image

Sony beschermt Amerikaanse klanten tegen ID-diefstal

donderdag 26 mei 2011, 12:16 door Redactie, 3 reacties

Sony is begonnen met het beschermen van Amerikaanse PlayStation-gebruikers tegen identiteitsdiefstal. Het gaat om een gratis dienst die mogelijke fraude met klantgegevens detecteert. De dienst is er alleen voor Amerikaanse gebruikers, die tot 28 juni de tijd hebben om zich in te schrijven via het e-mail waarbij ze zich bij Sony hebben geregistreerd.

De Japanse elektronicafabrikant liet verder weten dat de PlayStation online store tot het eind van de maand gesloten blijft. Sony maakte onlangs bekend dat de schade vanwege de hack van het PlayStation Network zo'n 120 miljoen euro bedraagt. Die kosten zijn gebaseerd op het nu gestarte identiteitsdiefstalpreventieprogramma, de gratis spellen en diensten voor gebruikers, misgelopen inkomsten en juridische kosten.

Reacties (3)
26-05-2011, 12:27 door Anoniem
hahahahahahaha!!!! What a joke! Dat heet geen bescherming maar een poging om net te doen alsof klanten veilig zijn en Sony goed bezig is.
26-05-2011, 13:37 door spatieman
en ook dat wordt weer gehacked.
27-05-2011, 10:43 door Anoniem
Veel belangrijker nog: waarom alleen de VS. Gezien het feit dat ze wereldwijd klanten hebben, zouden ze dit ook wereldwijd moeten aanbieden.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.