image

Advertorial: Consument prefereert ondernemer met vast nummer

dinsdag 27 maart 2012, 17:14 door Redactie, 0 reacties

Als consumenten kunnen kiezen tussen ondernemers met een vast of een mobiel telefoonnummer, heeft 72% een voorkeur voor de ondernemer met een vast nummer bij het eerste contact. Consumenten vinden het gebruik van een vast nummer professioneel overkomen en het maakt hen direct duidelijk in welke regio de ondernemer werkzaam is. Voor ondernemers die vaak onderweg zijn, maar toch op een vast nummer bereikbaar willen zijn, heeft Vodafone VastOpMobiel geïntroduceerd. Met VastOpMobiel worden telefoontjes naar het vaste nummer, zonder doorschakelkosten, rechtstreeks op de mobiel ontvangen.

Voor VastOpMobiel is geen vaste lijn vereist en het doorschakelen gebeurt geheel automatisch. Verder biedt de dienst verschillende opties, zoals het doorschakelen naar een andere collega of voicemail, het ontvangen van fax- en voicemailberichten per e-mail en het houden van wisselgesprekken en conferentiegesprekken.

Vodafone biedt de mogelijkheid om een al bestaand vast nummer te behouden of een nieuw vast nummer te kiezen. In totaal zijn tot vier vaste nummers op dezelfde mobiele telefoon toe te voegen. Door middel van een toevoeging wordt weergegeven op welk vast nummer er gebeld is. Bellen naar nationale vaste nummers wordt daarnaast goedkoper en kost voortaan nog twee cent per minuut. Voor wie naar de vaste nummers van VastOpMobiel belt verandert er niets.

Er is een speciale quiz voor VastOpMobiel gemaakt, waarbij een drukwerkpakket ter waarde van €450,- is te winnen. Meer informatie is te vinden op vodafone.nl.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.