,wellicht verplicht tegen de verschillende corona varianten.
Geef eens een inhoudelijke onderbouwing, met bronnen, bij je bewering. Indien je dat niet kan, kan je dan dit forum niet vervuilen met uit de duim gezogen onzin ?
Er wordt, zowel in politieke als in medisch-farmaceutische kringen gesproken over hoe we het COVID virus op termijn gaan aanpakken. Een van de opties is dat bij toediening van het (jaarlijkse) griepvaccin een dosis covid-19 vaccin aangeboden wordt; er wordt ook gesproken over booster doses voor mensen met een slechte weerstand. Op het ogenblik is er in Nederland nog niets besloten over extra vaccinaties na de (een of twee) reguliere prikken. In sommige landen wordt het geven een derde prik al voorbereid (VS) of uitgevoerd (Israel). Ik zie geen medische waarde voor mensen met een normale gezondheid om binnen een à twee jaar een extra prik te krijgen; de door vaccinatie opgewekte immuniteit is na een jaar nog vrijwel volledig intact.
17-08-2021, 16:37 door Anoniem
Je kunt het vergelijken met de jaarlijkse update net als de griepprik
gewoon via de huisarts.

Het bericht was via een live uitzending
waarin de vrouw verteld dat haar huisarts
dit aangaf,nadat ze zich liet inenten
voor de 2x.

Of het verplicht word of dat dit daadwerkelijk staat te
gebeuren deze jaarlijkse mrna inenting is natuurlijk niet zeker.

The Matrix
17-08-2021, 18:12 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...

En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna
Sleutelwoord in dezen is ADE oftewel Antibody-dependent enhancement. Door het natuurlijke immuunsysteem te boosten tegen een specifiek eiwit veranderd in feite het eigen immuunsysteem een beetje waardoor het iedere keer weer getriggerd moet worden tegen nieuwe varianten van hetzelfde eiwit terwijl, normaliter, het immuunsysteem door de B en T cellen dit zelf regeld maar als nadeel heeft dat mensen er ernstig ziek bij kunnen worden of dat het immuunsysteem zichzelf ook tegen het lichaam kan keren d.m.v. een cytokinestorm. Hierdoor zijn veel kwetsbaren op de IC terecht gekomen omdat hun immuunsysteem in feite niet stopte met aanvallen van het virus eiwit.
Het grote gevaar van immuniseren tegen een specifiek eiwit is dat dit het immuunsysteem verzwakt tegen andere virussen zoals Denque, RSV en de mazzelen, om een paar voorbeelden te noemen. Je ziet nu al een spike in het optreden van het RSV virus bij baby's, doorgegeven door hun ouders die daar zelf immuun voor zijn. Daarom wordt een booster, 3e prik, in Israel al verplicht gesteld omdat daar momenteel de ziekenhuizen volstromen met volledig gevaccineerden die niet bestand zijn tegen de Delta variant.
Saiilant detail is dat de reeds ingekochte vaccins allen nog op de Alpha variant zijn gebaseerd en in feite nuteloos tegen de Delta, of whatever variant er nog gaat komen, is.
Helaas door de opgebouwde afhankelijkheid zullen mensen, die gevaccineerd zijn, geen keuze meer hebben om te stoppen omdat hun immuunsysteem weinig zelf tegen nieuwe varianten kan doen en ze alsnog zeer ernstig ziek kunnen worden of wellicht zelfs dood kunnen gaan.
Als mensen een beetje beter bij biologie zouden hebben opgelet, althans zich niet alleen met de voortplanting hebben bezig gehouden, zouden ze bovenstaande moeten herkennen want het is echt geen hogere raketkunde om te snappen.
Ja en dat is hetzelfde met de griep vaccinaties. Men wil om een of andere reden maar niet toegeven en of snappen dat virussen niet in sequentie ontstaan. We zeggen ook niet de Delta variant van de griep bijvoorbeeld. Er zijn dominante varianten sure maar die komen en gaan met golven alleen wat we niet weten is welke variant volgend jaar de kop op gaat steken dat is modellen werk de ene keer zit je juist de andere keer sla je de plank mis. Net zoals weermodellen.

Daarnaast zijn de Alpha en Delta van het type Variant of Concern (VOC) en zijn vaccins minder effectief er tegen dan bijvoorbeeld een variant van het type Variant of Interest (VOI) . Dus we gaan straks verkopen aan de bevolking dat we een booster geven om een variant die hoogst waarschijnlijk al uitgeblust is tegen die tijd of in uitzonderlijk geval nog dominant is maar een booster toch niet veel effect heeft vergeleken bij reguliere besmetting.

Hier een prachtig statement van uit de CDC
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus.

En ondertussen geven we hier in Nederland groene vinkjes weg gebaseerd op vaccinatie en beschouwen vaccineerde als minder hoog risico terwijl de wetenschappelijke data klaarblijkelijk zegt of je nu gevacineerd bent of niet die Delta heb je pech bij je bent hoe dan ook een risico en voor nieuwe varianten weten we het simpel weg niet.

Om nog maar even te vergeten sinds dat gevacineerde dus ook minder zullen testen de uitschieters bij de niet gevacineerde zullen ontstaan omdat die groep groter is die de test aflegt niet omdat ze besmettelijker zijn. Gevolg de vacinneerde denken onterecht dat ze veiliger zijn nemen meer risico's die uitschieters worden niet geregistreerd maar een ongevacineerde die in een van hun clusters had wordt wel aangewezen als de potentieel veroorzaker.

Als je geen gelijkwaardige test gegevens hebt tussen bepaalde groepen dan kun je nooit wetenschapelijk aantonen dat de ene groep meer of minder risico vormt. Of simpeler gezegd als ik 6 appels (3 rood 3 groen) heb en 6 bananen maar de rode appels uitsluit van enig resultaat dan op papier zijn er meer bananen.


We zitten in een paniek modus waarbij als het woord variant langskomt we allemaal meteen weer noodplan opstarten terwijl als je kijkt naar breder vlak mensen met griep verschijnselen (klinisch dus) in plaats te concentreren op een ABC variant je over de gehele linie dalingen ziet. En als SARS-CoV-2 dus griep achtige verschijnselen bezorgd dan waarom zegt de grafiek dat we onder de drempel waarde van een *milde* epidemie al geruime tijd zitten gebaseerd op indicaties van huisartsen meldingen? Je weet wel de eerste lijns bij medische zaken waar het gros dus van meldingen langs hoort te gaan.
hxxps://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/IAZ-incidentie%20wk31%2020_21_0.jpg

Ziet iemand in enige actuele IC grafiek een huidige dreiging opkomen of net geweest?
hxxps://experience.arcgis.com/experience/e58fd5e1779b4cdd9d81e44b9b1032d0

Mensen liegen, mensen kunnen fouten maken maar als je pure data bekijkt en al die data niet overeenkomt met wat er gezegd wordt in de reguliere media dan mag je toch wel even achter de oren krabben van waar zijn alle maatregelen exact nu op gebaseerd want klaarblijkelijk niet op de data van de modellen.

