Poll
image

Pick one:

maandag 5 december 2022, 14:15 door Redactie, 12 reacties
Reacties (12)
05-12-2022, 14:48 door Anoniem
Een noodpakket als kerstpakket is wel een pretpakket!
05-12-2022, 17:46 door Anoniem
Doe maar alle drie.
Wie betaalt? De redactie?
05-12-2022, 22:23 door Ron625
Geef mij maar een noodpakket, daar zit een radio bij........
06-12-2022, 15:46 door Anoniem
Liever een warme kruik en plaid nu, gezien de gestegen energieprijzen.
De nood is hoog zo rond de Kerst en dat belooft weinig pret.

#digi-realist
06-12-2022, 19:30 door Anoniem
Zo veel pakketten? Tijd voor een packagemanager :-)
08-12-2022, 02:57 door Anoniem
Echt schokkend om te zien dat pretpakket niet op 100% staat.

Meer dan 75% kiest blijkbaar voor iets lulligs.

Dan gaan we voorlopig maar op binnenpretjes. Want driekwart snapt de pret toch niet.
08-12-2022, 08:07 door Anoniem
Doe mij maar een vuurwerk pakket
10-12-2022, 14:58 door Erik van Straten
Ik begrijp niet waarom een site, waar de bezoekers "MdH" en andere BS interessanter vinden dan security, security.nl heet. Gegeven het soort bezoekers begrijp ik dan weer wel dat "netwerkpakket" ontbreekt in het lijstje. Jammer.
11-12-2022, 08:54 door Anoniem
Door Anoniem: Zo veel pakketten? Tijd voor een packagemanager :-)
Dan heeft de niet geslaagde energiecoach toch nog een keus voor bijscholing.
11-12-2022, 14:51 door Anoniem
Door Erik van Straten: Ik begrijp niet waarom een site, waar de bezoekers "MdH" en andere BS interessanter vinden dan security, security.nl heet. Gegeven het soort bezoekers begrijp ik dan weer wel dat "netwerkpakket" ontbreekt in het lijstje. Jammer.

Mijn eerste account bij een provider was enkel mijn intialen. Zowel voor email met een apenstaartje erachter als voor de homepage die ik daar dan kon maken. Op de homepage had ik toen een mooie kunst gallery gezet. Met zelfs al iets als een slider. Maar dan gemaakt in HTML 2.0, dus was best cool allemaal toen want er viel nog weinig te javascripten toen. De grootste musea in de wereld wilden best mijn linkje plaatsen. En ik backlinkte natuurlijk trots terug.

Nu stonden mijn intitalen toevallig voor een hoop, maar ook een vervelende mentale ziekte. Kon ik ook niks aan doen.

Kreeg ik op een dag een hele boze email. Pislink was ze. Een moeder. Haar zoontje had dat. Ze had op altavista gezocht en ze vond het godsgeklaagd dat iemand op die naam een kunstgallery draaide. En dat ik maar eens goed moest gaan nadenken. Want het was heel erg. Wat haar zoontje had. Ik weet trouwens niet meer wat ik toen geantwoord heb. Maar daar moest ik zeker even over nadenken. Want je had toen al consumentenrecht. Dus ze stond vierkant in haar recht. Maar om niet op een manier te antwoorden dat ik haar nog belachelijker zou kunnen maken was niet gemakkelijk! En ze had het al zo moeilijk.
Door Erik van Straten: Ik begrijp niet waarom een site, waar de bezoekers "MdH" en andere BS interessanter vinden dan security, security.nl heet. Gegeven het soort bezoekers begrijp ik dan weer wel dat "netwerkpakket" ontbreekt in het lijstje. Jammer.

MdH gaat (mede) over security. Maar dat snap jij kennelijk niet, omdat je alleen denkt aan security in een heel beperkte zin. Security is meer dan alleen programmeerbare digitale beveiligingstechnieken. Sterker nog, als je alleen naar digitale techniek kijkt en niet naar de samenhang met alles eromheen, dan zul je nooit serieuze security realiseren.

M.J.
13-12-2022, 18:54 door [Account Verwijderd]
Door Erik van Straten: Ik begrijp niet waarom een site, waar de bezoekers "MdH" en andere BS interessanter vinden dan security, security.nl heet.

Deze groep kan hier ongemodereerd zijn gang gaan. S.nl is ondertussen een wappie-afvoerputje geworden.
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.