image

Mozilla stelt nieuwe Firefox uit wegens feestdagen

zondag 22 december 2013, 12:36 door Redactie, 1 reacties

Vanwege de feestdagen heeft Mozilla besloten om de releasedata van alle nieuwe Firefox-versies met twee weken uit te stellen. Vanaf maandag hebben de werknemers van de opensource-ontwikkelaar twee weken vakantie, wat inhoudt dat ook alle releasedata met twee weken zullen opschuiven.

Hierdoor zal de nieuwe Firefox, versie 27, in plaats van 21 januari 2014 op 4 februari 2014 uitkomen. Volgens Shannon Prior van Mozilla hadden de werknemers de twee weken vrij meer dan verdiend en moet de vakantie ervoor zorgen dat Firefox ook in het nieuwe jaar weer aan de kwaliteit voldoet die gebruikers ervan verwachten.

2013

Dit jaar wist Firefox 500 miljoen gebruikers te krijgen en werd de mobiele browser voor Android 50 miljoen keer gedownload. Verder lanceerde Mozilla het mobiele besturingssysteem Firefox OS, dat inmiddels in 14 landen verkrijgbaar is. Ook werd het in een onderzoek van het Ponemon Instituut uitgeroepen tot het meest betrouwbare internetbedrijf van 2013. Ondanks de indrukwekkende cijfers kende het marktaandeel van Firefox dit jaar een lichte daling.

Reacties (1)
22-12-2013, 16:31 door Anoniem
Vreemd, je houdt toch rekening met vacaties bij het bepalen van je release data.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.