Zit hier een verborgen agenda achter? Nee geloof geen barst van. Zit hier onkunde, inschattingsfouten achter en durft men niet toe te geven dat ze verkeerde data interpretatie hebben gemaakt naar de algemene bevolking en het beter is om de massa hysterie langzamer af te bouwen dan eigenlijk nodig is om eigen hachjes te redden? Oh ja absoluut.

En de Big Pharma die lacht zich ondertussen rot en profiteert hier als enige echt van. Dus wil je mee lachen? Koop aandelen in een van de grote Pharma's Het beschermt je niet tegen Corona maar je profiteert er atleast wel van ;)
17-08-2021, 18:47 door Anoniem
Het meest verontrustend vind ik wel de voortgezette tweedeling in de maatschappij met aanwijzen van schuldigen - de ongevaccineerden, die tweemaal geprikte bekende Nederlanders aansteken. Voorbeeld Willeke Alberti. Wil je je voor zulke karretjes laten spannen? Hier zijn ook reactanten voor te porren. Ga snel je booster prikjes scoren; maar verder leven en laten leven. Alstublieft terug naar normaal en niet dit NSB-gedrag naar de nieuwe onderklasse. Sommigen bestempelden hen zelfs tot potentiële terrorist. De elitaire globalist achter de p(l)andemie lacht zich ondertussen de b*llen zowat uit de broek. Men maakt elkaar onderling wel af.
multi anoniem
17-08-2021, 21:53 door Anoniem
18:12 door Anoniem: Hier een prachtig statement van uit de CDC
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus.

Merk dan ook even op wat die dubbel-gevaccineerden zouden moeten doen:
If you are fully vaccinated, to maximize protection from the Delta variant and prevent possibly spreading it to others, wear a mask indoors in public if you are in an area of substantial or high transmission.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/fully-vaccinated.html
Dus: volledig gevaccineerden moeten er nog steeds op letten dat ze niet worden besmet op plaatsen waar aanzienlijke tot grote besmettingskans aanwezig is door de nodige maatregelen te nemen (mondkapje) !!!
Want alleen besmette gevaccineerden zullen uiteraard besmettelijk worden voor anderen,
en ze raken alleen besmet in geval ze echt een flinke viral load hebben binnengekregen.

Is ook wel logisch: de antistoffen van het vaccin krijgen zo'n grote hoeveelheid virusdeeltjes niet snel genoeg opgeruimd.
Sommige virusdeeltjes ontsnappen eraan, en zien dan zelfs kans om zich grootschalig te vermenigvuldigen en hopsa,
s. aan de k...

Maar onder een bepaalde viral-load -grens is er niets aan de hand.
Dat kan een gezonde gevaccineerde hebben, en daar wordt ie niet of nauwelijks besmettelijk van.
17-08-2021, 22:57 door Anoniem
Door Anoniem:
18:12 door Anoniem: Hier een prachtig statement van uit de CDC
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus.

Merk dan ook even op wat die dubbel-gevaccineerden zouden moeten doen:
If you are fully vaccinated, to maximize protection from the Delta variant and prevent possibly spreading it to others, wear a mask indoors in public if you are in an area of substantial or high transmission.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/fully-vaccinated.html
Dus: volledig gevaccineerden moeten er nog steeds op letten dat ze niet worden besmet op plaatsen waar aanzienlijke tot grote besmettingskans aanwezig is door de nodige maatregelen te nemen (mondkapje) !!!
Want alleen besmette gevaccineerden zullen uiteraard besmettelijk worden voor anderen,
en ze raken alleen besmet in geval ze echt een flinke viral load hebben binnengekregen.

Is ook wel logisch: de antistoffen van het vaccin krijgen zo'n grote hoeveelheid virusdeeltjes niet snel genoeg opgeruimd.
Sommige virusdeeltjes ontsnappen eraan, en zien dan zelfs kans om zich grootschalig te vermenigvuldigen en hopsa,
s. aan de k...

Maar onder een bepaalde viral-load -grens is er niets aan de hand.
Dat kan een gezonde gevaccineerde hebben, en daar wordt ie niet of nauwelijks besmettelijk van.

Mooie whishful thinking, waar is je onderbouwing?
#denkna
18-08-2021, 08:06 door Anoniem
Door Anoniem: Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...


En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna

Eindelijk iemand die het bij het rechte eind heeft.

Het is nu wachten tot er een volledig steriliserend vaccin zoals VLA2001 / VLA2101 (zie Wikipedia) EU goedgekeurd en beschikbaar is. Tot die tijd zijn we aangewezen op niet steriliserende mRNA- en vectorvaccins.

En ja, ik ben wel gevaccineerd omdat ik meerdere comorbiditeiten heb en dus in een risicogroep zit.
18-08-2021, 08:42 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 18-08-2021, 09:06
Door Anoniem: Het meest verontrustend vind ik wel de voortgezette tweedeling in de maatschappij met aanwijzen van schuldigen - de ongevaccineerden, die tweemaal geprikte bekende Nederlanders aansteken. Voorbeeld Willeke Alberti. Wil je je voor zulke karretjes laten spannen? Hier zijn ook reactanten voor te porren. Ga snel je booster prikjes scoren; maar verder leven en laten leven. Alstublieft terug naar normaal en niet dit NSB-gedrag naar de nieuwe onderklasse. Sommigen bestempelden hen zelfs tot potentiële terrorist. De elitaire globalist achter de p(l)andemie lacht zich ondertussen de b*llen zowat uit de broek. Men maakt elkaar onderling wel af.
multi anoniem

Dit zijn erg kwalijke suggesties die voornamelijk bedoeld lijken om de aandacht af te leiden van de feiten:

- er is een pandemie gaande;
- vaccinatie is een van de weinige dingen die echt helpen (behalve bij mensen waarbij vaccins niet werken, die zijn zwaar de klos en kunnen vaak niet anders dan langdurig in quarantaine gaan om besmetting met potentieel dodelijke afloop te voorkomen);
- als COVID-19 niet snel de wereld uit wordt geholpen doordat iedereen zich laat vaccineren dan is het einde nog lang niet in zicht (o.a. door mogelijke nieuwe mutaties).

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
18-08-2021, 09:13 door Anoniem
Mooi man, al die afgestudeerde medici van de Facebook School of Medicine......
18-08-2021, 09:19 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem:
Door Anoniem: Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...

