Privacy - Wat niemand over je mag weten

Betalen is de optie, i.p.v. aan de regels te houden

18-03-2024, 18:02 door Anoniem, 4 reacties
De overheid ziet dat grote privacy schenders er mee kunnen wegkomen en de boetes zijn zo laag dat het als een bedrijfsrisico gezien wordt.

Nu doet de overheid zelf ook nog een, ministers, deden het al een tijdje, en nu kiest ook de NCTV ervoor om de boetes te betalen i.p.v. aan de regels te houden. De boete kan oplopen tot twintig miljoen Euro die weer opgehoest mag worden door de belastingbetalers.

Eens tijd om met boetes te stoppen personen, ongeacht wie het is, in het gevang te zetten.

https://www.geenstijl.nl/5175325/Dick-Schoof-gewaarschuwd-dat-NCTV-geen-burgers-mocht-volgen-met-online-nepaccounts-deed-het-toch#comments

Bron: NRC, GeenStijl
Reacties (4)
20-03-2024, 14:27 door johanw - Bijgewerkt: 20-03-2024, 14:27
Bestuurders van dergelijke organisaties na de 1e waarschuwing persoonlijk aansprakelijk stellen. Dan kunnen ze zich niet meer achter de beurs van een ander verschuilen.
20-03-2024, 15:39 door Anoniem
Ik ken een heleboel mensen die de boetes voor te hard rijden als een bedrijfsrisico... Bewust de regels overtreden en met voorkennis (Flitsmeister) controles ontlopen.

Het wordt eens tijd om met boetes te stoppen en personen, ongeacht wie het is, in het gevang te zetten als ze te hard rijden.
20-03-2024, 15:41 door Anoniem
Dat lijkt bij de overheid en politiek de enige oplossing om geen water naar de zee te dragen, en organisaties en personen binnen politiek en overheid te laten gehoorzamen.
Opsluiten met enkel water en brood in de gevangenis bij drie overtredingen is ook een optie.

Maar die gastjes houden elkaars straatje schoon.
Dus reken er maar niet op dat zulke wetgeving er snel komt.
20-03-2024, 22:38 door Anoniem
Dubieus en tendentieus bericht van Dumpert, Powned, Dominique Weesie en de rest van de Geenstijl bourgeoisie, want zij hebben deze cultuur actief in hun internetlaboratoria gevoed.

Ooit gecheckt welke bedrijven je on- en offline toegang geeft bij het accepteren van hun cookies? Allemaal siliconenspeentjes voor de baby's die Geenstijl wilde baren, en tot hun eigen grote vreugde nog gelukt is ook. Ondertussen zijn een aantal van die bedrijven verhandeld, en heeft Geenstijl andere advertentievoorwaarden en adverteerders.

De feiten: er was een schietpartij geweest bij de FSB in Moskou, en daags erop kondigde Dick Schoof zijn promotie naar van AIVD naar Justitie aan (december 2019).

Dat Geenstijl nu huiliehuilie doet over het burgers laten volgen door nepaccounts, is het met een vinger wijzen naar een ander, en daarmee wijzen vier vingers naar henzelf. Een bekende strategie bij verspreiding zogenaamde desinformatie en nepnieuws.

Dick Schoof met zijn a) AIVD b) NCTV C) Ministerie van Justitie is een van de aanwezige stalkers op Geenstijl, en indien gevolgd, kan je hun activiteiten gewoon meelezen. Geenstijl faciliteert dergelijke stalking, met politieke bedoelingen.

De Geenstijl kliek wordt hier persoonlijk financieel niet slechter van als behorend tot de MSM van Nederland, in tegenstelling tot wat ze met hun schrijfsels lezers willen laten geloven.
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.