image

Check Point koopt securitybedrijf Perimeter 81 voor 490 miljoen dollar

donderdag 10 augustus 2023, 15:31 door Redactie, 1 reacties

Securitybedrijf Check Point neemt netwerkbeveiliger Perimeter 81 over voor een bedrag van 490 miljoen dollar. Perimeter 81 biedt een netwerkbeveiligingsplatform waarmee gebruikers toegang tot applicaties en bestanden in de cloud of on-premise kunnen krijgen. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en telt inmiddels meer dan tweehonderd medewerkers en meer dan drieduizend klanten. Check Point wil de oplossingen van Perimeter 81 binnen de eigen producten gaan integreren. De overname zal naar verwachting in het derde kwartaal worden afgerond.

Reacties (1)
11-08-2023, 09:22 door Anoniem
'beveiligde toegang tot bestanden in de cloud'....

En dat in 1 zin...

Over 10 jaar lachen zelfs digibeten om die zin..

Net als de Microsoft slogans " build from scratch " voor elke nieuwe windows versie waar dan binnen een maand weer bugs in bleken te zitten die ook in de vorige versies zaten...
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.