En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna
Sleutelwoord in dezen is ADE oftewel Antibody-dependent enhancement. Door het natuurlijke immuunsysteem te boosten tegen een specifiek eiwit veranderd in feite het eigen immuunsysteem een beetje waardoor het iedere keer weer getriggerd moet worden tegen nieuwe varianten van hetzelfde eiwit terwijl, normaliter, het immuunsysteem door de B en T cellen dit zelf regeld maar als nadeel heeft dat mensen er ernstig ziek bij kunnen worden of dat het immuunsysteem zichzelf ook tegen het lichaam kan keren d.m.v. een cytokinestorm. Hierdoor zijn veel kwetsbaren op de IC terecht gekomen omdat hun immuunsysteem in feite niet stopte met aanvallen van het virus eiwit.
Het grote gevaar van immuniseren tegen een specifiek eiwit is dat dit het immuunsysteem verzwakt tegen andere virussen zoals Denque, RSV en de mazzelen, om een paar voorbeelden te noemen. Je ziet nu al een spike in het optreden van het RSV virus bij baby's, doorgegeven door hun ouders die daar zelf immuun voor zijn. Daarom wordt een booster, 3e prik, in Israel al verplicht gesteld omdat daar momenteel de ziekenhuizen volstromen met volledig gevaccineerden die niet bestand zijn tegen de Delta variant.
Saiilant detail is dat de reeds ingekochte vaccins allen nog op de Alpha variant zijn gebaseerd en in feite nuteloos tegen de Delta, of whatever variant er nog gaat komen, is.
Helaas door de opgebouwde afhankelijkheid zullen mensen, die gevaccineerd zijn, geen keuze meer hebben om te stoppen omdat hun immuunsysteem weinig zelf tegen nieuwe varianten kan doen en ze alsnog zeer ernstig ziek kunnen worden of wellicht zelfs dood kunnen gaan.
Als mensen een beetje beter bij biologie zouden hebben opgelet, althans zich niet alleen met de voortplanting hebben bezig gehouden, zouden ze bovenstaande moeten herkennen want het is echt geen hogere raketkunde om te snappen.
Ja en dat is hetzelfde met de griep vaccinaties. Men wil om een of andere reden maar niet toegeven en of snappen dat virussen niet in sequentie ontstaan. We zeggen ook niet de Delta variant van de griep bijvoorbeeld. Er zijn dominante varianten sure maar die komen en gaan met golven alleen wat we niet weten is welke variant volgend jaar de kop op gaat steken dat is modellen werk de ene keer zit je juist de andere keer sla je de plank mis. Net zoals weermodellen.

Daarnaast zijn de Alpha en Delta van het type Variant of Concern (VOC) en zijn vaccins minder effectief er tegen dan bijvoorbeeld een variant van het type Variant of Interest (VOI) . Dus we gaan straks verkopen aan de bevolking dat we een booster geven om een variant die hoogst waarschijnlijk al uitgeblust is tegen die tijd of in uitzonderlijk geval nog dominant is maar een booster toch niet veel effect heeft vergeleken bij reguliere besmetting.

Hier een prachtig statement van uit de CDC
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus.

En ondertussen geven we hier in Nederland groene vinkjes weg gebaseerd op vaccinatie en beschouwen vaccineerde als minder hoog risico terwijl de wetenschappelijke data klaarblijkelijk zegt of je nu gevacineerd bent of niet die Delta heb je pech bij je bent hoe dan ook een risico en voor nieuwe varianten weten we het simpel weg niet.

Om nog maar even te vergeten sinds dat gevacineerde dus ook minder zullen testen de uitschieters bij de niet gevacineerde zullen ontstaan omdat die groep groter is die de test aflegt niet omdat ze besmettelijker zijn. Gevolg de vacinneerde denken onterecht dat ze veiliger zijn nemen meer risico's die uitschieters worden niet geregistreerd maar een ongevacineerde die in een van hun clusters had wordt wel aangewezen als de potentieel veroorzaker.

Als je geen gelijkwaardige test gegevens hebt tussen bepaalde groepen dan kun je nooit wetenschapelijk aantonen dat de ene groep meer of minder risico vormt. Of simpeler gezegd als ik 6 appels (3 rood 3 groen) heb en 6 bananen maar de rode appels uitsluit van enig resultaat dan op papier zijn er meer bananen.


We zitten in een paniek modus waarbij als het woord variant langskomt we allemaal meteen weer noodplan opstarten terwijl als je kijkt naar breder vlak mensen met griep verschijnselen (klinisch dus) in plaats te concentreren op een ABC variant je over de gehele linie dalingen ziet. En als SARS-CoV-2 dus griep achtige verschijnselen bezorgd dan waarom zegt de grafiek dat we onder de drempel waarde van een *milde* epidemie al geruime tijd zitten gebaseerd op indicaties van huisartsen meldingen? Je weet wel de eerste lijns bij medische zaken waar het gros dus van meldingen langs hoort te gaan.
hxxps://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/IAZ-incidentie%20wk31%2020_21_0.jpg

Ziet iemand in enige actuele IC grafiek een huidige dreiging opkomen of net geweest?
hxxps://experience.arcgis.com/experience/e58fd5e1779b4cdd9d81e44b9b1032d0

Mensen liegen, mensen kunnen fouten maken maar als je pure data bekijkt en al die data niet overeenkomt met wat er gezegd wordt in de reguliere media dan mag je toch wel even achter de oren krabben van waar zijn alle maatregelen exact nu op gebaseerd want klaarblijkelijk niet op de data van de modellen.

Zit hier een verborgen agenda achter? Nee geloof geen barst van. Zit hier onkunde, inschattingsfouten achter en durft men niet toe te geven dat ze verkeerde data interpretatie hebben gemaakt naar de algemene bevolking en het beter is om de massa hysterie langzamer af te bouwen dan eigenlijk nodig is om eigen hachjes te redden? Oh ja absoluut.

En de Big Pharma die lacht zich ondertussen rot en profiteert hier als enige echt van. Dus wil je mee lachen? Koop aandelen in een van de grote Pharma's Het beschermt je niet tegen Corona maar je profiteert er atleast wel van ;)

Twee dingen scheiden:
1. Voorkomen van ersntig ziek worden: dat doen de huidige covid-19 vaccines. Besmet raken en licht ziek worden (niet in IC op beademing, al zullen er altijd uitzonderingen kunnen voorkomen).
2. Besmettelijkheid tegen gaan: daar zijn de vaccins minder goed in. Al zijn er onderzoeken die claimen dat besmettelijkheid wel kleiner is (vanuit het principe: er wordt, bijvoorbeeld in de neus, minder virus gevonden bij volledig gevaccineerden).

Veel onderzoeken, maar soms ook alleen nog maar op pre-print servers. SARS-CoV-2 is nog “nieuw”. Wetenschappelijk onderzoek duurt soms lang al is het alleen maar omdat je mensen over langere periode moet volgen.
18-08-2021, 09:34 door Anoniem
Door Toje Fos:
Door Anoniem: Het meest verontrustend vind ik wel de voortgezette tweedeling in de maatschappij met aanwijzen van schuldigen - de ongevaccineerden, die tweemaal geprikte bekende Nederlanders aansteken. Voorbeeld Willeke Alberti. Wil je je voor zulke karretjes laten spannen? Hier zijn ook reactanten voor te porren. Ga snel je booster prikjes scoren; maar verder leven en laten leven. Alstublieft terug naar normaal en niet dit NSB-gedrag naar de nieuwe onderklasse. Sommigen bestempelden hen zelfs tot potentiële terrorist. De elitaire globalist achter de p(l)andemie lacht zich ondertussen de b*llen zowat uit de broek. Men maakt elkaar onderling wel af.
multi anoniem

Dit zijn erg kwalijke suggesties die voornamelijk bedoeld lijken om de aandacht af te leiden van de feiten:

- er is een pandemie gaande;
- vaccinatie is een van de weinige dingen die echt helpen (behalve bij mensen waarbij vaccins niet werken, die zijn zwaar de klos en kunnen vaak niet anders dan langdurig in quarantaine gaan om besmetting met potentieel dodelijke afloop te voorkomen);
- als COVID-19 niet snel de wereld uit wordt geholpen doordat iedereen zich laat vaccineren dan is het einde nog lang niet in zicht (o.a. door mogelijke nieuwe mutaties).

