image

Win gratis kaarten voor seminar Secure Mobile Access

woensdag 25 mei 2005, 11:03 door Redactie, 2 reacties

Onlangs was het bericht te lezen dat uit een onderzoek onder Europese IT-managers was gebleken dat mobiele beveiliging als de grootste uitdaging sinds de millenniumbug wordt gezien. Een uitdaging waar Security.NL haar lezers graag bij helpt. We bieden namelijk 20 gratis kaarten aan voor het seminar Secure Mobile Access. Geen ingewikkelde prijsvragen, het enige dat je hoeft te doen is een e-mail sturen naar ernst.kolmeijer@mediaplaza.nl. De eerste twintig lezers die een mail sturen mogen op 9 juni het seminar bijwonen.

Gezien de toegenomen mobiliteit (wireless netwerken, wireless devices) zal het belangrijk blijven om de ervoor te zorgen dat netwerken secure blijven. Wat zijn de risico's, wat zijn de gevolgen en wat zijn de oplossingen die nu voorhanden zijn? Is er in uw organisatie een gedoogbeleid voor die paar early adopters met een PDA of Blackberry? Is uw informatiebeveiligingsbeleid nog up-to-date? Voor wat betreft de thuiswerkplek waarschijnlijk wel, maar hoe zit het met usb-sticks, smartphones, PDA's en laptops?

Security Plaza organiseert op donderdag 9 juni het seminar Secure Mobile Access voor IT-managers, security officers en EDP-auditors van grote bedrijven bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland.

Toonaangevende sprekers zoals Erik-Jan Koedijk, Country Manager The Netherlands bij Nokia, Marco Plas, Solution Director ICT Security bij Getronics Nederland en Tom van Gelder, Think Brand Manager bij IBM bieden inzicht in de laatste ontwikkelingen op het terrein van Secure Mobile Access. Tevens zijn er aantal interessante praktijkcases waaronder de eerste BlackBerry 4.0-implementatie in Europa voor het kantoor van landsadvocaat, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, een gerenommeerd advocaten- en notariskantoor met als belangrijkste opdrachtgever de rijksoverheid.

Meer informatie over het programma is op deze pagina te vinden.

Reacties (2)
25-05-2005, 11:18 door Preddie
W00T

gezien ik bij de seucirty coparate governance en informatie
beveiliging ben geweest lijkt het mij dit weer een
geplaatste actie ;)
25-05-2005, 11:39 door Walter
Helaas, ik kan niet. Anders had ik wel een mail gestuurd :).
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.