image

Trend Micro neemt antispyware-leverancier over

woensdag 11 mei 2005, 11:29 door Redactie, 1 reacties

Anti-virusaanbieder Trend Micro heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van antispyware-leverancier InterMute. De overname wordt gedaan door Trend Micro in de Verenigde Staten en is nog afhankelijk van de definitieve bepaling van de voorwaarden.

Spyware is inmiddels een sterk groeiende bedreiging Volgens IDC is 67% van alle computers besmet met enige vorm van spyware. In bepaalde gevallen zijn computers geïnfecteerd met honderden verschillende spyware-programma's. Bovendien worden de uitdagingen rondom de aanpak van spyware steeds complexer. Klanten hebben behoefte aan een effectieve oplossing voor het verwijderen van spyware van systemen. Daarnaast willen ze de vrijheid om zelf te besluiten over het verwijderen van 'grayware', bijvoorbeeld vormen van adware.

Trend Micro heeft de intentie om de stand-alone-producten van InterMute als Trend Micro-producten op de markt te brengen. Daarnaast zullen de anti-spyware-mogelijkheden van InterMute geïntegreerd worden in de Trend Micro-oplossingen voor consumenten, MKB en grote ondernemingen.

Reacties (1)
18-05-2005, 12:27 door Anoniem
Kunnen ze niet eens met wat nieuws komen.
Telkens maar weer die overnamens van bedrijven om ze je eigen product
uit te brijden schiet niet op.
Hoevaak zie je dat het eene bedrijf na het ander bedrijf overgenomen wordt
en dat de problemen steeds maar groeien inplaats van dalen.

IETS NIEUWS
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.