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
Beste Toje,

Jij geeft een erg versimpelde en incomplete opsomming. Covid gaat niet verdwijnen, de specialisten geven al lang aan dat het niet meer zal verdwijnen. Het is anders dan Polio (wat niet/weinig muteert), ondermeer omdat er een dierlijke buffer is (vogels, vee, huisdieren). Zie bv https://www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2021/02/we-zullen-waarschijnlijk-voorgoed-met-covid-19-moeten-leven
Daarnaast krijg je nooit de hele wereld gevaccineerd: laten we er eerst eens voor zorgen dat iedereen in de wereld voldoende te eten heeft: waarom zou iemand die van de honger om komt geinteresseerd zijn in een injectie? Nooit van de piramide van Maslov gehoord? https://nl.wikipedia.org/wiki/Piramide_van_Maslow

En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.
Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden: zeker jonge gevaccineerden houden zich aan geen enkele regel, onder het mom van "ik ben toch gevaccineerd?". En dat terwijl jouw RIVM al expliciet aangeeft dat de vaccins ergens tussen 60 en 90% effectief zijn!

#denkna
18-08-2021, 09:57 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 18-08-2021, 09:58
Door Anoniem:
Door Toje Fos:
Door Anoniem: Het meest verontrustend vind ik wel de voortgezette tweedeling in de maatschappij met aanwijzen van schuldigen - de ongevaccineerden, die tweemaal geprikte bekende Nederlanders aansteken. Voorbeeld Willeke Alberti. Wil je je voor zulke karretjes laten spannen? Hier zijn ook reactanten voor te porren. Ga snel je booster prikjes scoren; maar verder leven en laten leven. Alstublieft terug naar normaal en niet dit NSB-gedrag naar de nieuwe onderklasse. Sommigen bestempelden hen zelfs tot potentiële terrorist. De elitaire globalist achter de p(l)andemie lacht zich ondertussen de b*llen zowat uit de broek. Men maakt elkaar onderling wel af.
multi anoniem

Dit zijn erg kwalijke suggesties die voornamelijk bedoeld lijken om de aandacht af te leiden van de feiten:

- er is een pandemie gaande;
- vaccinatie is een van de weinige dingen die echt helpen (behalve bij mensen waarbij vaccins niet werken, die zijn zwaar de klos en kunnen vaak niet anders dan langdurig in quarantaine gaan om besmetting met potentieel dodelijke afloop te voorkomen);
- als COVID-19 niet snel de wereld uit wordt geholpen doordat iedereen zich laat vaccineren dan is het einde nog lang niet in zicht (o.a. door mogelijke nieuwe mutaties).

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
Beste Toje,

Jij geeft een erg versimpelde en incomplete opsomming. Covid gaat niet verdwijnen, de specialisten geven al lang aan dat het niet meer zal verdwijnen. Het is anders dan Polio (wat niet/weinig muteert), ondermeer omdat er een dierlijke buffer is (vogels, vee, huisdieren). Zie bv https://www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2021/02/we-zullen-waarschijnlijk-voorgoed-met-covid-19-moeten-leven
Daarnaast krijg je nooit de hele wereld gevaccineerd: laten we er eerst eens voor zorgen dat iedereen in de wereld voldoende te eten heeft: waarom zou iemand die van de honger om komt geinteresseerd zijn in een injectie? Nooit van de piramide van Maslov gehoord? https://nl.wikipedia.org/wiki/Piramide_van_Maslow

Ja, die ken ik en daarom is ontwikkelingshulp hierbij nodig.

Door Anoniem: En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.
Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden: zeker jonge gevaccineerden houden zich aan geen enkele regel, onder het mom van "ik ben toch gevaccineerd?". En dat terwijl jouw RIVM al expliciet aangeeft dat de vaccins ergens tussen 60 en 90% effectief zijn!

#denkna

Dat soort lekenpraat en "mijn opa rookte als een ketter en is 100 geworden" drogredenen staan een efficiënte aanpak in de weg en leiden tot een totale ontsporing van deze pandemie. Wat jij moet doen is gewoon luisteren naar deskundigen die er verstand van hebben. Niet zelf informatie (verkeerd) gaan interpreteren en op lekenpraat afgaan. Als je in een auto of vliegtuig stapt dan ga je toch ook niet zo te werk? Op internet gaan zoeken naar hoe onveilig die rijdende of vliegende dingen toch wel niet zijn en hoe de mainstream media erin staan? Nee, dan vertrouw je gewoon op de deskundigheid van degenen die die dingen bedacht en gemaakt hebben. Bij coronavaccins en de aanpak van de pandemie is het echt niet anders.

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
18-08-2021, 10:02 door Anoniem
Door Anoniem: Het mrna synthetisch vaccin zal na de uitwerking van de 2e vaccinatie
voortaan ieder jaar een update krijgen (geen booster) elk jaar een update van
het synthetisch vaccine de mrna prik,wellicht verplicht tegen de verschillende corona varianten.

Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

The Matrix

Kortom, niet anders als dat we al hebben met de griepprik. Geen probleem dus. MAAR... wat heeft dit met IT security te maken???
18-08-2021, 10:20 door [Account Verwijderd]
Door Anoniem:
Door Anoniem: ... [/quote[ Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

Kortom, niet anders als dat we al hebben met de griepprik. Geen probleem dus. MAAR... wat heeft dit met IT security te maken???

Er zit geen IT in security.nl domeinnaam.
18-08-2021, 10:29 door Anoniem
...

Door Anoniem: En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.
Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden: zeker jonge gevaccineerden houden zich aan geen enkele regel, onder het mom van "ik ben toch gevaccineerd?". En dat terwijl jouw RIVM al expliciet aangeeft dat de vaccins ergens tussen 60 en 90% effectief zijn!

#denkna

Dat soort lekenpraat en "mijn opa rookte als een ketter en is 100 geworden" drogredenen staan een efficiënte aanpak in de weg en leiden tot een totale ontsporing van deze pandemie.
Nee, niet verdraaien: het punt is dat jouw RIVM zelf aangeeft dat de vaccinaties geen volledige bescherming bieden. Ze geven aan 60-90%!. En het voorbeeld is een voorbeeld, dat het dus ook werkelijk voor komt,
Wat jij moet doen is gewoon luisteren naar deskundigen die er verstand van hebben. Niet zelf informatie (verkeerd) gaan interpreteren en op lekenpraat afgaan.
Ik moet niets, behalve ademen. Welke autoriteit heb/ben je dat je anderen kan zeggen wat die moeten?
Als je in een auto of vliegtuig stapt dan ga je toch ook niet zo te werk? Op internet gaan zoeken naar hoe onveilig die rijdende of vliegende dingen toch wel niet zijn en hoe de mainstream media erin staan? Nee, dan vertrouw je gewoon op de deskundigheid van degenen die die dingen bedacht en gemaakt hebben.
Je bedoeld wat het RIVM schrijft? Dus ik moet geloven dat de vaccins maar voor 60-90% effectief zijn? Dat neem ik direct van het RIVM aan!
Bij coronavaccins en de aanpak van de pandemie is het echt niet anders.

