Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

weet iemand dit?

04-07-2009, 16:42 door Anoniem, 3 reacties
al een lange tijd doet mn hotmailaccount vreemd. zo kan ik al helemaal niet meer mn wachtwoord veranderen, elke keer wordt er aangegeven dat de server tijdelijk onbereikbaar is, wat zou dat kunnen zijn? want tis wel toevallig dan elke keer als ik daar ben, zo vaak zit ik niet in mn account. en ook krijg ik heel vaak een clickjackingmelding als ik een mail opendruk en ook als ik op verwijderen druk, komt zon melding elke keer en lukt het maar niet om de mail en zelfs het venster van de clickjackmelding te verwijderen.

gisteren kon ik de groene steker van mn optical ps/2 muis van trust (met snoer) niet meer in de socket van de pc doen en heb maar een oudere ps/2 muis inclusief balletje en snoer maar geprobeerd met een gemakkelijkere groene steker en wilde mn hotmail openen en wat bleek, ik kon gewoon normaal de mails openen en verwijderen! alleen kon ik wachtwoord nog steeds niet veranderen, deze service was weer tijdelijk uitgeschakeld...
kan het zijn dat de optische muis gecompromitteerd en gecorrumpeerd is, of juist die balmuis en dus is het mogelijk dat de muis gehackt is op de een of andere manier? ik gebruik de beste (gratis) antispy-en virus software (bitdefender, kaspersky, a2free enz.) en die geven niets aan en zelfs heb ik ook het programma unhackme en die geeft ook niets aan.
wat zou ik hieraan kunnen doen, weet iemand dit of wordt het elke keer een andere muis gebruiken, want lijkt mij dat de ¨goede¨ muis ook weer gehackt kan worden...

bedankt allemaal voor jullie expertise
Reacties (3)
06-07-2009, 10:05 door Anoniem
Probeer de mails uit je hotmail-account eens op een andere pc te verwijderen en/of probeer daar het wachtwoord te wijzigen. Als hier dezelfde problemen optreden, dan is die pc ook gehackt of er is iets mis met de hotmail-service.

Werkt t op deze pc zonder problemen, dan zal het aan je eigen pc liggen. Verander op deze werkende pc ook meteen je hotmail wachtwoord.

Uiteraard is het mogelijk dat je muisklikjes op-/ afgevangen worden. Dit zal dan softwarematig gebeuren en de makkelijkste manier om hier van af te komen is je pc te formatteren en opnieuw te installeren.
Bijkomend voordeel hiervan is dat je pc dan ook weer lekker snel en leeg is en je geen zorgen hoeft te maken dat er nog malware oid op staat.
06-07-2009, 15:19 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
06-07-2009, 19:16 door Anoniem
Ik gebruik nog een ps2 muis van een model 30- niet uit 83 maar het scheelt niet veel. Aan een server van zeer recente bouw. Gaat prima hoor!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.