image

Britse zedenverdachte via gegevens van deelfiets aangehouden

maandag 21 februari 2022, 14:57 door Redactie, 5 reacties

De Britse politie heeft een zedenverdachte mede aan de hand van gegevens van een deelfiets kunnen aanhouden. De man werd vorige maand veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en acht maanden. Hij werd schuldig bevonden aan twee aanrandingen die vorig jaar plaatsvonden.

Bij één van de vergrijpen ging de man ervandoor op een Santander-deelfiets. Via bewakingscamera's konden agenten zien waar hij de fiets parkeerde. Aan de hand van "financiële analyses" kon de gebruikte deelfiets aan de verdachte worden gekoppeld. Dankzij dna dat vervolgens bij hem werd afgenomen kon ook een ander vergrijp aan de man worden toegeschreven. In beide zaken bekende de verdachte, zo meldt de Metropolitan Police.

Reacties (5)
21-02-2022, 22:23 door Anoniem
Zo zie maar: niks geen 'you own nothing and be happy'. Eigen bezit is vrijheid en je hebt geen tracking...
22-02-2022, 00:11 door Anoniem
Door Anoniem: Zo zie maar: niks geen 'you own nothing and be happy'. Eigen bezit is vrijheid en je hebt geen tracking...
Gewoon fiets stelen en daarna ga je de vrouwtjes aanranden. Dan werkt 'you own nothing and be happy' prima.
22-02-2022, 09:38 door Anoniem
Door Anoniem: Zo zie maar: niks geen 'you own nothing and be happy'. Eigen bezit is vrijheid en je hebt geen tracking...
Klopt, maar bij dit soort delicten ben ik toch blij, dat de dader kan worden achterhaald en aangepakt. Bij geweldsdelicten (en daar reken ik verkrachting zeker onder) is het wenselijk dat de dader wordt achterhaald. Wat daarna het beste traject is, gevangen zetten of medisch behandelen, laat ik graag aan de rechter over.
22-02-2022, 10:58 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Zo zie maar: niks geen 'you own nothing and be happy'. Eigen bezit is vrijheid en je hebt geen tracking...
Klopt, maar bij dit soort delicten ben ik toch blij, dat de dader kan worden achterhaald en aangepakt. Bij geweldsdelicten (en daar reken ik verkrachting zeker onder) is het wenselijk dat de dader wordt achterhaald. .

En nu ga je een demonstratie organiseren tegen, ik noem maar wat, het wappies knuppelen door de politie, of tegen een hypocriete Boris Johnson en z'n feestjes, of iets anders wat de machthebbers niet aanstaat?
23-02-2022, 12:13 door Anoniem
Even een positief berichtje waarom overal camera's en inzicht in ieders financien (PSD2) goed is.
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.