image

Bits of Freedom zoekt nieuw T-shirt ontwerp

donderdag 14 januari 2010, 11:58 door Redactie, 1 reacties

Privacywaakhond Bits of Freedom vraagt het publiek om hulp bij het ontwerpen van een nieuw T-shirt. Creatieve geesten moeten zich wel aan enkele regels houden. Zo moet het Bits of Freedom logo in het ontwerp terugkomen, mag het maximaal 2 Pantone-kleuren bevatten (naast de kleur van het t-shirt) en moet men BoF toestemming geven om het ontwerp op haar T-shirts en website te plaatsen. "Zonder die toestemming kan het ontwerp niet worden uitgekozen als winnaar." De ontwerpen mogen daarnaast geen inbreuk maken op de auteursrechten van derden.

"Gebruik dus alleen materiaal waarvan je de rechten hebt (zoals zelfgemaakt materiaal), materiaal waarop geen auteursrecht rust (omdat de auteur al 70 jaar is overleden), of materiaal dat onder een toepasselijke Creative Commons licentie is uitgebracht." Voor de winnaar is er naast eeuwige roem, een T-shirt en het boek The T-Shirt, A collection of 500 designs. De vijf beste runner-ups worden op de website geplaatst. De deadline was op 22 januari vastgesteld, maar is inmiddels verlengd. Meer informatie op bof.nl.

Reacties (1)
15-01-2010, 11:30 door Anoniem
Hoe moet je in hemelsnaam als particulier kunnen achterhalen of niet een of andere kooi apen jouw hoogstandje vorige week al heeft getekend?
ASL
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.