image

AIVD-veteraan directeur Cyber Security NCTV

donderdag 22 december 2011, 12:08 door Redactie, 2 reacties

Wil van Gemert wordt de nieuwe directeur Cyber Security van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Van Gemert was werkzaam bij de Algemene Inlichtingen-en Veiligheidsdienst (AIVD) als directeur Democratische Rechtsorde, Binnenlandse Veiligheid en Chief Information Officer (CIO). Bij de NCTV zal hij de directie aansturen die het Nationaal Cyber Security Centrum gaat vormgeven.

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), dat onderdeel van de Nationale Cyber Security Strategie uitmaakt, moet private en publieke bedrijven bij elkaar brengen om kennis en expertise te delen. Het gaat dan om het bestrijden van spionage en cybercrime en het voorkomen van ICT-verstoringen.

Reacties (2)
22-12-2011, 12:41 door Anoniem
ik ben stinkend benieuwd wat daar voor kennis en kunde zit, vandaar. maar we komen er, langzamerhand een paar andere dubbelblind lopende projectjes, return the fucking favor zeg ik altijd maar :D

heb zon mijn ernstig en gerechtvaardige vermoedens dat daar veels te veel stinkend belabberd incompatibel leiderschap en functioneren zit, die vent alleen niet hoor, nog wel een paar meer mensen op mijn vizier. en dat doet wat, met onze wetten? beschermen? wacht even, dat gaat wat anders dan verwacht.

jammer dat je daar dan net inderdaad heel voorzichtig mee moet zijn, soms moet ik echt op mijn lip bijten. maar hee, als vanzelf. zo moeilijk zijn ze niet hoor :)
22-12-2011, 19:47 door Anoniem
Het is een van de velen Ivoren Toren clubjes in dit kikkerlandje, waar vriendjes elkaar zwaar overbetaalde ere-baantje toespelen.
Ze dulden geen enkele vorm van kritiek en herkouwen alleen maar oude onzin waarvan al lang gebleken is dat het Niet Werkt! Dus hun eigen infra is zo lek als een...... KPN/Diginotar/Getronics/etc...

Op kosten van de staat een beetje stoer lopen doen met oogkleppen binnen de muren, en daar buiten hartelijk uitgelachen worden als een stel eindeloos struikelende clowns met stropdas.

Lees hun publicaties maar eens, dat is even grappig als een Dilbert.com
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.