Privacy - Wat niemand over je mag weten

Mullvad extensie vraag

24-10-2023, 23:52 door Anoniem, 1 reacties
Hallo allemaal,

Ik heb een desktop-pc en heb een account bij Mullvad VPN genomen van de week. Ik heb multihop aan staan met een entry en exit locatie, en het werkt prima tot zover. Ik heb ook de Mullvad Browser gedownload en heb hier een vraagje over want ik vind het erg verwarrend zo. Hier zitten zo te zien meer mensen het een Mullvad account en waarschijnlijk de Mullvad Browser.

Zodra ik de Mullvad Browser start dan zie ik rechtsboven in de URL balk de extensie van Mullvad. Klik ik erop dan komt er een schermpje omlaag met daarin de info van het IP-Adres en DNS gegevens. Daaronder zitten twee buttons (Proxy) de button links heet “Switch Location” en de button rechts (groene kleur) heet Connect Proxcy.

Vraag 1:
Moet ik nu iedere keer als ik de Mullvad Browser run klikken op “Connect proxcy”?

Vraag twee dan maar; Waarom zit er links de optie van “Switch Location” in? Ik ben immmers al verbonden met Multihop via de App (software)

Wie weet dit?

P.S. Ik weet wel dat ik via Switch Location een andere server kan kiezen, maar dat is dan geen Multihop want je kan maar een land en server kiezen. Dus erg verwarrend.
Reacties (1)
25-10-2023, 15:32 door Anoniem
Je mag hun software en extensie los van elkaar zien, het zijn twee afzonderlijke producten.

Zijn 3 mogelijkheden: 1. inloggen via hun exentsie 2. inloggen via hun software 3. inloggen met hun software en exentie (dan heb je multihop).
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.