image

Windows 7 SP1 veroorzaakt problemen

vrijdag 25 februari 2011, 00:57 door Redactie, 43 reacties

Het eerste Service Pack voor Windows 7 dat deze week verscheen zorgt bij sommige gebruikers voor problemen, zo blijkt uit online reacties en artikelen die Microsoft zelf publiceerde. Aangezien de mega-update geen belangrijke updates bevat, moet die eerst getest worden, zo waarschuwt het Internet Storm Center. Bij sommige systemen wil SP1 niet installeren en bij anderen beschadigde die de Windows XP Mode, waardoor gebruikers de VPC opnieuw moesten installeren. Op andere systemen verschenen boot-foutmeldingen,

Ook bij gebruikers van multi-boot pc's, waar bijvoorbeeld Linux en Windows op draaien, verloopt de installatie niet vlekkeloos. Microsoft kwam daarop met deze blogposting waar het verschillende tips geeft. Naast het multi-boot probleem zijn er ook nog tal van andere foutmeldingen waar gebruikers mee te maken krijgen. Voor de installatie kan het daarom verstandig zijn de System Update Readiness Tool te draaien.

Reacties (43)
25-02-2011, 07:09 door Syzygy
Ik moet zeggend at het iets langer duurde dan een SP1 van welke versie dan ook in het verleden maar verder geen problemen.

Maar volgens mij zagen ze dit wel een beetje aankomen want de waarschuwingen waren een beetje nadrukkelijker dan bij vorige SP's
25-02-2011, 07:42 door Fulco
Ik heb SP1 bij 3 systemen geïnstalleerd. Zoals Syzygy vermeld, duurt het wel langer dan andere SP's, maar geen problemen ondervonden.. Het is wel een aanrader
25-02-2011, 09:44 door Above
Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren want je hebt mogelijk een verouderde browser.

Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg. Continue crashes van deze browser. Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier. Op deze link http://www.pdf995.com/download.html en dan de free converter downloaden. Internet Explorer werkt niet meer. Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.
25-02-2011, 09:46 door Skizmo
Aangezien de mega-update geen belangrijke updates bevat, moet die eerst getest worden
Snap ik het niet of was de schrijver van het artikel nog niet helemaal wakker ?
25-02-2011, 10:02 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
25-02-2011, 10:23 door Anoniem
Ze halen tegenwoordig hun teksten zeker ook door google-translate:

http://support.microsoft.com/KB/2502285

Oorzaak
Dit probleem treedt op omdat het besturings systeem en de anti virus toepassing van dezelfde bestanden in het opstartproces van het besturings systeem lezen. Daarom kernelgeheugen stack kan worden uitgeput en het Stop fout bericht dat wordt vermeld in de sectie "Symptomen".

Opmerking: Nadat u een update die bepaalde systeembestanden op de computer worden bijgewerkt, probeert het besturings systeem om te controleren of de digitale handtekeningen op alle nieuwe bestanden.


(1 van de updates voordat ik zo direct SP1 ga installeren)
25-02-2011, 10:42 door Anoniem
Door Anoniem: Ze halen tegenwoordig hun teksten zeker ook door google-translate:

bla bla

als je het artikel nou ook nog goed had gelezen had je het volgende gelezen:

Machine-translated ArticleMachine-translated Article
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2502285

Maar dat is blijkbaar erg lastig allemaal.
25-02-2011, 10:48 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
25-02-2011, 10:51 door Anoniem
Evt.excuus, maar ik stel mijn vraag van gisteren bij een SP1-nieuwsbericht hier even opnieuw:

Eerder schreef ik al dat mijn desktop i.t.t mijn laptop via Windows Update SP1 niet aangeboden krijgt. Die blokkade blijkt volgens MS-site om een bekend probleem met een Intel HD Graphics driver te gaan (igdkmd64.sys), terwijl ik die Intel Graphics niet meer gebruik (en had gedeïnstalleerd), zit dat bestand nog wel in mijn Windows/Drivers32-map. Er zit nl. nu een ATI-kaart in mijn desktop. Geadviseerd wordt om de nieuwste driver te installeren. Alleen is die igdkmd64.sys al de nieuwste versie. Kan ik die igdkmd64.sys zonder problemen (bsod,etc.) bijv. m.b.v. een bootable Ubuntu-cd van mijn systeemschijf deleten?

