Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Is het een systeem fout?

27-11-2009, 12:52 door Anoniem, 5 reacties
Of ben ik gehacht?
Al een tijdje als ik me inlog op messenger na enkele minuten later mijn computer geeft een flits en dan de bovenste streepje van mijn beeld krijgt een zwarte kleur met witte letters. Er onder komt weer een zwarte streepje en daar onder staat (met p behulp van muis wel te zien): bestand, bewerken, beeld...... En dat is nog niet alles. Vaak via startbalk op MSN ik krijgt een melding: "One of the places you signed in to Messages has signed you out of this location." Of "You are now signed in to 2 places Messages will appear all of these places". Ik meld me aan op MSN en daar staat: Je bent aangemeld: op jou computer en nog een andere computer. Ik snap er niets van. Kan mij iemand helpen?
Reacties (5)
27-11-2009, 17:26 door Anoniem
Verander MSN wachtwoord? probleem opgelost?
27-11-2009, 17:28 door Ilja. _V V
Als je even op het pijltje in het help vakje klikt, & daarna op toon menubalk of show menubar, & dan op de menubalk via extra of tools op opties\options klikt, & dan even alle opties door neemt, kom je er vast wel uit.
Verder heb je zo te lezen alleen rare kleuren & een verkeerde schermresolutie ingesteld.
27-11-2009, 17:58 door Anoniem
Zwarte kleur en witte letters lijkt op een DOS schermpje maar dat betwijfel ik in deze situatie.
15-01-2010, 21:37 door Anoniem
Door Anoniem:
Vaak via startbalk op MSN ik krijgt een melding: "One of the places you signed in to Messages has signed you out of this location." Of "You are now signed in to 2 places Messages will appear all of these places". Ik meld me aan op MSN en daar staat: Je bent aangemeld: op jou computer en nog een andere computer. Ik snap er niets van. Kan mij iemand helpen?

Dit heb ik ook steeds. Heb ww al gewijzigd, maar het is nog steeds! Hoe kan dit??
16-01-2010, 16:51 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.