image

Vpn-dienst Mullvad accepteert voortaan betalingen in cryptovaluta Monero

woensdag 4 mei 2022, 10:51 door Redactie, 2 reacties

Vpn-dienst Mullvad accepteert voortaan ook betalingen in cryptovaluta Monero. Volgens Mullvad is Monero ontwikkeld met privacy als voornaamste prioriteit en past het daarom goed bij de vpn-dienst, die zich naar eigen zeggen ook op privacy richt. Net als met andere cryptovaluta die het accepteert stelt Mullvad dat het geen derde partijen in het betaalproces gebruikt en gedane betalingen zelf controleert.

In het geval van betalingen via Monero doet Mullvadd niet aan terugbetalingen en account recovery. Net als bij de andere cryptovaluta waarmee gebruikers kunnen betalen biedt de vpn-provider wel een korting van tien procent vanwege lagere kosten en minder administratie. Eerder besloot Mullvad al om betalingen in cryptovaluta Bitcoin en Bitcoin Cash te accepteren. Daarnaast kunnen gebruikers ook met contant geld betalen, dat in een envelop samen met een willekeurig gegenereerd token moet worden opgestuurd.

Reacties (2)
04-05-2022, 13:45 door Anoniem
Mooi, veel meer tech bedrijven zouden kunnen helpen om crypto (meer) mainstream te maken. De burger zal pas het gevaar van een digitale Euro zien als we geen alternatief meer hebben. Ja, een percentage crypto is van/voor crimineel gebruik maar dat verbleekt nog altijd bij fiat geld.
05-05-2022, 15:44 door Anoniem
Mullvad accepteerd old skool per brief post een briefje van 5 eu .... anoniem is anoniem !! Ik heb dit zelf goed ervaren met Mullvad.
- Geen log files op de VPN tak l
- Eigen DNS van Mullvad volgens mij ook geen log files


Happy days for me.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.