Op mijn laptop had SP1 via update maar 60 MB nodig. Als ik mijn desktop met een gehele SP1 ga installeren, komt er dan niet heel veel troep mee wat (bijv. als SP1-backup) in het systeem blijft zitten?

Alvast tnx voor evt. antwoorden.

Julian
25-02-2011, 10:55 door cjkos
Door Above: Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren want je hebt mogelijk een verouderde browser.

Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg. Continue crashes van deze browser. Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier. Op deze link http://www.pdf995.com/download.html en dan de free converter downloaden. Internet Explorer werkt niet meer. Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.

IE 9 zit nog steeds in de Release Candidate fase, daarover klagen heeft dan eigenlijk ook weinig zin.
Het geeft wel iets anders aan over jouw bedrijf als ze een release candidate uitrollen.

Voor wie is IE9
Als de volgende overwegingen op u van toepassing zijn, kunt u de RC-versie van Internet Explorer 9 downloaden:
•U gebruikt graag de meest recente software en vindt het leuk nieuwe technologieën uit te proberen.
•U vertrouwt erop dat u computerproblemen zelf kunt oplossen.
•U vindt het geen bezwaar om regelmatig software te updaten.

Voor wie niet?
Als de volgende overwegingen op u van toepassing zijn, kunt u beter wachten op de uiteindelijke versie van Internet Explorer 9:

•U houdt er niet van om meerdere keren software te moeten installeren.
•U raakt gefrustreerd als software niet altijd zo reageert als u verwacht.
•U wilt gebruik blijven maken van Internet Explorer 8 (Internet Explorer 9 RC vervangt deze versie op uw computer).
•U hebt voor het browsen op internet hulpsoftware nodig zoals een schermlezer of schermvergroter.

Ik heb zelf nog geen enkele melding gehad over een verouderde IE8.
25-02-2011, 11:22 door Anoniem
Door Krakatau: Daarom is het - voor bv. bedrijven - beter eerst de update te testen op enkele representatieve systemen, voordat deze grootschalig - bv. company wide - wordt uitgerold.

Is dat niet ALTIJD een goed idee?
25-02-2011, 12:33 door [Account Verwijderd]
Door Peter V: Na installatie van SP1 bleek het tabblad DEP niet actief te zijn. Wie dit wil activeren moet Admin-rechten hebben, maar die heb ik, en als ik als Admin inlog, (zelfs met een nieuw Admin-account) dan wil DEP ook niet actief worden.