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
#denkjijalna?
18-08-2021, 10:35 door Anoniem
Solitair leven als een oester is erg. Leven in een door sommige medici en farmaceutische industrie veroorzaakt hellhole. Ik weet niet wat erger is. Nergens meer vragen bij mogen stellen. Geen keuzes meer dan de toegelaten keuzen. Leuker kun je het niet maken. Mag ik bedanken en niet meedoen met deze hoax? Dag Herme R, pro-vaxx activist. Ga maar luisteren naar je Rachmaninov. Deden concentratiekamp artsen ook destijds.
18-08-2021, 10:57 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem:
Door Anoniem:
Door Anoniem: Ik ben geen voorstander van het mRNA vaccin of een vectorvaccin, omdat ze slechts antistoffen tegen één specifiek eiwit maken.Maar voor ouderen en zwakkeren geeft het wel ondersteuning in het tegengaan van ziekte.

Maar wat je nu met dit statement wilt? Het mRNA is syntetisch, so what? Het doel is een afweer creeren tegen een specifiek eiwit, en daar lijkt het te werken.
Wat is je verhaal achter de "update"? Enige link naar meer achtergrond? Zoals het er nu staat is het een wilde kreet...

En nee, ik ben niet gevaccineerd.

#denkna
Sleutelwoord in dezen is ADE oftewel Antibody-dependent enhancement. Door het natuurlijke immuunsysteem te boosten tegen een specifiek eiwit veranderd in feite het eigen immuunsysteem een beetje waardoor het iedere keer weer getriggerd moet worden tegen nieuwe varianten van hetzelfde eiwit terwijl, normaliter, het immuunsysteem door de B en T cellen dit zelf regeld maar als nadeel heeft dat mensen er ernstig ziek bij kunnen worden of dat het immuunsysteem zichzelf ook tegen het lichaam kan keren d.m.v. een cytokinestorm. Hierdoor zijn veel kwetsbaren op de IC terecht gekomen omdat hun immuunsysteem in feite niet stopte met aanvallen van het virus eiwit.
Het grote gevaar van immuniseren tegen een specifiek eiwit is dat dit het immuunsysteem verzwakt tegen andere virussen zoals Denque, RSV en de mazzelen, om een paar voorbeelden te noemen. Je ziet nu al een spike in het optreden van het RSV virus bij baby's, doorgegeven door hun ouders die daar zelf immuun voor zijn. Daarom wordt een booster, 3e prik, in Israel al verplicht gesteld omdat daar momenteel de ziekenhuizen volstromen met volledig gevaccineerden die niet bestand zijn tegen de Delta variant.
Saiilant detail is dat de reeds ingekochte vaccins allen nog op de Alpha variant zijn gebaseerd en in feite nuteloos tegen de Delta, of whatever variant er nog gaat komen, is.
Helaas door de opgebouwde afhankelijkheid zullen mensen, die gevaccineerd zijn, geen keuze meer hebben om te stoppen omdat hun immuunsysteem weinig zelf tegen nieuwe varianten kan doen en ze alsnog zeer ernstig ziek kunnen worden of wellicht zelfs dood kunnen gaan.
Als mensen een beetje beter bij biologie zouden hebben opgelet, althans zich niet alleen met de voortplanting hebben bezig gehouden, zouden ze bovenstaande moeten herkennen want het is echt geen hogere raketkunde om te snappen.
Ja en dat is hetzelfde met de griep vaccinaties. Men wil om een of andere reden maar niet toegeven en of snappen dat virussen niet in sequentie ontstaan. We zeggen ook niet de Delta variant van de griep bijvoorbeeld. Er zijn dominante varianten sure maar die komen en gaan met golven alleen wat we niet weten is welke variant volgend jaar de kop op gaat steken dat is modellen werk de ene keer zit je juist de andere keer sla je de plank mis. Net zoals weermodellen.

Daarnaast zijn de Alpha en Delta van het type Variant of Concern (VOC) en zijn vaccins minder effectief er tegen dan bijvoorbeeld een variant van het type Variant of Interest (VOI) . Dus we gaan straks verkopen aan de bevolking dat we een booster geven om een variant die hoogst waarschijnlijk al uitgeblust is tegen die tijd of in uitzonderlijk geval nog dominant is maar een booster toch niet veel effect heeft vergeleken bij reguliere besmetting.

Hier een prachtig statement van uit de CDC
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus.

En ondertussen geven we hier in Nederland groene vinkjes weg gebaseerd op vaccinatie en beschouwen vaccineerde als minder hoog risico terwijl de wetenschappelijke data klaarblijkelijk zegt of je nu gevacineerd bent of niet die Delta heb je pech bij je bent hoe dan ook een risico en voor nieuwe varianten weten we het simpel weg niet.

Om nog maar even te vergeten sinds dat gevacineerde dus ook minder zullen testen de uitschieters bij de niet gevacineerde zullen ontstaan omdat die groep groter is die de test aflegt niet omdat ze besmettelijker zijn. Gevolg de vacinneerde denken onterecht dat ze veiliger zijn nemen meer risico's die uitschieters worden niet geregistreerd maar een ongevacineerde die in een van hun clusters had wordt wel aangewezen als de potentieel veroorzaker.

Als je geen gelijkwaardige test gegevens hebt tussen bepaalde groepen dan kun je nooit wetenschapelijk aantonen dat de ene groep meer of minder risico vormt. Of simpeler gezegd als ik 6 appels (3 rood 3 groen) heb en 6 bananen maar de rode appels uitsluit van enig resultaat dan op papier zijn er meer bananen.


We zitten in een paniek modus waarbij als het woord variant langskomt we allemaal meteen weer noodplan opstarten terwijl als je kijkt naar breder vlak mensen met griep verschijnselen (klinisch dus) in plaats te concentreren op een ABC variant je over de gehele linie dalingen ziet. En als SARS-CoV-2 dus griep achtige verschijnselen bezorgd dan waarom zegt de grafiek dat we onder de drempel waarde van een *milde* epidemie al geruime tijd zitten gebaseerd op indicaties van huisartsen meldingen? Je weet wel de eerste lijns bij medische zaken waar het gros dus van meldingen langs hoort te gaan.
hxxps://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/IAZ-incidentie%20wk31%2020_21_0.jpg

Ziet iemand in enige actuele IC grafiek een huidige dreiging opkomen of net geweest?
hxxps://experience.arcgis.com/experience/e58fd5e1779b4cdd9d81e44b9b1032d0

Mensen liegen, mensen kunnen fouten maken maar als je pure data bekijkt en al die data niet overeenkomt met wat er gezegd wordt in de reguliere media dan mag je toch wel even achter de oren krabben van waar zijn alle maatregelen exact nu op gebaseerd want klaarblijkelijk niet op de data van de modellen.

Zit hier een verborgen agenda achter? Nee geloof geen barst van. Zit hier onkunde, inschattingsfouten achter en durft men niet toe te geven dat ze verkeerde data interpretatie hebben gemaakt naar de algemene bevolking en het beter is om de massa hysterie langzamer af te bouwen dan eigenlijk nodig is om eigen hachjes te redden? Oh ja absoluut.

