image

Nieuwste Firefox voor Android gaat tientallen extra extensies ondersteunen

maandag 27 november 2023, 10:32 door Redactie, 1 reacties

Mozilla heeft een nieuwe versie van Firefox voor Android beschikbaar gemaakt en deze versie gaat tientallen extra extensies ondersteunen. Op dit moment ondersteunt Firefox voor Android een klein aantal van slechts 22 extensies. Voor de desktopversie zijn er meer dan 33.000 extensies beschikbaar, waarvan 109 met Mozillas label 'recommended'.

De afgelopen tijd is Mozilla naar eigen zeggen bezig geweest met het ontwikkelen van de infrastructuur om vanaf volgende maand een groot aantal extensies via addons.mozilla.org voor Androidgebruikers aan te bieden. In aanloop naar het openstellen van alle beschikbare extensies voor Androidgebruikers zullen er met de lancering van Firefox 120 voor Android de komende weken tientallen nieuwe extensies beschikbaar komen, die gebruikers vervolgens kunnen testen.

Reacties (1)
27-11-2023, 13:45 door Anoniem
ja Firefox 120 is inderdaad sneler goed bezig Firefox ook met u orgin extensie...tip
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.