image

Politie arresteert inbreker na uitpeilen iPhone

donderdag 22 augustus 2013, 12:49 door Redactie, 0 reacties

De Amsterdamse politie heeft een inbreker die in het Gelderse Rossum had ingebroken weten te arresteren door de iPhone die de man had meegenomen uit te peilen. Naast de iPhone werd onder andere een muntenverzameling gestolen. Na binnenkomst van de melding dat er in de woning was ingebroken volgde de politie de bewegingen van de gestolen telefoon.

Ruim een uur na de inbraak zou de telefoon zich bevinden in Amsterdam. Ingeseinde politiemensen zagen in die omgeving waar de telefoon zich zou bevinden twee mensen lopen, die overigens niet samen waren. Eén van de twee sprak de agenten aan en zei dat de andere persoon iets had neergelegd bij een aantal auto's.

Gestolen iPhone

De politiemensen troffen op de aangewezen plaats een tas aan met daarin een geldkistje. Omdat inmiddels bekend was dat bij de inbraak in Rossum een geldkistje was ontvreemd, hielden de agenten de door de getuige aangewezen man aan op verdenking van de inbraak in Rossum. Het betreft een 44-jarige man uit Woerden. In de kleding van de verdachte vond de politie de gestolen iPhone.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.