En de Big Pharma die lacht zich ondertussen rot en profiteert hier als enige echt van. Dus wil je mee lachen? Koop aandelen in een van de grote Pharma's Het beschermt je niet tegen Corona maar je profiteert er atleast wel van ;)

Twee dingen scheiden:
1. Voorkomen van ersntig ziek worden: dat doen de huidige covid-19 vaccines. Besmet raken en licht ziek worden (niet in IC op beademing, al zullen er altijd uitzonderingen kunnen voorkomen).
2. Besmettelijkheid tegen gaan: daar zijn de vaccins minder goed in. Al zijn er onderzoeken die claimen dat besmettelijkheid wel kleiner is (vanuit het principe: er wordt, bijvoorbeeld in de neus, minder virus gevonden bij volledig gevaccineerden).

Veel onderzoeken, maar soms ook alleen nog maar op pre-print servers. SARS-CoV-2 is nog “nieuw”. Wetenschappelijk onderzoek duurt soms lang al is het alleen maar omdat je mensen over langere periode moet volgen.
Klopt als we het hebben over voornamelijke 40+ of mensen met een zwakkere gezondheid of al andere lichaamelijke klachten. (ofwel risico groepen)

Maar het zou zo fijn zijn als vanaf begin men gewoon eerlijk was over de situatie. We wisten moment dat het een pandemie werdt gekeken naar de geschiedenis al dat we nooit meer van SARS-CoV-2 af zouden komen. Het idee dat je een vaccin neemt voor een ander als hoofd motivatie is misleidend. Niet omdat het niet nobel uitgangspunt is of een motivatie maar omdat je zoals je het zelf stelt je *eigen* lichaam inderdaad voorbereid om te dealen met ziekte verschijnselen in de hoop er zonder te veel schade en herstel traject vanaf te komen.

En op die wijze ontlast je de rest van het zorgstelsel en de gemeenschap als bijproduct maar qua besmettelijkheid dat is een ander verhaal en zolang we koppig blijven vasthouden aan dat gevacineerde minder risico vormen vergeleken met niet gevaccineerde op besmettingsniveau (terwijl de data tot nu toe meer en deels anders toont) en meer priveleges geven gebaseerd op een rooskleurige wolk zijn we bezig met onszelf saboteren als land maar ook kwetsbaren langdurig vals gevoel van veiligheid geven met mogelijk meer doden als gevolgen.

De realiteit is zolang de gehele wereldbevolking niet een aanzienlijke afweer heeft opgebouwd blijft dit virus hangen als een aandachtspunt. Je kan wel je eigen bevolking lekker hoog afweer denken te geven en dan er klaar mee te zijn maar als er in de landen waar er bijna geen afweer is honderden als niet duizenden andere mutaties ontstaan sooner or later komt er eentje onze kant op en en kan je weer een booster geven tot moment komt dat men moet toegeven dat het dweilen met de kraan open is. Leuk voor de BigPharma natuurlijk want elke extra type booster is een extra type contract dat ze kunnen verkopen maar denk niet dat wij rest van de bevolking zitten te wachten op een maandelijkse vaccin cocktail omdat er weer een variant bijgeslopen is.

We moeten niet de Corona groep gaan bagataliseren het is door de geschiedenis heen een van de meest recente gevaarlijke virusgroepen die we hebben. Maar stap uit die paniek modus en durf gewoon eerlijk te zeggen of je nu wel of niet gevaccineerd bent (preferentie naar vaccinatie) je bent nog lang niet veilig dat kost wereldwijde coördinatie en veel tijd en een stuk minder egoisme als rijke landen En ja dat is niet het verhaal dat men wil horen maar helaas voor ons allen daar geeft dat virus niks om of jij wel of niet een groen vinkje hebt.
18-08-2021, 11:02 door Anoniem
Door Toje Fos:
Door Anoniem:
Door Anoniem: ... [/quote[ Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

Kortom, niet anders als dat we al hebben met de griepprik. Geen probleem dus. MAAR... wat heeft dit met IT security te maken???

Er zit geen IT in security.nl domeinnaam.

Een nieuwe sectie 'Biohazards and medical safety issues', op het Security.NL forum, zou dan wel op zijn plaats zijn, gezien de enorm toegenomen belangstelling voor die twee specialistische vakgebieden over de afgelopen 1,5 jaar.

Alleen dat mag het moderatie tem van Security.NL ook wel een geneeskundige en een bio-informaticus in hun team op te nemen, in een poging om het kaf van het koren te kunnen scheiden.
18-08-2021, 11:10 door Anoniem
En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.

Vaccinaties beschermen tegen ziekenhuisopname en de dood. Dat doen ze goed https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/ziekenhuis-opnames

Hier wat data van het BNT162b2 vaccin

Doden onder jongeren (16-44 jaar)

Ongevaccineerden: 36
Gevaccineerden: 0

Ziekenhuis opname onder jongeren (16-44 jaar)

Ongevaccineerden: 2043
Gevaccineerden: 33

Besmettingen onder jongeren (16-44 jaar)

Ongevaccineerden: 8461
Gevaccineerden: 1801

bron: tabel 2 in https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00947-8/fulltext
18-08-2021, 11:14 door Anoniem
Door Anoniem:
...

Door Anoniem: En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.
Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden: zeker jonge gevaccineerden houden zich aan geen enkele regel, onder het mom van "ik ben toch gevaccineerd?". En dat terwijl jouw RIVM al expliciet aangeeft dat de vaccins ergens tussen 60 en 90% effectief zijn!

#denkna

Dat soort lekenpraat en "mijn opa rookte als een ketter en is 100 geworden" drogredenen staan een efficiënte aanpak in de weg en leiden tot een totale ontsporing van deze pandemie.
Nee, niet verdraaien: het punt is dat jouw RIVM zelf aangeeft dat de vaccinaties geen volledige bescherming bieden. Ze geven aan 60-90%!. En het voorbeeld is een voorbeeld, dat het dus ook werkelijk voor komt,
Wat jij moet doen is gewoon luisteren naar deskundigen die er verstand van hebben. Niet zelf informatie (verkeerd) gaan interpreteren en op lekenpraat afgaan.
Ik moet niets, behalve ademen. Welke autoriteit heb/ben je dat je anderen kan zeggen wat die moeten?
Als je in een auto of vliegtuig stapt dan ga je toch ook niet zo te werk? Op internet gaan zoeken naar hoe onveilig die rijdende of vliegende dingen toch wel niet zijn en hoe de mainstream media erin staan? Nee, dan vertrouw je gewoon op de deskundigheid van degenen die die dingen bedacht en gemaakt hebben.
Je bedoeld wat het RIVM schrijft? Dus ik moet geloven dat de vaccins maar voor 60-90% effectief zijn? Dat neem ik direct van het RIVM aan!
Bij coronavaccins en de aanpak van de pandemie is het echt niet anders.

