image

WhatsApp rolt nieuwe feature uit om onbekende bellers stil te houden

dinsdag 20 juni 2023, 11:18 door Redactie, 0 reacties

WhatsApp heeft een nieuwe feature uitgerold waarmee het mogelijk is om telefoontjes van onbekende bellers stil te houden. Volgens de chatapp moet dit gebruikers meer privacy en controle over inkomende gesprekken geven en beschermen tegen spam en scams. Gebruikers moeten de feature wel eerst zelf inschakelen. Daarna zullen inkomende gesprekken automatisch op spam, scams en gesprekken van onbekende personen worden gescreend. Dergelijke gesprekken zullen worden stilgehouden, maar zijn wel zichtbaar in de gesprekslijst.

Naast de "Silence Unknown Callers" feature is WhatsApp ook met een "Privacy Checkup" gekomen, waarmee gebruikers worden gewezen op de verschillende privacyinstellingen en opties om hun account, informatie en berichten te beschermen. De nieuwe opties zijn vanaf vandaag voor alle gebruikers beschikbaar.

Nog geen reacties
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.