image

Welkom bij de VoIP Themaweek

maandag 20 februari 2006, 09:24 door Redactie, 0 reacties

Welkom bij de tweede Security.NL themaweek. In 2006 zullen we een twaalftal themaweken houden waarin een aantal security thema's een week lang via achtergrondartikelen, interviews en rapportages wordt besproken.

De tweede themaweek van dit jaar staat in het teken van Voice over IP, ook wel VoIP genoemd of Internet telefonie. VoIP was een van de "buzzwords" van 2005 en zou dit jaar moeten doorbreken. Iedereen zal volgens de experts gaan "skypen" en na spam en spim is spit de nieuwe manier van spammen.

Deze week kijken we naar verschillende VoIP applicaties, mogelijke dreigingen, komen VoIP experts aan het woord en gaan we uitgebreid in op deze steeds populairder wordende technologie.

Om een zo compleet mogelijk beeld te kunnen geven ontvangen we ook erg graag input van de lezers van Security.NL. Heb je ervaring met VoIP, weet je meer dan gemiddeld iets over het onderwerp of heb je een interessante anekdote, dan ontvangen we die graag. Uiteraard wordt je naam bij plaatsing vermeld maar ook een anonieme bijdrage is mogelijk.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.