image

LeaseWeb en StopBadware gaan samenwerken

donderdag 19 april 2012, 16:21 door Redactie, 1 reacties

De Nederlandse hostingprovider LeaseWeb en de non-profit anti-malware organisatie StopBadware gaan samen cybercrime bestrijden. LeaseWeb helpt StopBadware bij het vinden van manieren om de capaciteit voor het samenvoegen en delen van gegevens met betrekking tot malware op het internet uit te breiden. Het gaat onder andere om het leveren van high-end dedicated servers.

Veiliger
Daarnaast is de provider ook lid van het StopBadware Partner Forum, waar experts discussiëren over StopBadware-projecten en het verbeteren ervan, ervaringen delen en zoeken naar nieuwe manieren om bedreigingen aan te pakken. “De expertise van LeaseWeb zal ons echt helpen bij de wereldwijde, gezamenlijke effort om criminaliteit op het internet tegen te gaan", zegt Maxim Weinstein, directeur van StopBadware.

"Met het inzicht en de gegevens die StopBadware kan bieden, kan LeaseWeb proactieve stappen ondernemen om tijdig de oorzaken van potentieel schadelijke activiteiten te identificeren. Deze manier van samenwerken ondersteunen we graag om zo het internet veiliger te maken", zegt Alex de Joode, Security Officer bij LeaseWeb.

Reacties (1)
20-04-2012, 07:34 door Anoniem
en intussen is leasweb een van de weinige ISPs die op grote schaal gebruikte word voor aanvallen.
in onze log bestanden is 48x van de 50x een aanval vanuit nederland afkomstig van leasweb.

Ja, je moet wat om zo groot te worden! ciminelen betalen doorgaans goed
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.