image

Anonymous hackt FBI-partner IRC Federal

maandag 11 juli 2011, 11:02 door Redactie, 0 reacties

Hackers van Anonymous hebben de server van FBI-partner IRC Federal gehackt en verschillende vertrouwelijke documenten gepubliceerd, waaronder e-mails en VPN inloggegevens. IRC Federal zou grote projecten voor de FBI, het Amerikaanse leger, NASA en het ministerie van Justitie doen. In de e-mails werden verschillende contracten, ontwikkelplannen en interne documenten voor verschillende overheidsinstanties ontdekt.

Waaronder een voorstel voor de FBI om een "Special Identities Modernization (SIM) Project" te ontwikkelen, wat terroristische en criminele activiteiten zou moeten verminderen, door alle gegevens van betrouwbare individuen te beschermen en de identiteiten te onthullen van individuen die een bedreiging voor de VS en diens bondgenoten vormen.

Verder troffen de aanvallers verschillende VPNs en inlogpanelen voor het ministerie van Energie aan. Anonymous vraagt de werknemers van IRC Federal om te stoppen met het werken voor de Amerikaanse overheid als ze vrijheid belangrijk vinden. Het 107MB grote databestand is via The Piratebay te downloaden.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.