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
#denkjijalna?
Jij hebt er anders zelf ook moeite mee om na te denken. Wanneer het voor 60 tot 90% effectief is, kunnen maar 10 tot 40 mensen per honderd besmet raken. En bovendien wordt gesteld, dat bij de gevaccineerden die besmet raken, de verschijnselen minder heftig zijn. Gevolg is, dat de ziekenhuizen minder belast worden, zodat de "normale" patienten weer geholpen kunnen worden en de Covid-19 patienten die wel komen ook een kans maken. Uitroeien van Covid-19 had misschien gelukt, wanneer in de eerste weken van bekendwording er een wereldwijde lockdown geweest was en de echte bron van besmetting vastgesteld was. Indien dat een bepaalde groep dieren was geweest, zou die opgeruimd kunnen worden. Maar dat ging niet, kon niet, mocht niet, whatever. Dus we moeten er mee leven net als met griep. Bij griep zit ook een aantal corona-type virussen en we kunnen ieder jaar een griepprik krijgen. Daar zal Covid-19 met zijn afstammelingen bijkomen en we moeten er het beste van maken. Uiteindelijk zijn wij als mensen toch al bezig om onszelf uit de natuur te verwijderen met alles wat wij de natuur aandoen.
18-08-2021, 11:32 door [Account Verwijderd]
Door Anoniem:
...

Door Anoniem: En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen: net begin deze week weer van een collega (jong, volledig gevaccineerd) die besmet is, door een ander die ook volledig gevaccineerd is.
Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden: zeker jonge gevaccineerden houden zich aan geen enkele regel, onder het mom van "ik ben toch gevaccineerd?". En dat terwijl jouw RIVM al expliciet aangeeft dat de vaccins ergens tussen 60 en 90% effectief zijn!

#denkna

Dat soort lekenpraat en "mijn opa rookte als een ketter en is 100 geworden" drogredenen staan een efficiënte aanpak in de weg en leiden tot een totale ontsporing van deze pandemie.
Nee, niet verdraaien: het punt is dat jouw RIVM zelf aangeeft dat de vaccinaties geen volledige bescherming bieden. Ze geven aan 60-90%!. En het voorbeeld is een voorbeeld, dat het dus ook werkelijk voor komt,...

Nee, jouw lekenpraat/lekeninterpretatie is "En vaccinaties blijken gewoon onvoldoende te helpen" en "Ik durf te stellen dat gevaccineerden nu meer besmettingen veroorzaken dan ongevaccineerden" en dat is gewoon klinkklare onzin (en RIVM schrijft dat helemaal niet). Dat vaccins niet 100% effectief zijn is oud nieuws. Dat neemt niet weg dat je elke procent moet aangrijpen die je aangeboden wordt om deze pandemie een halt toe te roepen!

https://www.rivm.nl
#benjijalgevaccineerd?
#denktocheensnaman!
18-08-2021, 11:34 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 18-08-2021, 11:46
[Verwijderd door moderator]
18-08-2021, 11:39 door Anoniem
Door Anoniem: Leven in een door sommige medici en farmaceutische industrie veroorzaakt hellhole.
Vergelijk het eens met de hellhole waarin we zouden leven als infectieziekten zouden huishouden zoals ze deden voor we dingen als vaccins en antibiotica hadden.

Ik heb een paar jaar geleden, nog ruim voor de pandemie, een longontsteking gehad. Dat was even heel heftig, zo heftig dat ik me kan voorstellen dat ik het zonder antibiotica niet overleefd zou hebben, maar die werkten wonderbaarlijk goed en ik herstelde volledig. Ik raakte later op een bankje in een park in gesprek met iemand die ook een longonsteking had gehad maar bij wie de antibiotica niet aan hadden geslagen. Hij had het kantjeboord overleefd, en zijn longen waren zo beschadigd dat hij bijna niets meer kon: bij de geringste inspanning had hij zuurstofgebrek, en het vooruitzicht was dat dat niet meer zou verbeteren.

Dit is maar een anecdote natuurlijk, maar veel infectieziekten zijn echt heftig. Wat me aan veel antivaxers, coronasceptici etc. opvalt is dat ze redeneren alsof het effect van allerlei maatregelen niet bestaat en dat het ontbreken van ernstige infectieziekten zoals we dat gewend zijn is hoe ons leven er zonder die maatregelen uit zou zien. Daar klopt alleen niets van, zonder die maatregelen zouden infectieziekten heftig huishouden, en juist dat zou een hellhole zijn.

Beperkingen kosten je niet alleen maar vrijheid, er zijn ook beperkingen die per saldo vrijheid opleveren. Een doodsimpel voorbeeld is rechts houden in het verkeer, en bij gescheiden rijrichtingen geen spookrijder zijn. Je hebt nu niet de vrijheid om te rijden waar het jou uitkomt, maar die beperking levert je wel op dat het risico op frontale botsingen maar heel klein is. Daardoor kan je veel sneller op je bestemming komen dan wanneer je daar wel voortdurend rekening mee zou moeten houden. Je zou namelijk bij een beetje drukte al geen vaart kunnen maken, en veel vaker dan nu vast komen te zitten in de chaos van verkeer dat willekeurig door elkaar rijdt. Je krijgt duidelijk meer vrijheid terug dan je inlevert door rechts te houden.

En dat geldt voor veel dingen. Kennelijk is dat erg moeilijk om te bevatten voor sommigen.
18-08-2021, 11:41 door Anoniem
Door Toje Fos:
Door Anoniem:
Door Anoniem: ... [/quote[ Je word dan als burger onderdeel van het jaarlijkse mrna update protocol :-)

Kortom, niet anders als dat we al hebben met de griepprik. Geen probleem dus. MAAR... wat heeft dit met IT security te maken???

Er zit geen IT in security.nl domeinnaam.

jawel hoor..
security.nl !

Aangezien je dat feit ook al over het hoofd ziet, luister ik liever Direct naar de expert ipv jou als doorgeefluik!
18-08-2021, 12:00 door Spiff has left the building
Door Anoniem, 10:02 uur:
[...]... wat heeft dit met IT security te maken???
Door Toje Fos, 10:20 uur:
Er zit geen IT in security.nl domeinnaam.
"Over Security.NL" beschrijft het doelgebied als "nieuws en achtergronden op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en gegevensbescherming." Dat lijkt me vrij duidelijk afgebakend.
Forum-categorie /dev/null geeft wellicht wat meer ruimte. Niettemin wijken veel threads volgens mij zó ver af van Security.NL's omschreven doelgebied, dat ik me afvraag waarom die ruimte daartoe geboden wordt. Omdat het te moeilijk is om voor /dev/null een grens te trekken tussen wat nog wel past en wat niet, en schiften domweg te veel tijd en energie zou kosten, of omdat het bieden van die ruimte een niet nader omschreven doel (geworden) is?
18-08-2021, 12:04 door Anoniem
Door Anoniem:
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
hxxps://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/IAZ-incidentie%20wk31%2020_21_0.jpg
hxxps://experience.arcgis.com/experience/e58fd5e1779b4cdd9d81e44b9b1032d0
Eh, is er een reden waarom we die websites NIET zouden moeten bezoeken? Verspreiden ze malware of zo? Als je bedoeling is dat we ze wel bezoeken:
• verander https dan niet in hxxps;
• zet er url-tags omheen zodat het hyperlinks worden en ze gevolgd kunnen worden door erop te klikken.
18-08-2021, 12:07 door Anoniem
Door Anoniem:
Jij hebt er anders zelf ook moeite mee om na te denken. Wanneer het voor 60 tot 90% effectief is, kunnen maar 10 tot 40 mensen per honderd besmet raken.
Klopt helemaal. Er staat ook nergens dat je je niet moet vaccineren. Maar wat ik wel zie is dat ondanks deze gegevens "de ongevaccineerden" door sommigen als de bron van alle kwaad gepositioneerd worden. En dat is niet zo: we zitten met een pandemie, en we krijgen het virus er niet meer onder, ook niet met 10 vaccinaties.
En bovendien wordt gesteld, dat bij de gevaccineerden die besmet raken, de verschijnselen minder heftig zijn. Gevolg is, dat de ziekenhuizen minder belast worden, zodat de "normale" patienten weer geholpen kunnen worden en de Covid-19 patienten die wel komen ook een kans maken.
Klopt ook helemaal, dat wordt ook nergens ontkent als ik het zo lees

