image

Microsoft lanceert nieuwe Security Essentials bèta

donderdag 1 december 2011, 13:32 door Redactie, 3 reacties

Microsoft heeft de eerste publieke bètaversie van Security Essentials 4.0 gelanceerd. De nieuwe versie verwijdert malware automatisch en zou de computer daarnaast minder belasten. Ook is er een eenvoudigere user-interface toegevoegd en is de engine van de virusscanner verbeterd, waardoor die meer malware kan detecteren en verwijderen.

Microsoft Security Essentials 4.0.1111.0 is compatibel met Windows XP SP3, Vista SP1 of nieuwer en Windows 7. Om de bètaversie te downloaden is wel een Windows Live of Microsoft Connect ID vereist. Wanneer de uiteindelijke versie uitkomt is nog niet bekend.

Reacties (3)
01-12-2011, 13:51 door svenvandewege
van versie 2.1 naar versie 4? Versie 3 was denk ik intern geflopt ofzo?
Vind het overigens wel een goede scanner en goed om te zien dat Microsoft de beveiliging serieus neemt en blijft door ontwikkelen.
01-12-2011, 15:04 door Preddie
bedankt voor het bericht,

vanavond gelijk maar ff van mijn bakken af halen ....... ik moet namelijk wel kunnen kiezen wat voor acties er onder nomen moeten worden ...
01-12-2011, 16:39 door wizzkizz
Door Predjuh: bedankt voor het bericht,

vanavond gelijk maar ff van mijn bakken af halen ....... ik moet namelijk wel kunnen kiezen wat voor acties er onder nomen moeten worden ...
Don't panic, het wordt niet automatisch geïnstalleerd, in ieder geval niet vandaag. Het is nog maar een publieke beta, het duurt nog wel even voordat het in Windows Update komt.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.