En nu komt het: Volgens EMET is DEP wel actief op het systeem. Rara...hoe kan dat.
Als EMET ingesteld is op Maximum Securtity, dan neemt EMET de regie over. Bij de "Recommended Settings" kan het DEP-tabblad wel geopend worden. Volgens mij was dat al zo voor de installatie van SP1.
25-02-2011, 15:37 door Anoniem
Op mijn met Vista Home Basic SP2 (!) ingerichte laptop kreeg ik de afgelopen dagen spontaan, herhaaldelijk die in het artikel genoemde "System update Readiness Tool" aangeboden als "belangrijke update". Inmiddels is die al 2 of 3 maal (na langdurige installaties) "succesvol geïnstalleerd". Tevens wordt mij sinds enkele dagen ook een update m.b.t. Windows Powershell 2 en wat andere Windows-delen (van 22 februari) voordurend als aanbevolen upgrade gepresenteerd. Maar die laat zich absoluut niet succesvol installeren, ook niet na download van de update naar c:, lokale start, in safe mode met netwerk etc.
Het systeem wordt met Secunia Personal Software Inspector altijd meteen naar "100% patched" teruggebracht dus aan mijn updategedrag kan dit niet liggen. Haalt Windows-update misschien Windows 7 en Vista gebruikers nu door elkaar, vanwege SP1 voor Windows 7? (En waar blijft overigens SP3 voor Vista?). Inmiddels ben ik bijna weer op het punt om die toen verplicht bij de laptop af te nemen Vista-rommel definitief te verruilen voor de (op 15 GB ernaast, GRUB-dualboot) geïnstalleerde Ubuntu 10.4 LTS software, die z'n updates zelfstandig wél perfect weet af handelen. (Windows 7 voor minstens 75 Euro aanschaffen, ter vervanging van Vista vind ik geen optie; m.i. zou Microsoft Vista gebruikers een gratis of - zoals Apple - betaalbare upgrade (max 30 Euro) moeten bieden, ter compensatie van alle ellende en vanwege de uiterst korte levensduur van dat ooit - ook in de laptopprijs - duur betaalde OS).
25-02-2011, 15:44 door Anoniem
Ik heb hem ook zonder problemen geinstalleerd en hij was bij mij uiteindelijk maar 87.6 MB groot.
Daar ik de pc al regelmatig gelijk van updates voorzag zodra deze voorhanden waren.
Ik draai trouwens Windows7 Home Premium versie.
25-02-2011, 16:22 door Anoniem
Door Above: Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren want je hebt mogelijk een verouderde browser.

Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg. Continue crashes van deze browser. Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier. Op deze link http://www.pdf995.com/download.html en dan de free converter downloaden. Internet Explorer werkt niet meer. Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.

Ik gebruik al enige tijd IE9 beta en nu IE9 RC en nog nooit problemen mee gehad. Zelf vind ik het een zeer mooie browser en zeer goede vooruitgang.
Echter het is nog steeds een RC, ik vind het zeer opmerkelijk dat jij nu reeds echte reclame ziet verschijnen dat je IE9 zou moeten installeren.
Ik vind het daarom ook zeer opmerkelijk dat jouw bedrijf in hun working environment een RC uitrollen. Haast zou ik het zeer onwaarschijnlijk vinden dat een bedrijf, waar mensen over de ICT gaan met een beetje gezond verstand, ooit zoiets -het uitrollen van een beta of RC- zou doen.

P.S.
Waarom zou je hier, bij een bericht enkel over Windows7 SP1, zeuren over dat jou bedrijf zo dom is geweest IE9 RC uit te rollen.
25-02-2011, 17:43 door Anoniem
Moest wel alle security programma's uitzetten, ging eerste keer daarop stuk.
Maar snel hersteld van een snapshot
Daarna security programma's uitgezet: Comodo firewall en defense+, avira av, mse en immunet en verliep daarna vlekkeloos.
25-02-2011, 22:48 door Anoniem
Mijn excuses over de opmerking over de vertaling, had het 'Machine-translated Article' inderdaad niet gezien.
26-02-2011, 03:33 door Anoniem
sp1 7 Ulti OEM no problemm00OOOHHH ;))
26-02-2011, 08:31 door peanuty
Windows7 Ultimate x64

Geen problemen met de SP1 op 12 pc's.
Allemaal met de standaard configuratie.
26-02-2011, 08:46 door peanuty
Door Above: Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren want je hebt mogelijk een verouderde browser.

Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg. Continue crashes van deze browser. Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier. Op deze link http://www.pdf995.com/download.html en dan de free converter downloaden. Internet Explorer werkt niet meer. Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.


Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg.
-Vooral voor je zaak lijkt het mij beter om software niet zomaar te installeren zonder dat je enige kennis hebt ván die software. Stom.

Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren
-dan ben jij diegene waar de reclame voor werkt. Blijft namelijk je eigen keus.

Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier
- Configuratie? andere software wat "stoort"?

Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.
-Doe eerst een test op een andere pc, daarná pas installeren. Niet andersom!
26-02-2011, 10:27 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-02-2011, 10:38 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-02-2011, 11:05 door Anoniem
En hier nog een Win7 Ulti 64bit zonder problemen.

Probeer sinds enige tijd IE9 Beta en onlangs de RC geïnstalleerd. Ik heb er niet zoveel problemen mee als jullie hier blijkbaar maar ik vind 'm wel errug traag, met alles.

Firefox probeerde ik een paar jaar geleden, niks mis mee maar teveel toeters en bellen toen nog voor worry free computing.

Ik merk dat ik de laatste tijd veel Chrome gebruik, die doet het gewoon, geen gedoe en best snel.
26-02-2011, 12:09 door dymi-b
Ik ondervond bij mijn installatie ook geen enkel probleem, zoals enkele reacties hier bleek de installatie ook voor mij korter dan de Service packs op Vista.
26-02-2011, 12:11 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-02-2011, 14:41 door Anoniem
iemand bekend met het vastlopen tijdens de volgende zin in beeld(na opnieuw opstarten van het installeren van SP1 voor Windows 7):

Update bewerking 115378 van toepassen 314020 (\Registry\machine\sof...)

Tot deze regel wordt alles snel geinstalleerd.

Heeft iemand advies?
26-02-2011, 21:37 door quikfit
Bij het downloaden kreeg ik na een minuutje foutcode 80070570.....Virusscanner (ZoneAlarm) uitgeschakeld en daarna geen problemen meer met installeren.
26-02-2011, 22:44 door Anoniem
Sinds de installatie van sp1 werkt mijn edimax printserver niet meer. Opnieuw installeren van de driversoftware biedt ook geen oplossing. Bij afsluiten tekens een BSOD door mfpvbus.sus. Weet iemand een oplossing.
26-02-2011, 23:24 door Anoniem
Eerste installatie poging mislukt: minimum vrije ruimte (Windows 7, x64 bit) is 8 GB!
Nooit gedacht dat ik meer als 30 GB nodig zou gaan hebben voor mijn systeem-partitie (alle programma's voor zover mogelijk installeer ik op een D-partitie).

Door Fulco: Ik heb SP1 bij 3 systemen geïnstalleerd. Zoals Syzygy vermeld, duurt het wel langer dan andere SP's, maar geen problemen ondervonden.. Het is wel een aanrader

Fulco, kun je misschien aangeven waarom het een aanrader is?
27-02-2011, 01:04 door [Account Verwijderd]
Door Peter V:
Door Insider:
Door Peter V: Na installatie van SP1 bleek het tabblad DEP niet actief te zijn. Wie dit wil activeren moet Admin-rechten hebben, maar die heb ik, en als ik als Admin inlog, (zelfs met een nieuw Admin-account) dan wil DEP ook niet actief worden.

En nu komt het: Volgens EMET is DEP wel actief op het systeem. Rara...hoe kan dat.
Als EMET ingesteld is op Maximum Securtity, dan neemt EMET de regie over. Bij de "Recommended Settings" kan het DEP-tabblad wel geopend worden. Volgens mij was dat al zo voor de installatie van SP1.
Dan nog is de vraag waarom ik als Admin ingelogd moet zijn terwijl dat al wel het geval is..
Het systeem waarschuwt alleen dat inloggen als Administrator vereist is en zegt niets over het actuele inlogniveau.

Bovendien kan het niet zo zijn dat het systeem op 1 punt is uitgeschakeld, en de andere zegt ingeschakeld te zijn. Dat levert, op z'n zachtst gezegd, een contradictie in de logica op.
De tekst in het DEP-tabblad is grijs. Dat wil zeggen dat dat gedeelte van het tabblad niet actief is (en mogelijk niet de huidige toestand weergeeft).

