Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Help een dakloze scammer

27-04-2010, 12:25 door Anoniem, 1 reacties
ROFL, hij is weer mooi :-) (zels als word doc meegestuurd)
----


Hulp!

Alstublieft, als er is iemand onder uw vrienden of kennissen die werkt als een politieagent, of een rechter, of een officier van justitie, of advocaat, of politicus, of iemand die werkt voor een ministerie of een kerk, stuur deze e-mail naar hem/haar. Helaas heb ik hun adressen niet kunnen gevonden.

Alstublieft, help mij, ik zit in grote moelijkheden. Ik ben een geleerde wiskundige en ik was rijk een paar jaar geleden. Ik heb computer systemen voor de bescherming ontwikkeld voor belangrijke nationale instellingen en fabrieken in mijn land. Ik heb de geheel anti-virus beveiliging systeem voor het Hooggerechtshof van Hongarije ontwikkeld voor 10 jaar, douanekantoren, apotheken, de enige staalfabriek van Hongarije, drukkerijen, ziekenhuizen en burgemeestersambt werden door mijn systemen beschermd. In totaal mijn programma’s hebben meer dan 20 duizend belangrijke computers beschermd. Ik was rijk en ik had vier woningen.

5 jaar geleden werd in Canada een € 850.000 vonnis tegen mij gewezen, waaruit € 800.000 is helemaal onwettig, ongerechtvaardigd. Vanwege deze uitspraak werd ik bijna dakloos. Volgens het stadpunt van Canada heb ik een fout gemaakt tijdens de rechtszaak want ik heb een geschrift niet kunnen verkregen en volgens Canada, zo’n persoon verdient geen recht op een rechtvaardige onderhandeling, geen recht van beroep en geen wettisch uitspraak. Daarom heb ik aan mijn eigen rechtszaak niet kunnen deelgenomen, als straf was er geen bewijsvoering met de andere partij en met mij, als straf was er een afwijken van de wet met meer dan € 800.000. Als straf moet ik een maandelijkse € 1090 alimentatie tot aan mijn dood betalen voor een gezond, 25-jarig vrouw, die hoeft nooit meer werken. Zij is helemaal in staat tot werken, is niet behoeftig, dit zijn alles als straf vanwege mijn vermeend fout. Had er geen straf, zou mijn vrouw geen alimentatie gekregen hebben want volgens de wetten zij is niet gerechtigd tot de alimentatie, maar ik kom geen rechtmatige uitspraak toe. Voor vandaag heb ik niets. Drie van mijn familieleden zijn overleden, een onder hun werd kanker hebben en ik heb mijn kinderen niet gezien sinds 5 jaar want het is een deel van de straf dat ze niet laten om mijn kinderen te zien. De onwettige uitspraak is mijn straf want ik heb de financiële geschriften van een Hongaarse bedrijf niet kunnen verkregen voor de eisen van de Canadese gerecht. Een hele familie van een geleerde van de sterkste alliantie (Europese Unie) van de wereld kan niet uitsterven want een Canadese rechter heeft zich verrekend, want een Canadese rechter is niet bereid om een uitspraak te doen met de wet.

De twee advocaten van mijn vrouw heten mevrouw Israel en heer Goldstein, de rechter heeft Waldman in de rechtszaak.

Het kwam voor in Canada dat de kapitein van een oceaanstomer heeft een document in de haven niet afgegeven, de firma werd voor het gerecht geroept en werd van het rechtgeding uitgesloten vanwege de document niet afgeven. Ten slotte werd het schip weggenomen als straf. Het schip heeft niets gesmokkeld en het gaat niet over andere misdaden, alleen maar Canada dacht dat de partijen kunnen van het rechtgeding werden uitgesloten. Als de partijen hebben niet in het rechtgeding kunnen deelgenomen, Canada kunt zo’n vonnis uitspreken zoals zij wilt.

