image

Geen Windows updates in september

vrijdag 7 september 2012, 09:25 door Redactie, 3 reacties

Systeembeheerders kunnen opgelucht ademhalen, want Microsoft heeft voor september een zeer rustige patchdinsdag beloofd. In totaal verschijnen er aanstaande dinsdagavond twee patches voor vier lekken in Microsoft Visual FoxPro en Microsoft System Center Configuration Manager. De kwetsbaarheden zijn bestempeld als 'Important', wat betekent dat de lekken niet zonder interactie van de gebruiker zijn te misbruiken.

Deze maand dus geen updates voor Windows, Internet Explorer en Microsoft Office. "September is historisch gezien een rustige maand als het om beveiligingsupdates gaat", aldus Microsoft's Angela Gunn.

Vorig jaar verschenen er in september vijf patches voor veertien lekken. In 2010 waren het tien patches voor elf lekken, terwijl het jaar daarvoor Microsoft op patchdinsdag vijf updates voor acht kwetsbaarheden uitbracht.

Reacties (3)
07-09-2012, 10:37 door Anoniem
Ach die schade wordt wel weer ingehaald door Flash Player en Java...
07-09-2012, 10:50 door Bitwiper
Door Anoniem: Ach die schade wordt wel weer ingehaald door Flash Player en Java...
Shit, ik wou net een vakantie gaan boeken, moet je me daar weer aan herinneren.... ;)
07-09-2012, 11:53 door Duck-man
Een rustige patch dinsdag wordt als gunstig gezien? Doordat ze in Redmont nog minder hard hun best doen om alles up to date te houden is het goed. Er is al jaren geen verband tussen het aantal op geloste problemen het het aantal bestaan de problemen. Dat een maand rustig is bekent dus dat de ontwikkelaars zelf op vakantie waren.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.