Bovendien heb ik EMET niet op maximum Security staan.
Het dropdown-menu van EMET laat niet zien welk scenario de vorige keer is gekozen. Na een bewuste keuze voor de "recommended settings" (en een reboot van het systeem) zou het DEP-tabblad weer moeten werken.

Het is ook mogelijk dat een policy-instelling of een antivirusprogramma zich ook met de DEP-instellingen bemoeit.
27-02-2011, 11:48 door Anoniem
Eerder had ik gemeld dat SP1 niet aangeboden werd op mijn desktop vanwege een wereldwijd bekend probleem met de Intel HD Graphics driver (igdkmd64.sys en ook igdkmd32.sys kent dat probleem). Tot mijn teleurstelling had hier op deze site 'vol nerds' en ICT-ers geen oplossing. Maar ik heb het met wat brainstormen zelf opgelost. Voor het geval iemand dat zelfde probleem heeft...

Gelukkig hoefde ik mijn ATI-kaart niet te verwijderen zoals vroeger, maar kon deze in de bios uitschakelen. Met beeldscherm op de interne Intel HD Graphics (H55-chipset met Core i7) aangesloten kwam Windows 7 zelf met een update voor de Intel Graphics. Deze had ik destijds overgeslagen, omdat ik toch die ATI-kaart besteld had en iets later zou krijgen, toen ik die computer bouwde. Na die update werd SP1 wel aangeboden. Ook toen ik daarna weer via de bios op de ATI-kaart was overgegaan. Installeren ging soepel en SP1 was slechts 87,5 MB groot. Die desktop werkt prima nu met SP1.

Groet,

Juul
27-02-2011, 14:30 door Anoniem
iemand bekend met het vastlopen tijdens de volgende zin in beeld(na opnieuw opstarten van het installeren van SP1 voor Windows 7):


---

Ik heb hetzelfde probleem bij registry 119208. Hier hangt hij als 45 min op.
Ik heb nog maar ff geduld....

In eerste instantie heb ik zowieso als mijn gehele registry na moeten laten kijken omdat ik een error met missende dll bestanden had.
Wat een drama.

Gr. Bas
28-02-2011, 17:30 door Anoniem
Door Syzygy: Ik moet zeggend at het iets langer duurde dan een SP1 van welke versie dan ook in het verleden maar verder geen problemen.

Maar volgens mij zagen ze dit wel een beetje aankomen want de waarschuwingen waren een beetje nadrukkelijker dan bij vorige SP's

DIT WERKTE BIJ MIJ DIRECT.!! NA VELE EERDERE POGINGEN.!!

If the system partition isn't being mounted during startup, you can use mountvol in Command Prompt to re-enable automatic mounting of all volumes.
Note
Note

Before proceeding, contact your system administrator to understand why access to the system partition was disabled.

Click the Start button Picture of the Start button, and in the search box, type command prompt.

In the list of results, right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. Administrator permission required If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Type mountvol /E and press Enter.

Restart your computer, and then try installing SP1 again.
28-02-2011, 18:35 door Anoniem
Door Above: Wat zo een flop is in mijn ogen is dat je overal nu reclame ziet verschijnen dat je Internet Explorer 9 moet installeren want je hebt mogelijk een verouderde browser.

Hier op de zaak draait deze IE9 maar wat een troep zeg. Continue crashes van deze browser. Als je "Doel opslaan als" bijvoorbeeld kiest kapt IE9 er gelijk mee hier. Op deze link http://www.pdf995.com/download.html en dan de free converter downloaden. Internet Explorer werkt niet meer. Maak eerst een goede browser en dan pas reclame. Niet andersom.

Leer eerst met een computer werken, dan zal je minder problemen ondervinden
Hier bij mijn draait alles netjes perfect
28-02-2011, 21:32 door Anoniem
Sinds installatie Windows 7 SP1 slaat mijn printer steeds aan. Denkt dat er een opdracht is. Gaat na een paar minuten weer uit en begint dan opnieuw. Is deinstalleren SP1 een optie?
Mette
02-03-2011, 13:20 door Anoniem
De installatie verloopt meestal vlekkeloos, behalve bij sommige multi-boot systemen.

ik persoonlijk raad op dit moment installatie van windows servicepack 1 af.