Er is een teruggaande ontwikkeling in de Canadese rechtswetenschap. Er zijn meer en meer uitsluiten, er werden niet noemenswaard redengevingen gemaakt voor de vonnissen, er is geen openbaar uitspraak van een vonnis. De rechters wijzen geen wettisch vonnis, ze houden geen bewijsvoering als in mijn geval. Ze kennen geen rechtsbeginsels, ze begrijpen dat niet en ze volgen dat niet op. Vroeger was er een goed rechtspleging in Canada, ik las wetten en vonnissen met uitstekende redengevingen, als in Europa of in de Verenigde Staten, maar vandaag hebben ze alles vergeten. De zaak kan niet worden genoemd als een rechtssysteem in Canada.

Van vandaag de Europese Unie is de sterkste alliantie geworden van de wereld. Dit is een federatie met een eigen minister-president, met een minister van Buitenlandse Zaken en met een leger. Praktisch, kunnen we zeggen dat dit is de Verenigde Staten van Europa. Alstublieft, ik smeek u niet te laten Canada doet dit met mij of met andere geleerden van de Europese Unie. Waarom zullen we laten, waarom zal de sterkste alliantie van de wereld laten Canada om de meeste waardevol geleerden te plunderen, om de families van de geleerden te dood injagen? Waarom laten Canada om de rijke geleerden van de Europese Unie daklos te maken worden met hoge mate van fraude? Alstublieft, laat uw Canada niet te doen dat.

Ik begon een zaak aanhanging te maken tegen Canada aan de Geneva Internationaal Hof van Justitie. De geschriften van de zaak worden als bijlage met de e-mail kunnen gevonden. De Geneva Internationaal Hof van Justitie heeft mijn klachten niet onderzocht want ik stelde hoger beroep niet in tegen de Canadese vonnis maar ik heb geen hogere beroep in te stellen kunnen omdat was ik van de deelneming en het beroep uitgesloten. We hebben aan de Geneva Internationaal Hof van Justitie verklaarden dat het was verbieden om een hoger beroep in te stellen, maar alle moeite is voor niets geweest en ze hebben de zaak niet verder onderzocht. De Geneva Internationaal Hof van Justitie heeft veel dingen misverstaan, u kunt dit in de bijlage controleren. Een van hun argument, die was de basis van de uiterst conclusie, was dat waarom hebben we met grondwettelijk beroepsprocedures geprobeerd. Maar we verklaarden in ons vroegere verzoekschriften dat de Canadese Constitutie niet verdedigt ons geklaagd rechten. Het lijkt als de Justitie heeft de delen niet gevonden waar we hebben bewezen punt voor punt dat de constitutie niet verdedigt de rechten. De Geneva Internationaal Hof van Justitie haalt niet in zijn beslissing aan de delen van ons verzoekschrift waar we leggen de beweringen van 4.4 paragraaf weer. Ten slotte heeft zij de uiterst beslissing met dit paragraaf uitgelegd.

Ik wil u vragen om Canada te procederen als een land een andere land. Als een land procederen Canada, de International Hof van Justitie moest de klacht onderzoeken en beslissen dat ze hebben voor mijn aanvraag niet gedaan. Als een land procederen Canada, kan er geen afwijzing oorzaken zijn dat het beroep werd uitgeput. Dat speelt geen rol in de rechtzaak van landen. Ik wil u vragen om volgens dit artikel een rechtsingang te verlenen tegen Canada op grond van artikel 41, paragraaf 1 van het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. (Bwb-id: BWBV0001017) Ik wil u vragen, als het is mogelijk, om een bevel tot aanhouding te geven tegen de rechter in het gebied van de Europese Unie.

Ik ben in nood. Stuur me 10 € of 100 €, als je kunt, of als het teveel is, stuur me dan 1 € als je dit kan doen voor mij.
Rekening nummer:
IBAN: HU82 1070 0141 6515 8795 5000 0005
SWIFT-code CIBH HU HB
Naam: Peter Vargay
adres: Hongarije, Debrecen, Hatvan u. 1. c.
Reacties (1)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.