image

Stratfor: Anonymous lastig uit te roeien hippies

woensdag 18 januari 2012, 11:23 door Redactie, 2 reacties

Het gehackte Amerikaanse inlichtingenbedrijf Stratfor zou Anonymous als "lastig uit te roeien hippies" hebben bestempeld. Op Pastebin zijn twee e-mails gepubliceerd die vermoedelijk bij de aanval op Stratfor zijn buitgemaakt. De aanvallers claimden eind december dat er naast abonneegegevens ook 2,7 miljoen e-mails waren gestolen. CEO George Friedman liet eerder nog weten dat de e-mails niet waren gelekt, omdat Stratfor niet het bedrijf is dat de aanvallers dachten dat het zou zijn.

Hippies
Toch zijn er nu twee berichten online verschenen die van Strafor afkomstig zouden zijn. In één e-mail gaat één van de Stratfor-analisten op Anonymous en hacktivisten in: "Deze globale hippies en klootzakken zijn net als chaos of spruw (schimmelinfectie)."

De analisten voorspellen wel dat als de "tech geeks uit de kelder van hun moeder komen", ze serieuze problemen kunnen veroorzaken en "lastig zijn uit te roeien." Volgens Anonymous gaat het om een "sneak peek", wat betekent dat er mogelijk nog meer e-mails zullen volgen.

Reacties (2)
18-01-2012, 13:39 door 0101
't Zou natuurlijk ook kunnen zijn dat Anonymous deze e-mails gewoon uit hun mouw hebben geschud, zou ook niet de eerste keer zijn.
29-02-2012, 13:54 door Anoniem
Door 0101: 't Zou natuurlijk ook kunnen zijn dat Anonymous deze e-mails gewoon uit hun mouw hebben geschud, zou ook niet de eerste keer zijn.

Bron?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.