- Remote control van RDS werkt niet goed meer op TSM.
- breekt compatabiliteit met print services
- Heeft problemen met TS Calls (hiervoor is een hotfix)
- Heeft zero day security issues (12 stuks)
- Heeft problemen met connectiviteit
- heeft problemen met remoteFX

Cheers
02-03-2011, 13:26 door Anoniem
Door Anoniem: Sinds installatie Windows 7 SP1 slaat mijn printer steeds aan. Denkt dat er een opdracht is. Gaat na een paar minuten weer uit en begint dan opnieuw. Is deinstalleren SP1 een optie?
Mette

dit heb ik opgelost door het uitschakeken van hybrid powermanagemnt, wat ook bij mij veel overlast bezorgde na installatie van service pack 1.
10-03-2011, 10:28 door Anoniem
Hier op het werk vanochtend veel problemen gehad met SP1.. veel computer bleven hangen tijdens fase 2. Drama!
14-03-2011, 15:47 door Anoniem
hij die IE9 gebruikt moet overstappen op firefox het is al jaren bekent dat IE naar de klote is en hier geen problemen met SP1 voor win7
03-04-2011, 13:19 door Anoniem
Google Chrome vind ik de beste.

Trouwens ik vermoed dat Google zeer succesvol gaat worden met Android en Chrome OS.
In combinatie met Citrix kun je eindelijk het M$ platform verlaten. Ik voorspel Microsoft een grote daling van marktaandeel.
18-08-2011, 19:30 door Anoniem
Ik probeer al weken SP1 te downloaden voor windows 7, maar na een halfuur zegt ie "opnieuw", nou ben ik daar maar mee gestopt en MS in Amsterdam ingeschakeld. Die hadden de tip koop een DVD (bij ons) (10,00 euro) en dan moet hij dit installeren, na een week kwam de DVD binnen, maar ook deze schijf deed niets.Met of zonder internet, met of zonder Norton, niks helpt, hij verdomd het gewoon ;-((

Iemand een tip ?? fb@xmsnet.nl
24-01-2012, 16:02 door Anoniem
oke dit topic gaat over problemen met win7 sp1.
ieder loslopende .... vind het nodig om te reageren met de grootst mogelijke onzin over weet ik veel welk willekeurig OS.

voor alle duidelijkheid het gaat nog steets over WIN7 SP1 en die werkt na een jaar dus nog steets niet.

heeft niets met vista te maken .

Waarom werkt sp1 niet
02-12-2012, 19:34 door Anoniem
Ik heb een win7 sp1 geinstalleerd en de computer schakelt uit het niets uit, ben in de veiligemodus gegaan met netwerkmogelijkheden maar daar slaat hij niet uit, ben in de bios setup utility gegaan daar slaat hij niet uit. Wat ik zo vreemd vind is dat ik alleen in normale modus het systeem uitvaltals ik een film aan het kijken ben of an het internetten ben. Ik dacht misschien het kan de temperatuur,processor, malware, voeding, of de pasta veroudert is van de processor zijn. Ik heb alles stap voor stap nagekeken malware gecontroleerd, mijn processor losgehaalt schoongemaakt en nieuwe pasta gesmeerd nieuwe voeding gekocht van 450w. Het win7 systeem weer opnieuw geinstalleerd probleem blijft zich nog steeds voordoen om de uur of soms 3 uur gaat de computer in de normale modus zomaar uit zonder foutmeldingen van windows 7 64 bit systeem.

Kan iemand mij hieruit helpen, het lijkt net of de computer spookt, ik heb verder helemaal geen randapparatuur aangesloten zoals een printer of een scanner.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.