Uitroeien van Covid-19 had misschien gelukt, wanneer in de eerste weken van bekendwording er een wereldwijde lockdown geweest was en de echte bron van besmetting vastgesteld was. Indien dat een bepaalde groep dieren was geweest, zou die opgeruimd kunnen worden. Maar dat ging niet, kon niet, mocht niet, whatever. Dus we moeten er mee leven net als met griep. Bij griep zit ook een aantal corona-type virussen en we kunnen ieder jaar een griepprik krijgen. Daar zal Covid-19 met zijn afstammelingen bijkomen en we moeten er het beste van maken. Uiteindelijk zijn wij als mensen toch al bezig om onszelf uit de natuur te verwijderen met alles wat wij de natuur aandoen.
En weer correct.

Het enige wat ik in de originele post lees is dat het niet de ongevaccineerden zijn die alleen de schuld hebben: er is iets gebeurd, men wist niet hoe te reageren want het was nieuw, en of we nu iedereen of niemand hadden gevaccineerd, het virus blijft.
18-08-2021, 12:29 door Anoniem
Door Spiff:
Door Anoniem, 10:02 uur:
[...]... wat heeft dit met IT security te maken???
Door Toje Fos, 10:20 uur:
Er zit geen IT in security.nl domeinnaam.
"Over Security.NL" beschrijft het doelgebied als "nieuws en achtergronden op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en gegevensbescherming." Dat lijkt me vrij duidelijk afgebakend.
Forum-categorie /dev/null geeft wellicht wat meer ruimte. Niettemin wijken veel threads volgens mij zó ver af van Security.NL's omschreven doelgebied, dat ik me afvraag waarom die ruimte daartoe geboden wordt. Omdat het te moeilijk is om voor /dev/null een grens te trekken tussen wat nog wel past en wat niet, en schiften domweg te veel tijd en energie zou kosten, of omdat het bieden van die ruimte een niet nader omschreven doel (geworden) is?
En dat is waarom ik ook kies om altijd hier anoniem te posten. Die wijze bepaald de actieve moderator of iets wel of niet aan de huisregels voldoet. Als Security.nl een los beleid heeft over de onderwerp keuze dan komt de comment door en zo niet wel dan niet.

Er zijn plethora aan reacties van mij niet doorgekomen omdat ze waarschijnlijk te kritisch waren gericht naar een specifieke poster waar ik te sarcastisch of aanvallend ongefundeerde beweringen klein maakte (ga geen namen noemen) En dat is prima dat is de keuze van de actieve autoriteit in dit geval een moderator en voor mij mischien 5 minuten verloren tijd per reactie die niet doorkomt.

Maar atleast krijg je geen discussie of wel of iets door de beugel kan in tegenstelling tot wat er bij geregistreerde gebruikers ongefilterd soms wordt verspreidt en achteraf men weer politie agentje mag spelen terwijl het ondertussen lekker aan het escaleren is.

Dus tja als een onderwerp door een anoniem gebruiker er doorkomt dan is security.nl blijkbaar van mening dat het of toegevoegde waarde heeft in de categorie of is het hun tijd niet waard om te modereren.

Misschien een keer idee aan security.nl om daar een poll op te maken om te peilen of de meerderheid zich stoort aan de afwijkende onderwerpen. En anders gewoon de meest effectieve techniek toepassen. Negeer het.
18-08-2021, 12:50 door Anoniem
Door Anoniem: Ga maar luisteren naar je Rachmaninov. Deden concentratiekamp artsen ook destijds.

Sergej Rachmaninov (1873-1943) was een Russisch-Amerikaanse pianist en componist. Hoewel de familiebezittingen van Rachmaninov na zijn vlucht uit Rusland in 1917 door de communisten werden geconfisqueerd, zou Rachmaninov de oorlogsinspanningen van Rusland tegen Nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog steunen. Hij doneerde de baten van zijn concerten ten bate van het Rode Leger. Als overlevende van de Spaanse griep wist hij prioriteiten te stellen.
18-08-2021, 13:16 door Anoniem
Men moet dus dagwerk hebben aan het weghouden van kritisch geluid aangaande vaccinaties. Alles wordt daarbij uit de kast gehaald. Tot karaktermoord op reactanten toe
We leven al wat dit aangaat in totalitaire tijden.
Gecontroleerde oppositie mengt desgevraagd conspiratieve onzin bij over platte aarde, reptielwezens e.d. en tegenstanders van het verhaal, waar niet van afgeweken kan worden, zijn rijp voor..... en vul maar in. De massa gaat erin mee. De toon is gezet. Missie voltooid voor de goebelliaanse pro-vaxx-aanvoerders.
multi anoniem
18-08-2021, 13:19 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem:
hxxps://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html
hxxps://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/IAZ-incidentie%20wk31%2020_21_0.jpg
hxxps://experience.arcgis.com/experience/e58fd5e1779b4cdd9d81e44b9b1032d0
Eh, is er een reden waarom we die websites NIET zouden moeten bezoeken? Verspreiden ze malware of zo? Als je bedoeling is dat we ze wel bezoeken:
• verander https dan niet in hxxps;
• zet er url-tags omheen zodat het hyperlinks worden en ze gevolgd kunnen worden door erop te klikken.
Omdat het niet aan mij als poster is om een link als veilig te verklaren maar aan de partij die er naar toe gaat om dat te wegen. Er kan nooit sprake zijn van deze manier van perongeluk klikken of onbewust doorsturen gezien hxxp en hxxps niet als klikbaar worden geacht.

ik post dan ook geen enkele link met http www of https er in tenzij het een verwijzing is naar de site waar je al opzit.
Als je dat vervelend vind dan jammer maar ik heb geleerd om nooit klikbare links te delen voor het geval een domein later wordt opgeheven, gekaapt en ineens verwijst naar malware, domaim stock ads of andere ongein hoe klein die kans ook is.
18-08-2021, 13:38 door Anoniem
Men zou ook eens een discussie moeten houden wie voorstanders zijn van de nieuwe censuur van elk afwijkend geluid door de grote media. Alternatieve sites blokkeren. Geen advertentie inkomsten meer, banken blokkeren hun bankrekening. In USA zijn twijfelaars aan de 9/11 officiële versie of aan de uitslag van de laatste verkiezingen al tot potentiële terroristen verklaard. Anti vaxxers of vaccinatie twijfelaars van hetzelfde laken een pak. Vinden we zo'n meningen terreur acceptabel? Wat eraan doen?
#sockpuppet
18-08-2021, 13:52 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 18-08-2021, 13:58
[Verwijderd door moderator]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.