Certified Secure Challenges - Over challenges en dergelijke

CTF path 200

23-06-2022, 10:03 door Boja, 2 reacties
ik ben bezig met path 200 en denk dat ik de goede kant op werk.
ik maak gebruik van de image.php en vraag daarmee de flag op alleen geeft hij dan een error

kan iemand mij vertellen of ik wel aan de goede kant zit te zoeken met de image.php of moet ik ergens anders naar kijken
Reacties (2)
24-06-2022, 16:33 door Anoniem
Je zit op de goede weg. Het probleem is denk ik dat je browser een plaatje verwacht en dat is wat je opvraagt natuurlijk niet. Er zijn meerdere opties. Kijk eens of je het plaatje kan downloaden en bekijk hem dan met een texteditor, evt in andere browser of kijk eens naar curl, dan krijg je de rauwe data binnen.
28-06-2022, 08:51 door Anoniem
Door Anoniem: Je zit op de goede weg. Het probleem is denk ik dat je browser een plaatje verwacht en dat is wat je opvraagt natuurlijk niet. Er zijn meerdere opties. Kijk eens of je het plaatje kan downloaden en bekijk hem dan met een texteditor, evt in andere browser of kijk eens naar curl, dan krijg je de rauwe data binnen.
dankjewel voor de tip het is me gelukt om het antwoord te achterhalen
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.